{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
846 visninger | Oprettet:

SNOT :-( {{forumTopicSubject}}

Hej alle. Min skønne boxer på 4 år har den sidste måned haft snot ud af det ene næsebor, virkelig grøn snot.. Først kom hun på penicillin ved dyrlægen og så stoppede snottet men da penicillin var færdig kom snottet tilbage.. Dyrlægen vidste ikke hvad det var så vi prøvede en anden dyrlæge som gav hende den helt store undersøgelse som heller intet viste.. Både røntgen (af eventuelle fremmedlegemer), lungebetændelse, svamp ja virkelig alt! Og de fandt intet unormalt. De vælger at gå ud fra at hun har fået en rift i næsen af fx en gren så hun får endnu en gang penicillin, dog en anden slags og der er stadig masser af snot! (eller betændelse?)
Hun er stadig total boxer-glad, tilpas og både spiser og drikker som hun plejer..

Har nogen oplevet tilsvarende?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  SNOT :-(
  • #1   21. jan 2015 Der har lige været en tråd hvor én fik CT scannet sin hund pga flere dyrlæger ikke kunne finde infektionskilden, scanningen viste et fremmedlegeme på 2x6mm som kroppen reagerede på og som den var ved at afstøde, men self. viste prøverne hele tiden at hunden havde en infektion "når den ikke fik penicillin" og det vil de gøre indtil fremmedlegemet er helt ude af hundens krop. Penicillinen fjerner symptomerne på infektionen, men så snart at hunden ikke får mere antibiotika så stiger /begynder infektionen igen da den kun bliver symptombehandlet.
    måske har din en splint i snudeskaftet et sted, det syntes logisk IMO.
    har dr.dyr kigget i snudeskaftet med en "kikkert"? eller er det bare et gæt at der er en rift ?


  • #2   21. jan 2015 Nej hun er ikke undersøgt med kikkert, det var idag dyrlægens næste forslag, at vi i næste uge bestiller en tid i Aalborg og så tager køreturen derop for at få foretaget kikkert halløj..

  • #3   21. jan 2015 PS. Røntgen viser ikke splinter fra grene= ting af træ o.l. derfor er CT scanning at fortrække i mange tilfælde.

    God bedring med vapsen.


  • #4   21. jan 2015 Vores Tori har bronkitis. Hun har snot og får reverse sneezing anfald uden behandling med prednisolon ind i mellem. En pille i ny og næ er løsningen her. Tori er 7 år og slidt, så det livsforkortende aspekt generer os ikke. Hellere livskvalitet nu.

  • #5   21. jan 2015 Her hjalp antibiotika ingenting

  • #6   22. jan 2015 Hvor er det trist Malene, men du har ret, livskvaliteten kommer i første række når en hund er syg. smiley

Kommentér på:
SNOT :-(

Annonce