{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.592 visninger | Oprettet:

Det var ikke en Bullmastiff der bed... {{forumTopicSubject}}

Indlægget her er IKKE til debat. Det er ren info, hvorfor
der ikke vil blive besvaret spørgsmål overhovedet!

Citat fra www.dansk-bullmastiff-klub.dk:
Det var IKKE en Bullmastiff der bed pigen i Menstrup!

Dette bekræftes også skriftligt af Vicepolitikommissær Arne Holdensen fra Næstved politi, til Dansk Bullmastiff Klub.

Samtidig vil vi selvfølgelig udtrykke vores dybeste medfølelse for den lille pige og hendes familie. Det er tragisk og bør ikke ske.

Samtlige medier der igen i dag... altså flere døgn efter hændelsen og efter politiet har oplyst at der IKKE er tale om en Bullmastiff, vil blive kontaktet med krav om dementi. Vi er pt. ved at danne os et overblik over omfanget af medier, herunder journalister, der igen har KLOKKET i det!

Spred budskabet! Vi skriver på vores facebookprofil som overskrift: DET VAR IKKE EN BULLMASTIFF DER BED PIGEN!

Dansk Bullmastiff Klub er en seriøs special klub under Dansk Kennel Klub og vi er ikke bange for at "påtage os skylden" på racens vegne, såfremt en rigtig Bullmastiff udøver skade. Vi er en ansvarlig klub, der selvfølgelig vil håndterer sagen proffesionelt og tage de rettte forholdsregler.
Støder vi på navnet Bullmastiff i medierne følger vi sagen helt til dørs, med alle de timers arbejde der medfølger og alle de lovlige metoder vi kan benytte os af!

MEN!!!!
Alt for mange gange møder vi uheldige familier, der tror de har købt en Bullmastiff, men hvor både udseende og SÆRLIGT temperamentet slet ikke kan sammenlignes med en Bullmastiff. I disse tilfælde er der altid tale om blandingshunde.
Den seneste og i øvrigt indtil for en uge siden, den eneste episode (jan 2008), hvor en Bullmastiff er nævnt som skadevolder, var da en familie (der troede de havde købt en Bullmastiff), var ude at lufte den UDEN LINE og den bed en lille hund ihjel. Bullmastiffen fik skylden i pressen eftersom ejeren af hunden sagde, at det var en sådan race og vi brugte flere uger på at få undersøgt sagen til bunds. Resultatet var, at det IKKE var en Bullmastiff, men at sælger i sin tid havde solgt hvalpene som ægte Bullmastiffer uden stamtavle. Dette måske for, at han kunne tage flere penge pr. hvalp og komme af med dem hurtigere, da racen er en ganske populær familiehund!
Danske Bullmastiffejere, Danske Bullmastiff opdrættere og Dansk Bullmastiff Klub vil ikke finde os i at vores race bliver misbrugt på denne måde og i sidste ende, hvis det går galt og hunden gør skade på andre dyr eller mennesker, er det racens sande ambassadører der må betale prisen, når racens navn bliver misbrugt.

Senest for tre dage siden har vi anmeldt en annonce på gipote.dk der har taget dette svindelnummer meget seriøst, men som i skrivende stund desværre ikke har formået at fjerne annoncen eller flytte den til rette kategori under "Blandings Hunde".
Ejeren af annoncen var overrasket over ,at vi ikke bare henvendte os direkte til hende, men vi bruger ikke længere tid på at rette henvendelse til annoncører, for at finde ud af om det er en fejl, at de har skrevet at deres hvalpe er Bullmastiffer.
Annoncører der begår denne fejl viser jo gang på gang at de åbenbart heller ikke bruger tid på at læse deres annonce igennem inden den bliver offentligjort.

Til sidst vil vi gerne slå fast at Bullmastiffen IKKE er en Kamphund. Den bliver ikke og har aldrig været brugt i kamp mod hunde eller andre dyr! Bullmastiffen blev opdrættet som brugshund i de engelske skove og dens racenavn kunne lige så vel have været The Gamkeeper's Nightdog (Skovløberens Nathund). Dog blev racenavnet Bullmastiff: "Bull" fra Engelsk Bulldog og "Mastiff" fra Engelsk Mastiff.


På vegne af Dansk Bullmastiff Klub
Med venlig hilsen

Mette Sørensen
PR-kontakt
Dansk Bullmastiff Klub


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det var ikke en Bullmastiff der bed...
Kommentér på:
Det var ikke en Bullmastiff der bed...

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce