{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.164 visninger | Oprettet:

Mia H
Mia H
Tilmeldt:
28. aug 2013
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 3

Søger Hund {{forumTopicSubject}}

Jeg syntes virkelig det er latterligt jeg bliver nedgjort og for afvide jeg ikke kan have en hund fordi jeg er 16 år.. Fordi jeg skriver en lille hund, Og jeg vil virkelig gerne have en lille hund, jeg er rimelig ligeglad med racen, og om det er en blanding, nu har jeg prøvet at søge på chihuahua i så lang tid, Jeg har haft hund før, min helt egen som jeg vil have nu, og derfor søger jeg en hund, og ja jeg vil meget gerne finde en billig en, ikk over 4000kr og det syntes jeg også er okay for en hund, jeg vil give alt min kærlighed til..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Søger Hund
  • #2   28. aug 2013 tror nu mere det er det at du søger en billig hund, for har du ikke " mange" penge hvad vil du så gøre med forsikring og kommende dyrlæge regninger

  • #3   28. aug 2013 Jeg synes bare, helt ærligt, at det virker super useriøst, og slet ikke gennemtænkt. Det er ikke en ting, du køber. Det er et levende dyr, som meget muligt kan være resultat af dårlig avl. Især når du er ligeglad med så mange ting.
    En billig hund betyder også ofte en syg hund, især når du går efter racer, som er populære..


  • #4   28. aug 2013 MIa hvis du vil have en lille sund hund, er du nok nød til at spare noget mere op

  • #7   28. aug 2013 ps bare fordi den er dyr er det ikke mere "sund" Nadja..

  • #8   28. aug 2013 Nadia; Hun har selv skrevet, at hun er ligeglad med om det er en blanding eller ej, eller lignende. Jeg kan udelukkende kun rette mig efter, hvad hun selv skriver.

  • #9   28. aug 2013 Du fik så også en del seriøse svar og her får du lige mine fem cent igen:

    Det er et virkelig dårligt grundlag at du vil købe hund ud fra. Som i VIRKELIG dårligt. Bare det at du er ligeglad med racen og bare gerne vil have at den er lille og billig, gør at det virker enormt uovervejet og jeg forstår godt de mange "knubs" du fik i din anden tråd, når man tager udgangspunkt i dét.

    At du så også skriver at du vil have en med flad næse, som du vel samtidig gerne vil have er billig, får altså mange alarmklokker til at ringe hos mange af os andre, ældre hundeejere. Mange mindre hunde med flade næser, har enormt mange racerelateret sygdomme som er forbundet med dårlig vejrtrækning, så selvom du finder en billig hund i indkøb, kan du ende med dyrlægeregninger på langt over 10-20.000 kr. Hvor billig har hunden så reelt været? Og har du råd til at betale så meget som 15-16 årig i dyrlægeregninger?

    Som jeg skrev i den anden tråd: læd være med at købe en hund. Vent til at du har tid, råd og forståelse for hvorfor folk har svaret dig som de har.


    Jeg melder mig ud igen, for nu har jeg vist sagt mit.


  • #11   28. aug 2013 Simone, det er muligt du mener det, men den type hund hun kigger på kan lide af ret mange sygdomme og køber du en billig uden tavle eller en blanding, så tvivler jeg virkelig på at forældrene er tjekke for avelige sygdomme

  • #13   28. aug 2013 Nadja . - har ikke en dyt forstand på små hunde, og forstod det som at du mente sådan genneralt..
    For man skal ikke tro at "bare fordi den har tavle kan den ikke blive syg" smiley


  • #16   28. aug 2013 for at finde en hund der passer til dig, så tænk over hvad du kan tilbyde den?
    Hvor ofte vil du gå tur om dagen?
    Hvor meget pelspleje gider du?
    hvad med forsikringer?
    Hvad med hundetræning?

    Er du aktiv? eller er det mest hjemme og sofahund?

    det er ret vigtigt at tænke på...det vil være meget træls at få en Jack Russel Terrier end af døren, hvis du helst ville ha en Engelsk Bulldog...temperament og sindsmæssigt mener jeg...

    så tænk på hvad du skal bruge hunden til og find en der passer til det.


  • #17   28. aug 2013 Når du skriver du er ligeglad med hvilken race, så beviser du jo netop at du ikke er klar til at købe en hund !!
    Så hvad vil du have at vi skal tænke om dig?


  • #18   28. aug 2013 Jeg har svaret dig i din anden tråd. Er det nødvendigt at starte to om samme emne??

  • #19   28. aug 2013 Not to worry.
    En hund af den slags hun vil have findes ikke til 4000 kr, end ikke som blanding eller skodavl eller begge dele.
    Så der bliver ikke nogen hund til TS med de ønsker.


  • #21   28. aug 2013 Jeg har ikke set tidligere tråd og tidligere svar.
    Men pas på med at købe billigt, mange små hunde lider af patella luxation. Selv købte jeg min hund til 6.000 kr uden tavle. Han er to år og lige opereret for patella luxation, en operation til 10.000 kr. Pr ben.
    Så spar hellere op. Jeg har ingen problemer med unge hundeejere, jeg er selv en, men husk hvad det kræver, hvad med når du skal have bolig hvor den skal med? Det er svært at finde, hvad hvis din interesse ændres? Det er 10-20 år du binder dig.


  • #22   28. aug 2013 Vil også anbefale at du tager dig rigtig god tid, hvis ikke du allerede har det på tankerne. Uanset hvad SKAL du have forsikring og det koster også. Jeg vil også mene, at du skal vide hvad du egentlig vil gå efter af hunde. Køb ej en du ikke kan håndtere. De forskellige racer har forskellige behov som skal udfyldes. Pøj pøj med det :o)

  • #23   28. aug 2013 Hej mia.

    Jeg nu har jeg læst alle disse indlæg og jeg kan i grunden godt forstå hvad folk prøver at sige. Jeg er selv vokset op med hunde hele mit liv, både fra de små og til de helt store, og forstår så godt du gerne vil have en hund, og det er nu heller ikke fordi du ikke er ældre, men er bange for du overser nogle ting.

    En hund kan for det første ikke gøres op i penge, man skal ikke altid købe den dyreste men heller ikke nødvendigvis den billigste, det er heller ikke nødvendigvis altid korrekt at have stamtavle, der er mange gode hunde uden. Dog skal du huske på, at når man køber hund er det ikke bare en hund, det er en ledsager som du skal tage vare på de næste 10 - 12 år ja måske mere. Ved ikke om du bor hjemme eller ej, men du skal også tænke på hundes omgivelser. Der er os tiden, det er hver dag og hele tiden, samt så længe den er lille kan den ikke holde sig 8 timer og skal ud og tisse samt blive socialiseret.

    Du skriver os noget med din mor i det andet ? er hun med indenover købet af hund. For det andet er det lov pligtigt i Danmark at din hund skal være forsikret, og så længe du er under 18 er din forsikring hos dine forældre/værge som vil stå med udgiften. Derudover er der alt det med foder og dyrlæge.

    Jeg syntes bestemt at du skal holde fast i ideen om hund, og hvis din familie skal have hund, syns jeg bestemt i skal snakke om det sammen og finde frem til i fællesskab hvad i mener den perfekte hund for jer er? Race, alder og m.m.

    Det med at have hund alene syns jeg ikke er en god ide, ikke fordi du kun er 15-16 men fordi jeg syns du skal nyde at kunne være sammen med venner og veninde og når tid er, hvis den er kommet, kunne bruge tiden på at gå i byen og sørge for sin uddannelse. Syns du skal vente til du ihvertfald er 18 + med at skrive en hund i dit eget navn.

    Håber ikke du misforstår (: det er ment i en venlig tone.


  • #24   28. aug 2013 Laurent: jeg var 17 da jeg fik Eddie og forsikringen har altid stået i mit navn (:

  • #25   29. aug 2013 Okay jamen der er vel undtagelser. Men de fleste så er dækket af deres forældres/værges forsikring til de er 18 . Der er selvfølgelug nogle som dig der har den selv.

Kommentér på:
Søger Hund

Annonce