Aubergine kebab Aubergine kebab
Aubergine kebab.
4 per.
500 g. Oksekød, hakket
2 stk. Løg
Hvidløg
Kebabpasta
Paprika
Oregano
Spidskommen, stødt
Salt
Peber
2 stk. Auberginer
1 ds. Tomat, hakket flået
Den ene løg hakkes fint, tilsættes kødet sammen med krydderierne og røres grundigt sammen. Farsen formes til små bøffer, som brunes på en pande i lidt olie.
Auberginerne skæres i skiver á ca. 1 cm. De brunes på en pande i olie og lægges på fedtsugende papir, herefter skæres det sidste løg i tynde både.
De hele kommes i et ildfast fad, med bøffer nederst, så løg og auberginer og til sidst tomater.
Bages ved 200 C i ca. 45 min.
TIPS: I stedet for dåse-tomat, kan der sagtens anvendes friske tomater
Kebabpasta er en slags krydderpasta. Jeg er ret sikker på at vi har købt den i Bazaen i Odense.
For at være sikker på at kødet smager af noget, laver jeg altid en prøve som jeg steger i microovnen inden jeg former farsen
okt 2007
Følger: 21 Følgere: 19 Hunde: 4 Emner: 19 Svar: 310
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
Aubergine kebab
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside