{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.774 visninger | Oprettet:

Det der med jord, indhegning, agilitybane, privat hundeskov mv... {{forumTopicSubject}}

Nu bliver ideen om det der stykke jord lige genoplivet af alle indlæggene i "Hvad mangler du til hunden?":
http://www.hundegalleri.dk/forum/generel-diskussion/673455-hvad_mangler_du_til_hunden

Det er åbenbart en drøm mange har. Det her med et indhegnet sted, hvor vi kunne tage hen - være os selv - træne - og bare lade hundene være hunde.

Jeg har jo tidligere lavet en tråd om muligheden for at lave noget i den stil: http://www.hundegalleri.dk/forum/generel-diskussion/652890-ville_du_leje_en_privat_indhegnet_hundeskov

Og jeg HAR faktisk fundet et sted - med godt 20.000 kvm. jord, der lige nu ligger som eng/brakmark, og som samtidig ligger nede af en 100m sti, så man er langt væk fra huse. Der er også et overdækket område på omkring 30 kvm.,s om vil være brugbart, når der lige bliver lagt nogle oprydningstimer i det.

Rent økonomisk er det et overkommeligt projekt, men rent praktisk skal der selvfølgelig lægges rigtigt mange timer, før det er præcis som vi allesammen gerne vil have det.

Er der nogen her på HG, der ville have lyst til at være med i projektet? Hvis vi nu var en forening med omkring 10 medlemmer til at begynde med, så ville det være overkommeligt rent praktisk, og der ville være god mulighed for, at vi allesammen kunne få glæde af området henover en uge.

Det ligger syd for Køge.

Bonusinfo - jeg har mulighed for at overtage en fuld agility-bane til meget rimelig pris til foråret, hvis jeg vel at mærke har et sted at stille den :-)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det der med jord, indhegning, agilitybane, privat hundeskov mv...
Kommentér på:
Det der med jord, indhegning, agilitybane, privat hundeskov mv...

Annonce