Æg og rejer - højbelagt {{forumTopicSubject}}
Æg og rejer – luksus smørrebrød.
1 per.
½ sk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
1 stk. Æg
25 g. Mayonnaise
75 g. Rejer
2 stk. Citronspringer
1 tsk. Kaviar
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd
Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Ægget deles i en æggedeler. Start med at lægge den lille tynde ende lodret på salatbladet, læg derefter skiverne vandret – en smule hældende nedad - med blommen inderst, lagvis, så hele brødet er dækket.
Mayonnaisen sprøjtes i en bræmme ned langs æggene. Rejerne lægges på og der pyntes af med citronspringer, kaviar, karse og tomat.
TIPS: Der kan i stedet for karse anvendes dild.
Jeg vil meget gerne høre hva i siger til beskrivelsen af hvordan man skal lave smørrebrødet, om det er forståeligt eller skal skrives på en anden måde. Komevt. gerne med eksempler.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Æg og rejer - højbelagt
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside