1.055 visninger
|
Oprettet:
Åh nej? (Boller) {{forumTopicSubject}}
Ja ... endelig kastede jeg mig ud i det, jeg troede var idiot sikkert... er ved at bage boller for første gang i mit liv... og det er faktisk ret grænseoverskridende, da jeg er lettere underlig med madlavning...
Men men men... der stod der skulle 800g mel i... og har kun brugt 700... synes den begyndte at skille selvom jeg havde ældtet i lang tid... nu er de til hævning som boller, men synes altså de "gaber" rundt om bollen... så er ret sikker på at der er kommet for meget mel i... sker der noget ved dette?
dec 2006
Følger: 8 Følgere: 11 Hunde: 1 Emner: 18 Svar: 2.504
Men vil huske fremover at det bare skal kunne slippe... må prøve igen i morgen
maj 2008
Følger: 12 Følgere: 8 Hunde: 1 Emner: 154 Svar: 938
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.264
Du kan sikkert også rede em endnu ved at sprøjte lidt vand over inden du sætter dem i ovnen....
At de "gaber" når de står til hævning, kan også skyldes at der er for meget gær i dejen, i forhold til hvor varmt og tørt de står til hævning.
dec 2006
Følger: 8 Følgere: 11 Hunde: 1 Emner: 18 Svar: 2.504
jan 2008
Følger: 80 Følgere: 86 Hunde: 5 Emner: 706 Svar: 2.802
dec 2006
Følger: 8 Følgere: 11 Hunde: 1 Emner: 18 Svar: 2.504
dec 2006
Følger: 8 Følgere: 11 Hunde: 1 Emner: 18 Svar: 2.504
Åh nej? (Boller)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside