{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
795 visninger | Oprettet:

Endelig lidt succes :) {{forumTopicSubject}}

Heja allesammen.

Vil bare lige dele lidt af den dejlige succes jeg i de sidste 2 dage har haft med Jessie.

Hun har siden jeg fik hende ikke kunne lide fremmede hunde der kom hen til hende i hundeskoven. Hun er dog IKKE aggressiv.
Men hun har en tendens til og løbe gøene efter dem og snappe efter dem når de viste interesse for hende og gerne vil hilse.
Dette har været et kæmpe problem da det eneste sted jeg må have hende løs i nærheden er i hundeskoven. Og Jessie ELSKER at løbe.

Så jeg har det seneste år arbejdet med hendes nervøsitet overfor fremmede hunde.

Men i går gik der et lys op for mig.
Hvorfor er det at jeg presser hende ud i sådan en situation hvor hun skal forholde sig til andre hunde på nært hold?
Det er dybt unfair overfor hende.

Men så var problemet jo bare at når hun så dem på afstand. Så vil hun med det samme løbe over til dem og gø/snappe. Og det er bare ikke acceptabelt. Jeg takker guderne for at hun endnu ikke har mødt en hund, der kunne fejltolke hendes adfærd som aggressivitet og angribe.

Men jeg har ændret hele min tilgangsmåde til træningen og fokusere nu på at hun skal komme til mig når hun ser andre hunde.
Og allerede her på anden dagen kan jeg se en stor forskel.
I stedet for at løbe over til de andre hunde og ignorer mig når jeg kalder, stopper hun op når hun ser dem, brummer og kommer derefter med det samme når jeg kalder på hende.

Vi har dog stadig problemer når den fremmede hund kommer alt for tæt på hende. Men jeg fokusere på at hun belønnes for og have kontakten på mig istedet for den fremmede hund.

Hvad synes i om den tilgangsmåde til problemet?
Kan i se nogle fejl?
Og hvad synes i ellers jeg kan gøre?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Endelig lidt succes :)
  • #1   29. sep 2015 Har selv haft sådan en hund smiley
    Vi kontaktede til sidst en specialist, hvor vi fik af vide af ham og vores klub, at vi skulle holde os væk fra hunde skoven - vores blev også overfaldet i en skov 2 gange, dog fordi den anden var meget dominant og så vores som meget svag, den gik direkte efter ham. Det er et kæmpe nederlag for ham. Andre hunde kan udnytte at jeres hund er lidt svag.
    opmærksomhed er en rigtig god måde!
    Jeg vil personligt holde mig væk fra skoven, og træne kontakten mellem jer, og når du føler at i er bundet godt sammen, så prøv at tage der ud smiley
    Håber mit svag gav mening for dig


  • #2   29. sep 2015 Anskaf en lang sporline, så kan hunden løbe i den. Og hold dig fra de hundeskove. Jeg fatter bjælde af at hunden partu skal slæbes med i hundeskoven, når hun ikke gider fremmede løse hunde.

  • #4   29. sep 2015 Ikke langt herfra ligger en hundelufteplads. Sidst jeg var der, rendte der 3 store sorte hanhunde rundt derinde (jeg går hellere tur udenfor. Mine tøser skal ikke udsættes for andre hunde, som vi ikke kender). De to af dem havde en fest. Den tredje var tydeligt utryg. Det så ejerne bare ikke, for de gik alt alt for langt væk til at kunne registrere det smiley . Jeg satte mig ind i bilen da tøserne og jeg havde gået vores tur og lige et sekund inden jeg startede bilen, begyndte to af hannerne at spille op. Den "kuede" havde fået nok og nu skulle der uddeles røvfuld. Det registrerede ejerne så heller ikke, for de var stadig for langt væk.

    Så du skal gøre hvad du føler er rigtigt for dig og din hund og gøre det, som I begge føler jer trygge ved.


Kommentér på:
Endelig lidt succes :)

Annonce