{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
838 visninger | Oprettet:

Hundelov {{forumTopicSubject}}

Er jeg den eneste der stadig tænker på hvis staffen var kommet på listen. smiley puha jeg føler altså virkelig med alle hunde ejere som bliver berørte af loven. Samtidig tænker vi meget på om folk kan skelne imellem Amstaff og staffen og om man så skal gå rundt med samtavlen i lommen konstant? for at undgå at blive overfuset og politianmeldt Vi mødte allerede en del fjentlighed inden hundeloven blev vedtaget smiley Hvad er jeres holdning/mening?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundelov
  • #1   16. jun 2010 Man kan kun krydse fingre og håbe på at denne race ikke bliver et modefænomen og dermed ofte kan ende i de forkerte hænder, må også håbe at avlerne kigger købere efter en ekstra gang.
    og så må man gå frem som et godt eksempel ved at give sin hund masser af kærlighed og socialisering så vores hunde ikke kommer på de grimme lister med dårlig statistiker og i mediernes søgelys.



  • #2   16. jun 2010 Jeg føler så meget med dem som bliver ramt af det her. Jeg ville have det forfærdeligt hvis det ramte mine hunde..

    Jeg har det præcist på samme måde. Jeg regner også med at vi skal forsvare os til højre og venstre, om at vores hunde ikke er de forbudte racer. Jeg er dog i tvivl om det i nogen grad bliver politi osv. men alm fru jensen kan ikke skelne, og der skal nok blive en masse ballade.

    Vi har aldrig rigtig haft de store problemer. Vi bor et sted hvor vi synes vi tager hensyn, og hvor man snakker godt med hinanden. Og resten har bare holdt sig væk. Men her på det sidste har vi godt nok oplevet en del.

    Desværre så frygter jeg bare at problemet rykker videre. Med mindre man formår at luge godt ud i de hunde som bare bliver kaldt SBT.


  • #3   17. jun 2010 Folk kan ikke se forskel på racerne desværre, jeg bliver overfuset et pr. gange om dagen,

    Håber bare på at en staff ikke kommer i de forkerte hænder...


  • #4   18. jun 2010 flot jeg har lige været til doctor dyr med både Chili og Simba og dyrlægen troede at Simba var en Amstaff. Så hvis han tror det så tror den almindelige dansker det jo også smiley

Kommentér på:
Hundelov

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce