{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.299 visninger | Oprettet:

Hundehvisker. {{forumTopicSubject}}

Kære alle søde mennesker på hundegalleri. ??

Jeg har den dejligste labrador på 2 år. Lige siden jeg hentede ham som hvalp har han været meget nem at stresse og HADER at være alene hjemme.. Jeg har efterhånden prøvet alt, uden den store effekt. Så nu til mit spørgsmål:
- er der nogen som kan anbefale en god "hundehvisker", dyre-clairvoyant eller hvad man skal kalde det.
Hvorfor anbefaler i dem? Har de hjulpet på problemet?

Jeg frabeder mig unødvendige kommentarer om alene hjemme træning, aktivering osv- disse ting er prøvet om og om igen, så det her gør jeg for min hunds skyld, som et sidste forsøg på at han endelig falder til ro. ??
Det er et krav at de kører ud til Sjælland/Vestsjælland.

De kærligere hilsner Amalie og Kato


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundehvisker.
  • #1   19. aug 2017 Men kan jo ikke komme med råd til dig uden at du opfatter det som unødvendige kommentarer, lader det til. Med mindre man lovpriser en hundehvisker (quick-fix) og glemmer alt om at træne hunden.

  • #2   19. aug 2017 Kære Mette smiley
    Jeg har haft min hund i 2 år. Tror du virkelig jeg laver et "quick-fix" som du så fint kalder det, hvis jeg ikke havde prøvet ALT først?
    Jeg har haft alle slags fagfolk indenover i 2 år nu. Mit hjerte græder for min stakkels hund som ikke har fået det ret meget nemmere af den grund.
    Jeg forstår ikke hvorfor du kommentere mit opslag? Jeg spørger til folk som har erfaring og TROR på de ting en hundehvisker kan. Det gør du tydeligvis ikke, og det er helt i orden, men jeg forstår slet ikke du kommentere mit opslag, når det er en hundehvisker og erfaring indenfor dette jeg søger, og ikke råd som jeg allerede har betalt flere tusinde kroner for, som desværre ikke har hjulpet min hund videre.

    VH. Amalie


  • #3   19. aug 2017 Der er altså en clairvoyant bruger herinde. Jeg husker ikke lige hendes navn. Anita, Anette, Annemette eller noget i den stil

  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.277
    #6   19. aug 2017 Hvad forventer du at personen skulle gøre?. Hvis det er arveligt kan man jo ikke stille så meget op. Der er kun træning og atter træning der kan gøre en forskel.

    Her kan det bedre betale sig at bruge sin tid og penge på en der kan hjælpe. At få en til at se hvad i rent faktisk gør og komme med forslag til forbedringer.

    Og enig. Vær kritisk i forhold til hvem du vælger.


  • #7   19. aug 2017 Prøv at spørge Pia K herinde fra smiley

  • #8   19. aug 2017 Mange tak for jeres svar. smiley
    Jeg synes nu egentlig dem jeg har brugt i forhold til min hund har været yderst kompetente, hjælpsomme og forstående. Både dyrlæger, adfærdsbehandlere, hundetrænere og kennel har været til stor hjælp - Det har bare ikke lykkedes at hjælpe min hund - så derfor ønsker jeg at få alternative veje. Jeg kan sagtens Google mig frem til en masse med alternative behandlings former (clairvoyant) men spørgsmålet var mere om der var en eller flere herinde på siden som havde haft en ekstra god oplevelse med en. smiley
    - og bare lige så ingen misforstår: jeg sender ikke min hund ud til et fremmed menneske i en lade i 48 timer og håber så det hjælper.


  • #10   20. aug 2017 Bare du undlader at gøre brug af manden med metoden på 48 timer.

  • #13   20. aug 2017 han kører i hele landet, er hverken hundehvisker eller clairvoriant, men adfærdsspecialist (og meget andet)

    https://www.facebook.com/lupohundecenter/

    skriv en besked til ham


  • #19   20. aug 2017 Det kan man i mine øjne ikke svare entydigt på John. Hvad der er fup for dig, kan være sandheden for andre.

  • #25   20. aug 2017 Men det kræver vel hunden er dyrlæge.

    Jeg kan hvertfald ikke diagnosere mig selv, det kræver en form for læge


  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.277
    #27   20. aug 2017 Jeg har min tvivl. At man kan være dygtig til at læse dyr er en ting. Ligefrem at fører en samtale er ikke noget jeg tror på. Mange gange er det arveligt når en hund er på den ene eller den anden måde.

    Det kan en hund umuligt være bevist om. Altså har den ikke muligheden for at fortælle det. Påstår man andet vil jeg kalde det svindel. Hvis man selv tror stærkt på det kan man overbevise andre om at det er rigtig.



Kommentér på:
Hundehvisker.

Annonce