{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
607 visninger | Oprettet:

Pyha.... Nicki's ryg opdate {{forumTopicSubject}}

Hejsa alle sammen

Som lovet kommer der her en opdate på Nicki's hospital besøg.

Jeg vil siger det med ét ord, pyha..... :o) . De kunne intet unormalt se på røngen af Nicki's ryg og hofter, og heller ikke af hans prostata. Han har måske en begyndende slidgigt på begge hofter, men det var meget normalt havde dyrlægen sagt, og det var så lidt at der ikke skulle gøres noget ved det nu. Han mener Nicki kan ha' fået lavet et vrid så han har forstrukket noget og at han måske bare er længere tid om at "hele".
Han er selvfølgelig meget træt nu ( han har været i nakose ) og er selvfølgelig stadig sølle, men ellers er han ved godt mod, så vi håber og ber til han snart er på højkant igen. han har fået smertestillende til 15 dage og hvis ikke det bliver bedre skal vi selvfølgelig komme igen.

Vi snakkede også ganske kort med dem om Nicki's sarte mave og om at han nogen gange har blod i afførringen. Vores egen dyrlæge har ikke rigtig taget action om det, og har tit bare sagt det var tarmbetændelse. Denne dyrlæge synes vi skulle få Nicki undersøgt lidt nærmere, så når hans ryg igen er okay, vil han bliver indlagt igen og få undersøgt sin mave. Han mente ikke det var noget vi skulle være bekymret for, men for en god ordens skyld, og det kan jeg kun give ham ret i, og glæder mig han kom op med forslaget.

Vi har endvider taget en beslutning om at skifte dyrlæge, vi vil fremover tage ham til kbh dyrehospital, da vi i denne omgang har haft en god oplevelse hos dem, og har haft det før :o)

//Bolette


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Pyha.... Nicki's ryg opdate
  • #1   28. feb 2007 ÅÅÅ hvor er det godt Bolette det er ikke sjovt når men går og venter på at for beskeden på om ens dyr eller børn er syg.
    Så det er jo godt at der ikke var noget galt. Så må vi håbe at der ikke komme mer, håber alt godt for jer.......ss


  • #2   28. feb 2007 Tak Bolette for de gode nyheder.

    Godt det er vel overstået og godt at det ikke var noget alvorligt. Så nu er der dømt hygge-nygge med ham efter sådan en oplevelse. Mange puttekrammer her fra os.

    Gitte

    PS: Godt at forløbet har været positivt - kan godt forstå at I skifter. Nicki er langt vigtigere end en dyrlæge, og når den "nye" er god, så er der slet ikke noget at betænke sig over.

    PPS: En hilsen til Kim for hans indsats - fedt at være 2 om det.


  • #3   28. feb 2007 Dejligt med gode nyheder...

    Og dejligt med en dyrlæge der tager sine patienter seriøst!

    Zaco og Ninjo sender lige deres bedste legetøj in space smiley Vupti........ Med ønsket om god bedring !!!


Kommentér på:
Pyha.... Nicki's ryg opdate

Annonce