1.553 visninger
|
Oprettet:
Hundemutter - nu med dkk racevinder .
Tilmeldt:
6. mar 2008 Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
Tilmeldt:
6. mar 2008 Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
isabella smith {{forumTopicSubject}}
er der nogen der køber hendes blad -- og har det sidste nummer liggende i nærheden --
hun har et opskrifts tema denne gang om simremad -- hvis du har bladet gider du så ikke lige skrive hvad jeg skal handle ind til den ret med cuvette/culotte steg - og hvor man skal have sådan nogle store pastarør til(tror det er den der er afbilledet på den første side under temaet)...
har glemt listen hjemme og sidder på døgnvagt lige nu og skal handle på vejen hjem inden jeg går i seng...
så please - er der nogen der kan hjælpe og spare mig for en ekstra køretur.
mar 2007
Følger: 51 Følgere: 75 Emner: 250 Svar: 10.641
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
mar 2007
Følger: 51 Følgere: 75 Emner: 250 Svar: 10.641
800 g cuvette
2spk olie
1 spk tomatpure
4 fed hvidløg
salt
knust sort peber
½ flaske rødvin
2 dåser flået tomater
12 laurbærblade
25 g tørret svampe
3 gulerødder
løg
bladselleri
pasta rigatonni
parmasanost
brød
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
skal have besøg af hundevenner imogen og vi skal i kæret og gå med hundene hele eftermiddagen -- så kan vi få varmen med denne her ret bag efter og hygge med hundene --- uhhhh bliver såååå godt...
jun 2005
Følger: 84 Følgere: 76 Hunde: 5 Emner: 119 Svar: 8.030
Ingridienserne ser dælme lækre ud.
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
men ja det ser helt fantastisk ud -- skal nok ligge opskriften ind når jeg kommer hjem hvis marianne ikke har gjort det
jun 2005
Følger: 84 Følgere: 76 Hunde: 5 Emner: 119 Svar: 8.030
Takker
mar 2007
Følger: 51 Følgere: 75 Emner: 250 Svar: 10.641
Velbekomme siger Marianne
mar 2007
Følger: 51 Følgere: 75 Emner: 250 Svar: 10.641
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
mar 2007
Følger: 51 Følgere: 75 Emner: 250 Svar: 10.641
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
Det er sjældent at vi får hele stege, men er det ikke normalt både culotte og cuve´tte man laver som steg??? - (det gør jeg i hyvertdald:-)) - Og synes at de begge er ret fast i kødet og ikke rigtigt egner sig til en sammenkogt ret...
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
ja jeg undrede mig også lidt over at den skal i brædepanden..
jeg har nu tilberedt denne ret her i formiddag - og må sige at jeg vil anbefale at man bruger en god stegegryde i stedet for - efter den har stået i ovnen de 2 timer har jeg valgt at hælde det hele over i en gryde og fortsætte tilberedningen -- tror det man gerne vil have frem ved at bruge en brædepande og ovn er den lidt grillede/røget smag -- men der kan man jo bare tilsætte nogle soltørrede tomater - der ud over har jeg brugt friske svampe - da jeg syntes det er synd a bruge tørrede når nu der er så mange lækre friske svampe fremme lige nu...
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
1.6 kg. skært oksekød
200 g. bacon
100 g. smør
10 perleløg
60 g. mel (4 spsk..)
2 store glas rødvin (Bourgogne type gem hellere Chambertin til bordet!)
2 store glas kødbouillon
250 g. champignon
1 bouquet garni (persille timian laurbærblad bundet sammen)
salt
peber
Skær oksekødet i 3-4 cm. brede terninger og bacon i små terninger.
Lad smørret smelte i en stor stegegryde. Tilsæt hele perleløg og bacon terninger og rør godt i det. Når løg og bacon er godt ristede, tag dem op og behold dem på en tallerken.
I den samme gryde, lad kødet svitse godt. Når terningerne er godt ristede, drys dem med mel og lad dem brune under omrøring. Tilsæt derefter den varme bouillon.
Tilsæt bacon og løg i gryden og hæld rødvinen over det. Tilsæt salt og peber samt bouquet garni. Lad retten koge med låg på over svag varme i 3 timer.
Efter det, tilsæt champignon skåret i skiver og lad retten koge yderligere i 1/2 time, stadig ved svag varme.
Fjern bouquet garnien og hæld på et fad. Saucen skal være en smule tyk, men ikke alt for fast. Er den det, kan man tilsætte en smule vand.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.034
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.419
-Og du brugte cuvette???
-Er også blevet inspireret - skal have osso buco i morgen - ikke den samme ret - men samme princip:-)
isabella smith
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside