{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.213 visninger | Oprettet:

HUNDEMAD {{forumTopicSubject}}

Kære Hundeelskere smiley

Jeg vil lige fortælle en lille beretning fra det virkelige liv.
Før jeg oplevede det, ville jeg ikke have troet at det kunne lade sig gøre!!

Min Bella på nu snar 6 år, har indtil for 1½ år siden altid været en lalle-gad lab (som sådan en på 4 ben skal være)! - Pludseligt holdt det op, det var både livsglæden, glæden ved en gåtur, maden og kontakten, der var uinteressant. Jeg skulle nærmest lokke hende ud på en gåtur på 5 min med godbidder osv. Men intet var som det skulle være...

Hun døjede pludseligt med at gå, og jeg bange for det var hoften, knæet eller begge dele og tog derfor til LIFE i Kbh. De undersøgte og henviste til specialister - det kunne være alt fra ben, fod, hofte til noget meget værre... Og det blev bare værre og værre!

Da vi kom til en ortopæd sagde han straks, at Bella ikke havde dårlige ben eller knogler, så det måtte være allergi smiley
Så måtte jeg til en ny specialist og sådan gik der nogle mdr.

Stadig uden nogen kunne stille en diagnose, andet end, at jeg skulle købe mad fra en dyrlæge, men jeg ønskede en diagnose.
Så jeg tog på "shopping" hos forskellige dyrlæger og blev lidt klogere.

Men lysten til mad, gåture, nusseri eller leg med Hope var stadig ikke til stede - det er jo bekymrende, for hun kunne sagtens lade maden stå i flere dage, indtil hun blev så sulten, at hun var nødt til at spise...

Så begyndte hun mere massivt at klø i ørerne og jeg tog til specialisten i dk inden for pels og hudsygdomme.

MEN - Lene Boysen har vi været hos 2 gange, den første gang skyllede hun Bella´s ører under bedøvelse. Vi blev sendt hjem med den besked, at jeg skal til at give hende sprøjte for hendes allergi, som er HUSSTØVMIDER!

Knap ½ år senere måtte vi derop igen - for ørerne var, som hun beskrev, at de kunne blive: mere grove i hudstrukturen og øregangen mere lukket pga. den ændring, der var sket i strukturen i huden. Jeg var meget bange!!

Vi kørte derop, med en fornemmelse af, at jeg skulle gå en anden vej...
Men jeg tog derop og hun sagde, at hvis det ikke blev bedre - var der jo kun EEN udvej: AFLIVNING!

Jeg ville stadig ikke give min hund det, der er i medicin - som er kræftfremkaldende.

Derfor kontaktede jeg RIGTIG HUNDEMAD I GREVE, Lene der har forretningen er yderst kompetent, hjælpsom og følger op, nu på 10. uge - så længe har Bella været på barf - hun er igen blevet glad, legesyg, madglad (en rigtig LAB) og klør sig ikke - det er totalforvandling

Så BARF har jo i sig selv kureret Bella og hendes såkaldte "allergi mod støvmider" ...
Faktisk har jeg hørt fuldstændig lignende historier, når jeg har stået i Lene´s butik - hvor desperate hundeejere står og fortæller om alt det, der er galt med deres hunde.

Så mit råd er derfor til ALLE HUNDEEJERE: GIV JERES HUNDE BARF!!!
SÅ DE IKKE BLIVER SYGE AF FABRIKERET MAD, DER STÅR PÅ LAGER OG KAN GIVE LAGERMIDER, SOM ENHVER VIL REAGERE OVERFOR

Kh. Bella & Helle


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HUNDEMAD
  • #1   13. maj 2017 Dejligt at det fungerer for jer, men det kommer ikke til at ske her. Så jeg melder mig ud af klubben "alle hundeejere". smiley

  • #2   13. maj 2017 Hej Pernille! TAK for dit svar. Mit indslag er blot som en anden vinkel på den tendens, der desværre er - at vi medicinerer før vi har prøvet ad naturens veje.

    Helt i orden, at du melder dig ud af klubben Alle Hundeejere. Kh smiley


  • #3   13. maj 2017 Slet skjult reklame monstro? smiley

  • #4   13. maj 2017 Helle, jeg synes faktisk at du er temmelig meget bagefter, når det kommer til fodersnak, eller også så er det slet skjult barf-reklame.

    Det har snart i mange år været helt almindeligt kendt, at rigtig mange allergihunde trives på Barf eller foder produceret uden korn, da det er i kornet miderne trives, som giver den hyppige lagermideallergi.

    At du ikke vælger at undersøge mulighederne vedr. fodring mere, da hun først får konstateret allergien, det synes jeg faktisk er temmeligt underligt..... Det er da det rigtig mange hundeejere netop gør, har du slet ikke fulgt diskussionerne herinde?


  • #6   13. maj 2017 Der er mange udgaver og løsninger. Godt at I endelig har fundet det, der virker for jer.
    Det er ikke alle, der er lige så "lykkelige" for BARF, for der ligger helt klart en helt række udfordringer også på den front. Hvis din hund har allergi for husstøvmider, har du forhåbentlig også fået information om, at det ofte får følgeskab at af allergi over for lagermider, der er forbundet med korn i foderet. Desværre omfatter allergitesten ikke fødevarer, så det er tit en oplysning, der smutter - og det er smadder ærgerligt.

    Barley har også fået konstateret allergi over for husstøvmider, og for os har det virket at holde ham på kornfrit foder. Jeg giver gerne også råt en gang i mellem, men jeg vil ikke over på 100% råt.

    Jeg har hørt flere tilfælde, hvor hunde har fået tilsvarende problemer på BARF, som din hund har haft op traditionelt foder, så det er ikke en entydig løsning, så det gælder altid om, at finde den løsning, der passer til DIN hund, og lade være med at falde for søde historier om at !DET HER! er den eneste rigtige løsning.


  • #7   13. maj 2017 Vores Rollo tålte ikke råt og fik tynd mave af det.

  • #8   13. maj 2017 Intet virker på alle.

    Barf er ikke - ikke engang råfodring generelt - en mirakelkur.


  • #10   13. maj 2017 Fint BARF har virket for din hund. Men reklamer høre ikke til på forum.

  • #11   13. maj 2017 Er der et sted, hvor jeg ikke handler BARF, så er det rigtighundemad - sikke nogle priser!

    Men dejligt, at det virker for din hund... Jeg køber det andre steder end lige netop den kæde.
    Iøvrigt tænker jeg, at et godt sammensat tørkost som eks. Orijen eller Acana ville have samme virkning. smiley


  • #14   13. maj 2017 Jeg får fnidder alene af deres navn "Rigtig hundemad", som om det er det eneste rigtige. smiley
    Der ud over så havde de for et stykke tid siden et reklameskilt, hvor på der stod "Din hund er en ulv", og det er jo faktuelt forkert. smiley


  • #17   13. maj 2017 Jeg kan godt lide tanken om at fodre varieret. Vores nye vaps får både tørfoder, vådfoder og råt. Og det fungerer umiddelbart rigtig godt.

  • #20   13. maj 2017 smiley smiley smiley

  • #21   13. maj 2017 Din hund blev ikke syg fordi den fik fabrikeret hundemad fra sæk. Den blev syg fordi den var disponeret for det, genetisk.

    Dejligt at råt kød hjælper jer. Mange hunde trives godt på det, men mange skal vide hvad man laver, for at hunden får helt rette sammensætning af vitaminer og mineraler.


  • #22   13. maj 2017 Tillykke med "redningen" smiley Det var en dejlig historie smiley

    Men det er jo langt fra alle der er allergisk overfor lagermider. Alternativt vil et kornfrit foder variant sandsynligvis have samme effekt smiley

    Og så forstår jeg ikke hvorfor hun ikke må dele sin succes historie. Det har vel intet med reklame at gøre, bare fordi man nævner hvilken butik der ændrede hendes hunds liv?


  • #24   13. maj 2017 Mine gider heller ikke lam, Stine smiley
    De synes det smager dårligt. Og jeg er enig. Har prøvet to gange (altså tilberedt!) og kan slet ikke håndtere den der fedtede uldsmag, bvadr.
    Så det er ikke altid muligt at fodre så varieret som man gerne vil smiley


  • #27   14. maj 2017 Jeg er heller ikke med i klubben 'alle hundeejere'

    Ikke et ondt ord om barf, det fungerer jo hos mange hunde - men min vil ikke spise det i nogen former.
    Hun vil have fabrikeret mad.... meget gerne tørkost.


Kommentér på:
HUNDEMAD

Annonce