{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
540 visninger | Oprettet:

hjælp søges :o) {{forumTopicSubject}}

Sikke en masse indlæg jeg får postet fortiden *GG*, men nu har jeg brug for jeres hjælp igen.

Har i nogen bud på retter man kan lave på forhånd. f.eks i morgen ville jeg gerne lave noget om dagen som vi kan spise når jeg kommer fra agility og på torsdag får vi gæster, men forberedt mad vil være en fordel da jeg kommer lige hjem fra arb og så er de her allerede, så vil det være rart hvis det er forberedt inden.


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Removal of mattress and Bed frame - already dismantled. 700 kr.
  • Ophæng af: gardinskinner, 2 x tv, væghængt vasketøjs-kasse 1.500 kr.
  • Opsætning af loftslamper 600 kr.
  • Samling af møbler 1.200 kr.
  • Udendørs lampe re-montering 800 kr.
  • Murer arbejde 3.800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  hjælp søges :o)
  • #1   23. okt 2007 altså nu det er så koldt så er alle de dejlige gryderetter jo bare lige sagen -gs- og så med kartoffel mos eller ris..

    eller supper til en kold dag..... en god kartoffel suppe eller karry suppe men ris og kylling...

    men ud over det så kan næsten alt forberedes -gs-


  • #2   23. okt 2007 Lasagne der stoppes i ovnen med dejlig salat og hvidløgs flute til !! Mums.

    Millionbøf med hjemmelavet kartoffelmos.

    Kotteletter i fad med karry og ananas og ris til smager også himmelsk.


  • #3   25. okt 2007 jeg har en rigtig god opskrift på tunmousse som som kan laves dagen før.

    tunmousse med rejer:

    1person.( gang op med 3 så er der rigeligt til 6 personer)
    80 gr.tun i vand.
    40 gr. rejer.
    lidt finthakket rødløg
    frisk dild( tørt dild kan også bruges)
    125gr græsk youghurt (10 %)
    1 tsk olivenolie
    1 husblas
    salt og peber.

    tun og græsk yoghur blandes med en gaffel så tunen moses godt.
    ovilenolie,dild,rødløg salt og peber blandes i. hvis man vil have rejer i kan halvdelen(20 gr) tilsættes men smager ligeså godt uden.
    husblasen opblødes i koldt vandt 5 min. smeltes med 1-2 dråber kogende vand.når husblasen er en smeltet klar væske, hældes det over moussen og vendes forsigtig i. herefter kommes moussen i en for i ca 12-24 timer på køl. pynt med resten af rejer og få flyte til.

    Husblasen kan udelades og man har en smørbar tun mousse.

    hvis i prøver den så fortæl hvad i syns om den. jeg er vild med den.


Kommentér på:
hjælp søges :o)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce