{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.234 visninger | Oprettet:

laura  S
laura S
Tilmeldt:
30. mar 2017
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6

Min hund har bidt min mor {{forumTopicSubject}}

Her i morges kommer jeg ud i stalden og ser min mor har en del skræmmer i ansigtet, jeg spørger hvad der er sket, hvor hun så fortæller at hun havde været inde hos kattekillingerne, hvor vores hund så havde sneget sig med ind. Vores hund har tidligere været en smule agressiv overfor kattene. Min mor løfter en af killingerne op, som var kommet ud af kurven og i det hun gør det, bliver hunden agressiv og bider min mor i låret, hun falder og slår hovedet og efter dette er han så helt normal igen, da hun rejser sig op?

Det skal siges at han normalt ikke bryder sig om særlig mange mennesker og slet ikke fremmende. Han har også før haft fat i min fod hvor jeg kom til at rører ved ham, mens han sov...

syntes det er en øv situration og ved ikke hvad jeg skal gøre?

Han er en lille bichon havanese på 8 år, han har som sagt altid været lidt speciel, men er de seneste par år blevet værre og værre. Hvis der kommer en løber ude på vejen gør han og det samme med fremmende der kommer hjem til os.
Ville det kunne hjælpe med at kastrerer ham, eller er det for sent? og mundkurv kan han jo ikke have på hele tiden?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min hund har bidt min mor
  • #1   10. okt 2017 Jeg synes I skal tage forbi dyrlægen og forklare problemet til dem.

  • #2   10. okt 2017 Jeg tænker umiddelbart, at han er gået efter killingen, og ikke din mors lår.
    Desuden tænker jeg, at han muligvis har smerter udfra hvad du fortæller om episoden med din fod, så det er det allerførste, jeg ville få tjekket.
    Dyrlæge og en fysioterapi/kiropraktor (Jeg kan anbefale Magtor, de er super dygtige).

    Det ville næppe hjælpe at kastrere ham - I så fald skal der være en målbar hormonel ubalance, og det er sjældent tilfældet.

    Hvis han IKKE har smerter (ifølge begge ender af fagfolk), så ville jeg kontakte en god adfærdsbehandler, som arbejder ud fra et standpunkt i positiv forstærkning.


  • #3   10. okt 2017 Jeg kan ikke forestille mig det er hormonelt betinget så kasteration vil næppe virke efter hensigten. Muligvis vil det forværre det.
    Du bør tilgengæld gå til dyrlægen og få tjekket hunden er sund og rask. Altså ikke har smerter ikke har dårligt syn osv.


  • laura  S
    laura S Tilmeldt:
    mar 2017

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
    #4   10. okt 2017 Han har ingen form for smerter, så måske det var chokket der gjorde han tog fat i min fod.
    Men tænker bare sådan at hvis han kan bide min mor, kan han gøre det ved alle. fordi det er hende der fodre ham, hende som lufter ham og hende som sover med ham. Jeg er virkelig skræmt over det.
    Men ja er nok dyrlægen jeg skal hive fat i og hører af.


  • #5   10. okt 2017 Nej en kastration vil ikke hjælpe.

  • #6   10. okt 2017 Hvordan kan I vide, at han ikke har smerter? Er han tjekket - fornylig - af både dyrlæge og kiropraktor?

  • laura  S
    laura S Tilmeldt:
    mar 2017

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
    #7   10. okt 2017 Kan det være af jalousi den vælger at bide? fordi hun løfter kattekillingen op?

  • #8   10. okt 2017 Nej. Det ville jo heller ikke forklare, at han har bidt i andre situationer også.

  • laura  S
    laura S Tilmeldt:
    mar 2017

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
    #9   10. okt 2017 Han er tjekket af dyrlæge, dog aldrig kiropraktor

  • #10   10. okt 2017 Nej jalousi er en menneskelig følelse

  • #11   10. okt 2017 Hvordan kan du sige så sikkert at han ingen smerter har?

  • laura  S
    laura S Tilmeldt:
    mar 2017

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
    #12   10. okt 2017 Altså jeg stoler jo på min dyrlæge når hun siger den er rask, har aldrig været den store fan af kiroprakter til mine dyr.

  • #13   10. okt 2017 jamen, så bare træk på skuldrene og håb at det ikke går rigtig galt næste gang....

  • #14   10. okt 2017 Den lyder ikke til at have det godt.. Hvad laver i med ham på en alm hverdag?

  • #15   10. okt 2017 En dyrlæge er ikke lige så meget inde i og kunne mærke eventuelle skævheder osv. i hunden, så det vil bestemt være en god idé at tage forbi en kiropraktor - de kan altså bare noget mere på det punkt.

    Hvis din dyrlæge bare har foretaget et alm. sundhedstjek af hunden og kaldt den rask, så er der altså stadig rigtig mange ting som ikke er tjekket og derfor kan være i vejen.


  • laura  S
    laura S Tilmeldt:
    mar 2017

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
    #16   10. okt 2017 Han er normalvis en glad hund, han er med i mor i stalden hver eneste dag og hygger sig med det.. og vi havde jo ikke tænkt på at der skulle være noget efter dengang han bed mig, vi troede han fik et chok fordi han sov. Men efter dette her, er vi virkelig blevet urolige.

  • #17   10. okt 2017 Kiropraktor er en genial "ting", for mennesker, og for dyr.

    Jeg havde min Musashi (hund) hos en, og han fandt ud af han var skæv i bækkenet, og var låst 3-4 steder i ryggen. Det blev en helt "anden" hund efter det besøg. Han kunne vende, og dreje rundt på en 25 øre, hvilket han aldrig havde kunnet, og kunne pludselig sidde stille når han skulle af med afføring.

    Mine genboer havde en Sheltie hanhund, som ikke kunne finde ud af at bedække en tæve. Han kom til samme kiropraktor, og han var også skæv eller låst. Nu kan han dæleme bedække!

    Alle hundeejere burde gøre sig selv, og hunden den tjeneste at tage til en kiropraktor med deres hund.
    Jeg vil mene at grunden til du ikke er fan, er uvidenhed. Altså at du ikke ved hvor god en kiropraktor kan være smiley


  • laura  S
    laura S Tilmeldt:
    mar 2017

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
    #18   10. okt 2017 Har bare haft utrolig mange dårlige erfarringer, dog ikke med hunde men heste, når det gælder kiropraktor, hvor de har gjort mere skade end gavn.
    Men har kontaktet en specialist i hundeadfærd nu, som vi skal snakke med imorgen, så nu krydser jeg fingre for hun kan give mig nogle svar.


  • #19   10. okt 2017 Hvem er denne specialist? smiley - For her skal man også være meget forsigtig ikke at få en der gør mere skade end gavn.

  • #20   10. okt 2017 hvis han ikke laver andet end at gå i stalden kan det være han trænger til noget aktivering.

  • #21   10. okt 2017 De fleste (seriøse) adfærdsbehandlere vil først for alvor gå ind og arbejde med en hund, når det er HELT afklaret, at der ikke er en fysisk årsag til den uhensigtsmæssige adfærd.. Just saying...

  • #22   10. okt 2017 Få nu hunden tjekket hos en kiropraktor eller osteopat før andet. Den har det rigtigt dårligt, når den reagerer som du beskriver det i så mange forskellige situationer. Det er ikke en hund i balance.

  • #24   10. okt 2017 Nu har jeg personlig erfaring med Magtor, og de finder altså bare ting, som min, ellers gode, dyrlæge bare ikke kan finde. De reddede min søsters hund, da han havde muskelsmerter. Han var i røntgen og det hele, men kun Magtor og fysioterapi fandt årsagen. Han er vendt 180 grader derefter.

    Så selvom du ikke er fan, så ville jeg give det et skud alligevel. Det er det bedste, jeg har gjort for mine hunde.


  • #25   10. okt 2017 Magtor er dem jeg, og min genbo var hos. Og jeg vil til enhver tid anbefale dem.

  • #27   10. okt 2017 hunde kan godt hoppe

  • #28   10. okt 2017 #27

    Min bror havde en gang en gravhund der hoppede op og bed ham i r*ven.. Den gav ikke slip før der var en der bogstaveligt stak en finger op, hvor ingen ønsker at have deres finger..


    Et bid i låret lyder nu ikke umuligt..




  • #30   10. okt 2017 TS, en rigtig kiropraktor til en hund, er uddannet dyrlæge, og har videreuddannet sig til kiropraktor. Så se det som en dyrlæge der er specialist i bevægeapparatet. Ham der skrives om længere oppe er ikke dyrlæge, men er uddannet i udlandet.

    Som andre skriver, vil en adfærdsbehandler ikke give sig i kast med en hund, med mindre det er 100% sikkert at den ikke har smerter. Så pengene er bedre givet ud den anden vej rundt.

    Jeg vil så til enhver tid anbefale en rigtig uddannet kiropraktor, som jo også er dyrlæge. De gør ihvertfald ikke mere skade end gavn smiley Søg evt på IVCA-certificeret kiropraktor. De findes over hele landet.


  • #32   10. okt 2017 Altså din hund er ganske givet ikke aggressiv overfor kattekilligerne. Det er slet og ret jagtinstinkt at han går efter kattekillinger. Der er pokker til forskel! At han bider din mor i låret kan have mange årsager. Det kan fx være at han huggede ud efter killingen og ramte din mor istedet.
    Jeg ville som Lens heller ikke lægge så meget i det og jeg tænker heller ikke umiddelbart at det er en hund i smerter. Det mest sansynlige - ud fra alle de ting du skriver - er at din hund er lidt usikker og måske også mangler lidt tillid til jer/mennesker generelt. Mange mennesker overtræder ofte hundes (og især små hundes!) grænser uden at være klar over det - og ofte i bedste mening smiley Det vil en med forstand på adfærd og træning kunne hjælpe jer med.


  • #41   10. okt 2017 Jer der er så kritiske af Magtor - Har I nogensinde været der?

  • #43   10. okt 2017 Interessant. Må jeg sende dig en pb og høre nærmere?

  • #47   10. okt 2017 Men Lens, man skal jo lige finde ud af at deres behandling ikke virker på ens hund, før man kan skifte...

    Man hører stort set kun positive ting om Magtor og langt de fleste gange gør de sikkert også et godt stykke arbejde, men det gør måske også, at der godt kan gå et stykke tid, før man opdager, at behandlingen ikke virker optimalt. Når så mange har gode oplevelser, stoler man selvfølgelig på, at de ved, hvad de laver.


  • #49   10. okt 2017 Hvilken behandler rammer plet 100% af gangene?

    Også en anbefaling herfra til at besøge en kiropraktor, eventuelt Magtor som dælme kan ting..


  • #51   10. okt 2017 Selvfølgelig vil der ske fejl, når man har så mange kunder igennem, som Magtor tilsyneladende har. Det kommer man nok ikke udenom og de er jo også kun mennesker.

    Men er det ikke også okay at fortælle om de dårlige oplevelser, som nogle mennesker har haft med stedet? Som Nicole skriver, kan det måske give et lidt mere nuanceret billede og så kan eventuelle kommende kunder træffe et valg på et oplyst grundlag.

    Personligt har jeg selv været yderst tilfreds med deres behandlinger af min hund, men jeg kan også godt forstå, hvis nogle gerne vil fortælle om deres minde gode oplevelser midt i alle roserne, som de får. Ellers bliver det altså bare et meget unuanceret billede.


  • #52   10. okt 2017 Jeg vil ikke skrive noget negativt om Magtor i plenum. Enig, der er mange gode historier derfra, men jeg foretrækker at bruge en der er uddannet til den titel man bruger. Jeg ville heller ikke gå til en kiropraktor med mig selv, som ikke havde en gyldig dansk uddannelse.

  • #56   10. okt 2017 Ja, hvem siger du skal skrive noget negativt? Hvis du er glad og tilfreds, skal du da fortælle om det smiley

  • #58   11. okt 2017 Jeg synes det er perfekt at Christian ikke er dyrlæge.
    Dyrlægevinklen får jeg et andet sted, jeg har brug for noget andet, når jeg opsøger ham.

    Det giver sig selv, at man konsulterer en dyrlæge, hvis der er risiko for noget alvorligt eller akut skade. Eller der ikke er bedring ved fysioterapi/kiropraktik.

    Selvfølgelig skal og må man dele sine oplevelser, positive eller negative.


  • #59   11. okt 2017 CH, når jeg tropper op ved kiropraktoren, er vi i kiropraktorrummet og han er kiropraktor. Når så han støder på noget som han mener at han ikke kan fikse eller diagnosticere som kiropraktor, er han heldigvis dyrlæge samtidig, og kan alt det en dyrlæge også kan.

    Jeg har også gået hos Magtor, og var en glad kunde. Nu har jeg bare fundet noget som imo er bedre.


  • #60   11. okt 2017 Også herfra foretrækkes en kiropraktor med dyrlægeuddannelse, jeg ville være ekstra bange for fejldiagnosticering hos en ikke dyrlægeuddannet kiropraktor.

    Har desværre oplevet, at en hund hos en velkendt, ikke dyrlægeuddannet kiropraktor blev diagnosticeret som havende sprængt korsbåndet og endda med truende samme på modsatte ben. Ejer dybt fortvivlet, da de ikke havde sygeforsikring og var næsten klar til at få hunden aflivet. Den springer glad rundt i dag, for der var IKKE tale om korsbåndsskade på nogen af benene, bare en "almindelig " overbelastning kombineret med lidt overvægt. Gud være lovet havde de fornuft nok til at søge second opinion hos ledspecialist.

    Det nytter heller ikke at have dyrlæge tilknyttet, hvis ikke dyrlægen er dygtig nok, eller måske bliver underkendt af kiropraktor....


  • #61   11. okt 2017 Jamen hvem søger da ikke en dyrlæge, hvis der er mistanke om korsbåndsskade? Den slags får man netop bekræftet/afkræftet ved rette diagnostik.

    Jeg ville da heller ikke forvente at en massør kunne stille en præcis diagnose - det er da dybt naivt og for mig at se uansvarligt ikke at søge dyrlæge i den situation.


  • #62   11. okt 2017 Ch - nu regnede ejeren ikke med at det var korsbåndsskade, han troede faktisk bare, at det var en forstrækning/forstuvning og søgte derfor netop kiropraktor, da de havde haft gode erfaringer med dette tidligere.

    At kiropraktor så uden tøven udnævner skaden til uden tvivl at være overrevet korsbånd, og giver pris på operation og genoptræning i næsten samme åndedrag, det er det der tænder mig helt af. Ejeren var dybt chokeret, men fik heldigvis søgt yderligere viden, da han lige havde fået sundet sig lidt.


  • #63   11. okt 2017 Det er da heldigt at det var den vej og ikke den anden - at der var blevet overset en korsbåndsskade.

    En operation kræver en dyrlæge og denne går jeg ud fra laver sin egen diagnostik.


  • #64   11. okt 2017 Bandit var tjekket igennem hos dyrlægen og de fandt intet, jeg vidste der var noget galt med ham udfra hans adfærds problemer som kun blev værre med tiden.
    Jeg var tæt på at opgive men så blev jeg anbefalet Magtor og de fandt problemet med det samme, hvis jeg ikke havde fået anbefalet kiropraktor så ville Bandit nok ikke være her mere.
    Han nappede og knurrede ofte, til sidst begyndte han at angribe min søster's hund og vores hvalp "ud af det blå", han gøede af alt og alle, var bange for næsten alt og var aldrig helt afslappet.
    Nu har jeg en hund som ikke er bange for alt, han napper ikke medmindre man virkelig overskrider hans grænser, han gør ikke af alt og alle, angriber ikke "ud af det blå" og han kan endelig slappe helt af.

    Så jeg kan helt klart anbefale kiropraktor/fysioterapeut, jeg har i hvert fald ikke fortrudt det.


Kommentér på:
Min hund har bidt min mor

Annonce