{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
6.695 visninger | Oprettet:

Min hvalp har brækket benet/ albuen {{forumTopicSubject}}

Puha sikke en aften..

Vores hvalp på 18 uger har brækket venstre forben ved 18 tiden.. Det er et grimt brud smiley
Vi har været på dyrevospotalet i Århus..
Har hende med hjem igen da de først kunne opere på mandag. Til 20.000kr..
Men har haft kontakt til en anden dyrlæge som også er specialist i knogleoperetion som skal se hende i morgen kl 11.30 til en pris omkring 10.000kr..

Vi er lige kommet hjem efter to timers kørsel i aften . . Hun har forbinding på, morfinplaster og har også fået sprøjte smertestillende..
Men nøj hun har så forfærdeligt ondt.. Hun skriger af smerte når hun vil rykke rundt.. Jeg har måtte hjælpe hende med at drikke da hun ikke engang kan stå op..

Skal det virkelig gøre ondt når hun er smertedækket?

Jeg er fuldstændig Sønder knust.. Græder og græder .. Kan slet ikke holde til at se hende lide sådan smiley

Det er første gang vi har haft en hund som har brækket noget..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min hvalp har brækket benet/ albuen
  • #1   26. sep 2014 Hvis den ligefrem skriger af smerte, ville jeg kontakte dyrlægen/dyrlægevagten (husk at oplyse hvad og hvor meget smertestillende den har fået). Den skal være smertedækket, og det er den åbenbart ikke... Den skal self ikke rende rundt, og jeg tror ikke man kan smertestille i et omfang så den slipper helt for ubehag, men den skal altså ikke skrige af smerte.

    Har i hunden sygeforsikret?

    Hvor mår det være frygteligt. Håber alt går vel for jer


  • #2   26. sep 2014 Jeg har haft brækket benet ret voldsomt engang. Hvis de havde nøjedes med at putte en forbinding på mig og derefter sendt mig hjem, tror jeg at jeg havde slået dem ihjel!! Det er så smertefuldt at det kan ikke beskrives.

    Hvorfor kunne de ikke operere før mandag?


  • #3   26. sep 2014 Michelle: har bestilt Sygeforsikring i forbindelse med vi lige har købt en gård samt alle andre forsikringer men det tråder først i kraft fra på onsdag D.1 okt og så går der en måned før vi kan gøre brug af forsikringen.. Så nej vi må betale af egen lomme ..

    Må lige give et kald til dyrlægen.

    Hun vil så gerne op at stå men piver og skriger når det gør for ondt.. Skal ha hende ud og tisse nu her .. Men hvis hun ligger stille så er det nogenlunde uden piben.. Må se hvordan det går..
    Det er delme så hårdt at se sin hund ha ondt smiley

    Og tak smiley klokken må gerne blive 11.30 nu!!! Lørdag


  • #4   26. sep 2014 Mette: de kunne godt opere i dag men så ville det blive dobbelt så dyrt agde han..
    Så han foreslog at beholde hunden indtil mandag.. Men hvis hun ka blive opereret i morgen så er det bedre så det har vi valgt..


  • #6   26. sep 2014 Mette -vi mennesker sendes godt nok ikke hjem, men vi kan altså osse komme til at vente på operation for den slags.
    Min far brækkede/knuse nogen knogler i foden for nogen år siden og måtte pænt vente med OP til dagen efter, fordi der ikke var tid til at gøre det med det samme... han blev jo så pumpet godt fuld med smertestillende i mellemtiden og fik en seng på afdelingen.

    Problemet med hunde i den forbindelse, synes jeg er at de jo ikke lige forstår en besked om at blive liggende med benet opad, og ikke kan forklares hvorfor det gør p*ssehamrende ondt når de skal prøve at stavre ud at tisse


  • #8   26. sep 2014 Michelle:

    Ja, men så blev han indlagt og kunne blive holdt øje med og smertedækket når der var brug for det. Jeg tænker at denne hvalp har fået smertestillende sprøjte og et morfinplaster. Og det skal så holde 2½ døgn og den er allerede smerteplaget nu?


  • #10   26. sep 2014 Mette: det skal så kun holde til om 12 timer.. Plastret skulle virke til og med 72 timer

  • #11   27. sep 2014 Mennesker bliver desværre også sendt hjem med forbinding og smertestillende..

    Min genbos ene knægt har brækket begge håndled idag..

    I det ene er der brækket 2 knogler, i det andet er det næsten knust..

    Han er sendt hjem fra sygehuset med begge arme i gips så håndledene er fikseret og den ene arm i slynge samt med en masse smertestillende..

    Han skal vente 7-10 dage (!!) på at få af vide om sygehuset vil opererer ham eller ej..

    Det er dælmer grotesk.. Men ok, man kan heller ikke forvente andet af det sygehus han var på, for de opdagede ikke engang at min næse var brækket for 4 år siden..

    Tilbage til emnet..
    Synes at du skal ringe til dyrlægen og spørge mht smertestillende.. For det må godt nok ikke være sjovt for hverken jer eller vapsen at den skriger af smerte.. smiley

    Håber det bedste..


  • #12   27. sep 2014 Jamen, jeg fik også gips på. Men en forbinding støtter jo intet?? Måske er jeg hys, måske er jeg en hønemor, måske måske måske. Men jeg havde insisteret på at få min hund opereret idag (eller rettere igår).

  • #13   27. sep 2014 Ååh nej, glemmer aldrig da min pige brækkede benet, græd også helt ustryligt. Det er så hårdt at se dem i den smerte smiley
    Vil også sige at i skal have mere smertestillende, min pige havde ondt på det, men ligefrem skrige af smerte.
    Held og lykke imorgen hos den anden dr. Dyr, det bekymrer mig lidt at hun er en hvalp med hensyn til det ben der smiley


  • #14   27. sep 2014 Årh så hjælper smertestillende på hende!!! Puha lige nu er det en lettelse.. Så fik hun rigeligt at drikke også :-).. Nu er hun meget mere rolig og vi lige så!

    Tak alle sammen smiley


  • #16   27. sep 2014 Husk at hunden skal faste føroperation.
    God bedring. Hvordan skete ulykken?


  • #17   27. sep 2014 Godt at høre den nu er smertedækket.
    Når du snakker med dyrlægerne, så husk også at spørge ind til efterforløbet. Et er at holde en lille selskabshund i ro, men har man en meget aktiv unghund, så overvej om efterbehandlingen kan lade sig gøre. Og hvad den rette genoptræning vil bestå af, og i økonomisk!
    Et er man kan opererer en brækket knogle, men nogen gange glemmer dyrlægerne at informerer om hele forløbet og tidsrammen.
    Og så er det surt at have forventet 10-20.000kr, hvis det reelt koster det dobbelte fra start til slut.
    Det er også nødvendigt for at kunne sammenligne priserne - er det kun operationen eller...


  • #18   27. sep 2014 Ginne har en vigtig pointe.
    Du skal regne med fler mdr i ro og mange gange genoptræning, bl.a. waterwalk. Dette koster min 500 kr pr gang + transport og den tid, der skal lægges i det.
    Uden rette genoptræningsforløb er operationen spildt.


  • #19   27. sep 2014 Vovse brækkede det ene forben i albuen
    Selve operationen kostede ca 13.000
    Men alt i alt har det kostet ca 17.000


  • #20   27. sep 2014 Og som nogen skriver var det værste næsten at holde ham i ro

  • #21   27. sep 2014 Jeg kan slet ikke forstå at man ikke får opereret sin hund med det samme,men hellere lader den lide i flere dage bare for at spare nogle penge.
    Som Mette også skriver, så havde hun forkant at den blev opereret med det samme.
    Min brækkede benet sidste efterår kl 2 - 3 om natten. Hendes ben blev ordnet med det samme, selv om jeg ikke havde råd til det
    Aldrig om jeg ville lade mine dyr lide længere end højest nødvendig........


  • #22   27. sep 2014 Malene: hun blev så forskrækket af en låge der blev smækket i og hun spring ned imens jeg sad med hende og så landede hun forkert.

    Er glad for jeg var der da det skete for jeg var lyn hurtig til at holde hende op for ikke at støtte på benet.. Ringede til min kæreste.. Han var der 5 min efter . Kørt fra sit arbejde og hurtig afsted til Århus..

    Genoptræning har vi med også i hovedet..

    Vil ikke aflive hende pga et brækket ben..
    Selvom der nok var nogen der havde valgt den løsning..

    Men lige nu venter jeg bare på at kl bliver 11.30!
    Hun har sovet det meste af natten. Har været ude et par gange men har kun besørget 1 gang ved 4 tiden i nat..

    Hun har ikke spist siden igår..


  • #23   27. sep 2014 Anni: Der var også en del ventetid i Århus . Der var 1 dyrlæge på til alle de akutte dyr..
    En anden hund blev aflivet ude i ejers bil imens vores blev bedøvet.. Dyrlægen rendte frem og tilbage da der var så travlt.. Så nej han kunne ikke operer med det samme men måske 6 timer til forskel til den anden dyrlæge.. Der gør at vi så har 10.000kr mere til genoptræning..


  • #24   27. sep 2014 Og som Malene skriver, så kommer der mange ekstra udgifter på.
    Blandt andet fordi det er en hvalp, så skal den i narkose en gang om ugen og have skiftet glasfiber/gips da den vokser. Ca små 1000 kr om ugen, plus kiropraktor så hvalpen ikke bliver skæv i kroppen da den jo ikke kan gå naturligt og stadig vokser. Og så genoptræningen bagefter.

    Som Malene skriver operation en er spildt h is ikke man orker alt det der kommer bagefter.


  • #25   27. sep 2014 Min skulle ikke have skiftet gips
    Han fik slet ikke gips på


  • #26   27. sep 2014 Ditte: hvor gammel var din hund da han brækkede forbenet?



  • #27   27. sep 2014 4 måneder

  • #28   27. sep 2014 Da min kammerats ruhåret hønsehund fik en kikkertoperation pev han også meget da vi kom hjem med ham, tit kan de været meget pjevset pga narkosen og ja så der jo blevet rodet godt rundt inden i dem, men der er ik andet at gøre end at holde vovsen i ro og endelig ik ynke den for meget for så bliver det kun værre.. Håber din vovse snart er på toppen igen

  • #29   27. sep 2014 Så er vi på vej hjem fra dyrlægen .. Fik at vide der var ca 90% chance for at det kommer til at gå godt med forbenet.. Hun er igang med at blive opereret nu og skal hente hende hjem på mandag.. Stedet har genoptræning a waterwalk og det er med i prisen hvis hun skal i det med genoptræningen.. Prisen bliver omkring de 10.000kr.. Får en opringning når operationen er overstået!

  • #30   27. sep 2014 Og så kan det også være at forbinding/. Gips skal skiftes om 14 dage men det kommer helt an på hvordan det kommer til at gå og efter også med i prisen..

    Så kryds fingre for vores lille "skuffe" smiley


  • #31   27. sep 2014 Og så kan det også være at forbinding/. Gips skal måske skiftes om 14 dage men det kommer helt an på hvordan det kommer til at gå og efter også med i prisen..

    Så kryds fingre for vores lille "skuffe" smiley


  • #32   27. sep 2014 Vi krydser fingre

  • #33   27. sep 2014 Det lyder godt nok billigt for en weekend operation inkl genoptræning

    Jeg krydser fingrer


  • #34   27. sep 2014 Krydser fingre for alt går godt ...

  • #35   27. sep 2014 Du skal være meget obs på hunden når den får gips på, der er stor risiko for tryksår under gipsen. Da min hund brækkede benet for ikke så længe siden, der fik han 5 tryksår under gipsen. Så jeg pillede den selv af, fordi jeg havde det på fornemmelsen at noget var galt.

  • #36   27. sep 2014 Fik lov til at hente hende her ved 18 tiden da operationen gik rigtig godt og det hele forløber sig som det skal! Har fået antibiotika og smertestillende med hjem

    Hun har ikke gips på



  • #37   27. sep 2014 jeg tror det er fordi det er albuen at hun ikke har fået gips på, det var det samme med Vovse
    dejligt at det er gået godt


  • #38   27. sep 2014 hvilket hospital blev hun opereret på ?

  • #39   27. sep 2014 Håber det vil foreløbe glat igennem hele perioden!
    Sådan som det har gået har han udtalt at han mener at hun vil komme sig så godt at hun ikke vil mærke noget til at hun har haft det brækket når det hele er overstået med helingen og genoptræningen..

    Ditte: ja det er også rigtigt.. Hun har fået en skrue og søm sat i .. Indvendige syninger og lim på såret..


  • #40   27. sep 2014 Hanne: Østergaards dyrehospital i Århus

  • #41   27. sep 2014 Tak .. det er anden gang indenfor ganske kort tid jeg har hørt skidt om Aarhus Dyrehospital .... kender en der henvendte sig sent nat med en problematisk fødsel, de trak tiden så længe at tæven overlevede med nød og næppe, og alle hvalpene døde ....

  • #42   27. sep 2014 Hanne: er det østergaards eller Århus dyrehospital du mener?

  • #43   27. sep 2014 Aarhus Dyrehospital ... der hvor I var først ...

  • #44   27. sep 2014 vovse fik også sat skruer og søm i

  • #45   29. sep 2014 Jeg måtte til dyrlægen igår aftes efter der var sprunget 3 sting op smiley
    Ellers går det godt.. Hun spiser og drikker som hun plejer..
    Hun vil nu efter operationen støtte lidt på benet.. Frem fra før operationen kunne hun slet ikke støtte på den.. Hun har ikke skreget eller pivet efter operationen..

    Jeg er godt nok pylret med hende! Er et mindre nervevrag når hun går rundt og ikke sover smiley Bærer hende ind og ud af døren fordi der er 3 trappetrin ned. Har sele på hende når vi er ude så hun ikke løber..

    Desværre må vi have vores anden hund til at ligge ude i gangen nogle gange for hvalpen vil engang imellem lege med den store smiley og det går ikke!

    Ellers går det fint lige nu med at have hende i stuen hvor vi kan holde øje med hende hele tiden !


    Hvordan sørgede I for at holde jeres mindst aktiv som overhovedet muligt?

    Heldigvis er vores vild med tryggeben som hun bruger meget tid på


  • #47   29. sep 2014 Marvben med leverpostej brugte vi også flittigt
    Og så måtte han i bur en del af tiden, for at holde ham i ro


  • #48   29. sep 2014 Min var/er hyperaktiv, det var rigtig svært at holde hende i ro.
    Jeg prøvede at putte hende i bur, men det gik ikke, da hun bare stod og hopede og sprang rundt i det.

    Min spiste mange kødben og så foregik alle fodringer med fodersøg i haven samt at vi gik spor.
    Ved at søge foder og gå spor, var hun nemlig stille og rolig og dejlig træt bagefter.


  • #49   29. sep 2014 Fodersøg er bare ikke en god idé når det er forbenet, fordi det så er der den lægger vægten

  • #50   29. sep 2014 Ja, det har du ret i. Der tænkte jeg mig ikke om smiley

  • #51   29. sep 2014 Ja den store bliver forsømt de næste uger .. Det er hårdt men det skal nok gå

    Vi har også et stort metal bur til hende men hun er desværre ikke så vild med buret.. Men det kan være vi alligevel skal prøve men er lidt nervøs for hun vil springe op af det for fordi hun vil ud igen..

    Ja det var en god ide med leverpostej . Det skal jeg ha lavet til dem begge smiley


  • #53   30. sep 2014 Palle: det troede vi også at det ville hjælpe men hun er ikke trygt ved det..

    Har været væk i næsten 2 timer idag hvor hun har været i buret på badeværelset.. Da jeg kom hjem og lukkede hende ud, havde hun travlt med at komme ud! Så helt trygt ved det er hun ikke!

    Dyrlægen ringede tidligere i dag for at fortælle at hun skal opereres igen for at ha dat endnu et søm i for der havde været en anden specialist som havde set på røngten billedet og han var bange for at et søm ikke var nok..
    Så vi skal derop imorgen kl 10 .. Har det så skidt med at hun endnu engang skal i narkose og opereres samme sted!


  • #55   30. sep 2014 Krumme: ja jeg ved heller ikke lige hvad jeg skal tænke om det.. Han sagde han før havde kun lavet med et søm og en skrue hvor det havde holdt.. Han troede også det ville holde her hvis jeg valgte at takke nej men han mente efter der var andre som havde set efter så ville det nok være en god ide..

    Jeg skal ikke give noget ekstra for at få hende opereret igen.. Det er gratis.
    Er dog glad for at han ringer og tilbyder det da han i bund og grund kunne være ligeglad med vores hvalp..

    Mange tak! Er et nervevrag de næste 6 uger smiley


  • #56   30. sep 2014 god bedring med hende!


  • #57   30. sep 2014 Lima : mange tak smiley

  • #58   30. sep 2014 Hanne: det var også første gang vi var på Århus dyrehospitalet .. Der var så travlt.. Så det er lige den eneste erfaring vi har med dem..

    Men fremad rettet så bliver det Østergaards dyrehospitalet vi bruger hvis der skulle ske noget med hunden/hundene igen.. 7,9,13 for der ikke gør smiley


  • #60   1. okt 2014 Palle: vi er lige flyttet på landet så der er ikke lige et rum endnu hvor vi har trænet med det endnu.. Fik besked fra dyrlægen om at det sku være et rum så lille som muligt hvor hun skulle være alene.. Har brugt soveværelset efterfølgende når jeg ikke har været hjemme.. Da stuen er for stort til kun hende..

  • #62   2. okt 2014 Krumme: det er soveværelset lige pt hun er mest tryg ved..
    Hun får alverdens godbidder, ben, marvben med leverpostej i indeni buret.. Der blødt og lavet som en hule med tæppe henover ..
    Så det skal nok komme.

    Operationen gik godt igår.. Denne gang er hun syet med udvendige sting.. Så i aftes var der en del væske der kom id.. Der har heldigvis ikke været større mængder væske siden.. Såret ser også pt fint ud..


  • #64   7. okt 2014 Tak smiley

    Skal dog fortsætte med antibiotika 4 dage endnu da såret er hævet, altså bindevævet og lidt væskeansamling stadigvæk.. Det er heldigvis blødt og ikke hårdt.. Men dyrlægen sagde at det ville nok ske da det er blevet åbnet 2 gange og rodet rundt derinde..
    Men ellers går det fint smiley


  • #65   19. okt 2014 Ditte: da din hund havde brækket benet hvor længe gik der før hævelsen forsvandt?

    Hun fik i tirsdags fjernet stingene.. Det et helet fint på trods af det er blevet åbnet 2 gange.. Der er dog lidt hævelse i bindevævet og en smule væskeansamling derinde men det er normalt fik jeg at vide når det er blevet opereret 2 gange..

    Selve musklerne, senerne omkring selve knoglen er stadig hævet.. Fik også at vide det er ok da det bearbejder derinde pga irritiretion (2. Operation) men det måtte ikke være varmt eller ømt,,

    Glæder mig nu bare til at hævelsen går væk.. Er dog bekrymret for hævelsen!
    Hun halter stadig men går fint rundt når vi er ude i kort snor..

    På onsdag skal der tages røngtenbillede .. Er så spændt!!!


  • #66   20. okt 2014 Vovse har slet ikke været synligt hævet.
    Og den smule
    Man kunne mærke var væk i løbet af et par dage


  • #67   20. okt 2014 Vovse haltede heller ikke, det var væk allerede dagen efter

  • #68   20. okt 2014 Okay det er vidt forskelligt hvordan man reagere og hvor slemt et brækket ben kan være?

    Hendes ben altså faktisk hele benet var dobbelt hævet den første uge.. En anelse Blå og gul.. Den hævelse er helt forsvundet.. Hun er dog hævet ved albuen.. Men bliver heldigvis mindre og mindre..


  • #69   20. okt 2014 Ja jeg ved faktisk ikke hvorfor Vovse reagerede som han gjorde
    Bruddet var ret slemt det tog over 5 mdr at hele
    Men han stoppede med at halte så snart han blev opereret og har aldrig pevet, så de troede faktisk først ikke der var et brud.
    Men mon ikke din reagerer sådan pga dem dobbelt operation


  • #70   20. okt 2014 5 mdr? Det var længe om at hele..

    Jo det tænker jeg det er derfor pga 2. Operation og det var også det dyrlægen sagde smiley


  • #71   20. okt 2014 5 mdr? Det var længe om at hele..

    Jo det tænker jeg det er derfor pga 2. Operation og det var også det dyrlægen sagde smiley


  • #72   20. okt 2014 Ja jeg fik også at vide at det skete meget sjældent
    Og primært noget de så hos springer spaniels


  • #73   21. okt 2014 Så har vi været på hospitalet igen.. For at få taget røntgen billede af benet for at se om det helede som det skulle og om sømmene sad fast..
    Dyrlægen sagde det hele så super fint ud.. Det heler som det skal og sømmene sidder stadig fast.. Det er stadig lidt hævet men det måtte det gerne være pga det er helingsprocessen der er i gang.. Der var en smule væskeansamling men det var ikke noget han ville gære noget ved smiley

    Han ville dog gerne ha de 3 søm ud når det er groet helt sammen.. Han ville lade skruen sidde i.. Om 3 uger skal der tages endnu et røntgen billede..
    Hun kom også på et bræt for at måle hvordan vægt fordelen var på hendes ben.. Hun støtter fint på det brækkede ben så dyrlægen var fint tilfreds smiley


  • #74   21. okt 2014 Han ville dog ikke mene at der skulle være genoptræning bagefter hvis det fortsat går så godt da hun allerede bruger det brækkede ben som det andet raske ben.. Så benet følger godt med og bliver brugt fint..

  • #75   21. okt 2014 Ditte: det var da vildt.. Skulle han så holdes i ro i hele 5 måneder?


  • #76   21. okt 2014 Nej han blev holdt i ro i 4 uger
    Der var vi til tjek og fordi han jo bevægede sig normalt fik vi at vide at han kunne gå ture lege og bade som normalt
    (De troede jo også det var groet samme )
    Det var først ved de 6 uger at vi fik at vide at det så ikke var helet
    Men der fortsatte han sin normale hvalpe tilværelse
    Men Vovse har jo hele tiden gået normalt, så han har faktisk kun været rigtigt påvirket de uger han blev holdt i ro
    Det var tilgengæld også et mareridt
    Vi har jo 3 hunde og de leger altså


  • #77   21. okt 2014 Ja det er ikke helt sjovt at holde ro på når der er 2 andre som jo leger osv smiley

    Det er nu heller ikke sjovt at holde en hvalp i ro der så gerne vil hoppe og løbe efter bladene der flyver rundt ude på græsplænen når hun besørger.. smiley


  • #78   21. okt 2014 Nej jeg synes også den tid han skulle holdes i ro er noget af det værste jeg har oplevet som hundeejer
    (Udover selvfølgelig at miste en hund)
    Jeg følte aldrig de uger ville ende


  • #79   21. okt 2014 Ditte: giver dig ret! Det er virkelig også det værste... Tiden går så langsomt.. Samtidig med at man faktisk har totalt ændret sin hverdag i de uger..
    Og jeg bærer hende ind og ud pga 3 trappetrin og hun vejer nu 15 kg og ens ryggen er helt færdig.. Jeg har valgt at sove på gulvet sammen med hende.. Hun har lige fra start selv kunne sove i sin kurv men efter hun brækkede benet så ville hun op i sengen.. Og det går slet ikke At hun ville hoppe op ad sengen! Den lille skid smiley


  • #80   23. okt 2014 Minimum 3 uger tilbage smiley

    profilbillede
  • #81   23. okt 2014 Nååå smiley

  • #82   11. nov 2014 Så har vi været på hospitalet til tjek af om det var groet sammen som det skulle..

    Desværre er det ikke helt groet sammen endnu.. Det går lidt langsommere end normalt.. Så der går lige 4 uger endnu inden næste røngten hvor det forhåbentlig er groet sammen til den til..
    Hvor sømmene skal ud- forhåbentligt!

    Sømmene og skruen sidder præcis det samme sted som de blev skruet i så det er godt.. Hun går fint på benet..

    Har dog et spørgsmål jeg er kommet i tanke om her til aften..

    At give glucasamin . Vil det gavne hende at give hende det?


  • #83   11. nov 2014 Glucosamin skal gives sammen med et andet virkestof, for at det har en effekt. Prøv at søge på emnet herinde. Der er flere, der ved en del om det smiley Jeg gør ikke.

  • #84   9. dec 2014 Lige en opdate!

    I dag har vi været på hospitalet for at få taget røngtenbillede for at se om det var groet sammen.. Det var groet fint sammen. Så hun har fået sømmene ud.. 3 søm og operationen gik også godt..

    Nu er vi hjemme.. Hun snork sover lige nu.. I hendes nye kurv smiley

    Hun har brugt det brækkede ben så fint de sidste 6 uger at hun bruger det fyldt ud som det andet..

    Glæder mig til at hun ikke længere skal ha snor på når vi er ude og hun kan få lov til at være hund igen smiley Der går dog lige nogle dage inden


  • #85   9. dec 2014 Hvor dejligt at høre:-)

  • #86   9. dec 2014 Dejlig update

Kommentér på:
Min hvalp har brækket benet/ albuen

Annonce