1.477 visninger
|
Oprettet:
bag selv dit brød {{forumTopicSubject}}
Er det i grunden ikke billigere at bage franskbrød og rugbrød selv også fryse det ned i små potioner end det er at rende til bageren og købe det??
apr 2008
Følger: 56 Følgere: 52 Hunde: 1 Emner: 601 Svar: 8.322
feb 2007
Følger: 41 Følgere: 36 Hunde: 5 Emner: 440 Svar: 3.748
feb 2008
Følger: 36 Følgere: 38 Hunde: 3 Emner: 76 Svar: 4.089
aug 2008
Følger: 65 Følgere: 60 Hunde: 2 Emner: 1.030 Svar: 3.778
feb 2007
Følger: 19 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 940 Svar: 10.329
Og det samme gælder vel rugbrød. Det ved jeg dog ikke, da jeg ALDRIG selv bager rugbrød. Måske jeg skulle prøve !
apr 2008
Følger: 56 Følgere: 52 Hunde: 1 Emner: 601 Svar: 8.322
Om det kan betale sig i længden hvis man kun bager et eller to ;o)
jun 2008
Følger: 140 Følgere: 125 Hunde: 9 Emner: 388 Svar: 2.483
Og til jer andre der bager, hvis man tager at ovnfast fad med vand i, og stiller i ovnen 5 min før brødet kommer ind, og lader det stå til brødet er færdigbagt, bliver brødet dejlig luftigt
feb 2007
Følger: 19 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 940 Svar: 10.329
Det vil med stor sandsynlighed stadig være billigere at bage det selv !
jun 2008
Følger: 140 Følgere: 125 Hunde: 9 Emner: 388 Svar: 2.483
Og så plejer jeg at ryste dejen sammen
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.288
MEN hvor er det dog vidunderligt at bage og sikke det smager - kan slet ikke sammenlignes med købebrød. Om vinteren, når det er koldt og rummene fyldes med liflig duft af hjemmebag - uhh... hvor vi elsker det :O)
jan 2008
Følger: 18 Følgere: 17 Hunde: 4 Emner: 117 Svar: 596
For hver gang jeg bager synes jeg de smager mærkeligt og meget af mel ..
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.288
Der er faktisk en tråd herinde om det - prøver lige at hitte den ↓
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.288
http://www.hundegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=262353
jul 2008
Følger: 20 Følgere: 16 Hunde: 2 Emner: 22 Svar: 365
- LiDL har brødblandinger til 10 kr og der er til 2 brød i een pose
jul 2008
Følger: 20 Følgere: 16 Hunde: 2 Emner: 22 Svar: 365
først laver jeg dej - lader den hæve mens jeg laver aftensmad, former og pensler i sidste 5 min. mens aftensmaden bliver færdig og så bager jeg mens vi spiser.
Tager ALTID brødene ud 5 min før tid, således at de ikke er helt færdige når de bliver frosset. Når jeg tager brødene ud af fryseren (når de skal bruges/spises) sætter jeg dem i ovnen frosne og giver dem ca 10 min, så er brødet helt friskt og færdigbagt når det serveres.
brød som frysys, bliver altid bedst hvis det fryses mens det er lunt...
Hehe sikke jeg kan hva, der kom husmoderen lige op i mig
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.288
jul 2008
Følger: 20 Følgere: 16 Hunde: 2 Emner: 22 Svar: 365
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.288
Dog mangler jeg opskrift på fuldkornsrugbrød, der ka skæres uden det går i stykker - det jeg laver smager vidunderligt og er megasundt, MEN falder fra hinanden...piiiiiiv
jul 2008
Følger: 20 Følgere: 16 Hunde: 2 Emner: 22 Svar: 365
Men nu er der lidt tid igen :o)
Hihi, jeg kigger lige om jeg eventuelt skulle ligge inde med sådan en opskrift heh :oP
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.288
Jeg har hele tiden brugt en smule hvede (hvid el spelt) - hvor stor en %del, tror du er nødvendig ?
Det sidste jeg lavede ku dog godt skæres i OK skiver eft. et par dage - brugte iøvrgt hvidøl. Men smagen var ikke lisså fantastisk, som mine smuldrebrød
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.288
bag selv dit brød
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside