{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.162 visninger | Oprettet:

Hjælp til fodderet wolfsblut!! {{forumTopicSubject}}

Hej HG

Jeg er begyndt at give min Yorkshire Terrier tæve fodderet wolfsblut, da jeg synes det lyder rigtig lækkert, og har fået flere henvisninger til det.

Vi er stadig i gang med overgangen, altså lidt af det gamle, og lidt af det nye. Vi har vel godt og vel været i gang i snart en uge.

Men problemet er at jeg synes at de sidste par dage, har min hund gået helt armok med vandskålen, og jeg synes også fodderet lugter meget kryderet..

Er der nogle af jer som også har prøvet det?? Om det er normalt? OG tror i at det forsvinder igen når hendes mave har vendet sig til det??

Et andet spørgsmål. er der en bestemt verriant som i vil fortrække jeg skal købe næste gang? Lige nu køre jeg med den som indeholde ged og hest. Og jeg vil gerne, hvis det er det fodder som vi vil forsætte med, have to varianter at skifte i mellem, hvor den ene indeholder lidt mindre fedt ind den anden..

Håber på hjælp fra nogle af jer som har kendskab til dette fodder.

På forhånd tak smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp til fodderet wolfsblut!!
  • #1   15. apr 2013 Jeg har fodret med Wolsblut et par år, og det er efter min mening super godt foder. Jeg har ikke oplevet at min hun har fået overdreven trang til at drikke. Det er ikke nødvendigvis foderet der er årsag til din hunds øgede drikkelyst, det <i>kan</i> være tegn på sygdom. Jeg ville se tiden an en uges tid mere, hvis det ikke stabiliserer sig, ville jeg ringe og sludre med dyrlægen om det.

    For at du ikke skal blive yderligere bekymret, så vil jeg lige fortælle dig, at du vil opleve at din hund skider meget mindre, når den er på WB smiley

    Hvad hedder den variant du bruger ?



  • #2   15. apr 2013 Vi er også lige begyndt på det, kænguru variant, Red Rock. Jeg sætter min lid til det foder!

    Milo har også tømt vandskålen i dag, men jeg tænker at det er pga varmen? Det er jo ligepludselig blevet noget varmere end før.


  • #3   15. apr 2013 Tja, jeg har lige afprøvet den med hest til mine maltesere, dag 1 gik det som forventet, stor begejstring. Men efterfølgende er der ikke den store interesse, trods den meget krydrede duft, som vist ikke har meget med hest at gøre. Til gengæld er mine hunde stadig helt vilde med deres normale havfisk fra Kingsmoor:-) Dette foder har de nu fået i over 1½ år, og det er stadig et hit.
    Jeg tror, at det er meget forskelligt, hvad den enkelte hund foretrækker og trives på:-)
    Velkommen i foderjunglen.


  • #4   15. apr 2013 Smydi = Det er denne variant jeg bruger nu Wolfsblut Grey Peak adult - 2 kg. Der er ca 16 procent fedt i og jeg har kigget lidt på denne her også Wolfsblut Red Rock - 2 kg fordi der er kun 9 procent fedt i...

    Ja jeg vil se tiden an, synes ikke det har været så slemt i dag som igår.. Så jeg håber at dette fodder vil være perfekt til hende.

    Jeg har prøvet alle mulige slags fodder til hende men det eneste som fungere, hvor hun får flot og skinede pels og blød hud er royal canon, den til yorkshire terrier. Men der er så meget fedt i den, 18 procent og det kan efterhånden ses på hende.

    Alle de andre prudukter vi har prøvet har hendes pels blevet glansløs og tør, og det samme med hendes hud, tør og hun får røde prikker ved mavsen og omkring tisse stedet... Dyrlægen har forslået deres mærke, og det er det samme. Plus hun gider ikke at spise det i længden....


  • #5   15. apr 2013 Marianne = Hvordan trives din hund på det ind til vider?

    Jeg har også overvejett at prøve den veriant som du bruger, hvis det bliver dette fodder hun skal have self smiley

    Hvor store ville du sige at fodderpillen er på den veriant?
    Størelsen på det jeg bruger nu er nemlig meget lille, hun ville ikke dø at at den var en smule større.


  • #6   15. apr 2013 Lise Lotte k =

    Ja du har helt ret, det er meget forskillget hvad de forskellige hunde vil spise.

    Min yorkshire terrier har altid været rigtg glad for sit royal canon fodder, og hun får sådan en dejlig og flot pels. Men der er alt for meget fedt i det, og derfor har jeg prøvet at skifte.

    Så nu må vi se om det vil være godt til hende smiley


  • #7   15. apr 2013 Kathrine = tak, det er godt med nogle gode råd smiley

    Jeg tror heler ikke der er noget, det er nok bare mig som er tosset. Min kæreste siger også jeg lige skal slå kold vand blodet.

    I dag synes jeg også det er gået meget bedre. Hun har slet ikke drukket så meget vand i dag som i går, så vi håber det bare var fordi hun var meget tørstig..:)


  • #8   15. apr 2013 Mja han er sådan set ikke begyndt at få det sådan helt endnu. Kun klatter hist og her. Han har jo fået kogt kalkun og ris i snart 2 mdr. for at teste for foderallergi, og nu skal han så småt over på rigtig foder, men vi begynder først at køre rigtigt over når jeg har talt med hans specialist. Så indtil videre får han bare en håndfuld om dagen på græs, og som godbidder. Og han elsker dem! Men han har jo ikke fået så mange endnu smiley

    De er af god størrelse vil jeg sige. De største piller han endnu har fået, og han vejer jo kun 9.5 kg, så der er noget at tygge i.


  • #9   16. apr 2013 vi startede med wolfsblut i januar og har ikke oplevet øget væskebehov


    men ang det med pøllerne, så er min erfaring desværre ikke at de bliver mindre og færre - tværtimod. så jeg overvejer at skifte mærke, men nu kan de lige prøve en variant mere inden.


  • #10   16. apr 2013 Mht. til størrelsen på pillerne, så er de alle (desværre) små smiley Jeg har en meget stor hund, som har sværet ved at "håndtere" det i munden, med foderpiller på gulvet til følge (man er for fin til at samle op smiley ).
    I RC Giant, som jeg brugte før, er pillerne på størrelse med en valnød, og tvinger hunden til at tygge sin mad .... Men WB er et så meget bedre foder, så jeg lever med foder på gulvet smiley


  • #11   16. apr 2013 Denise A - Her http://fidoogfelix.dk/wolfsblut-43?gclid=CKHXktGiz7YCFUGR3godPFMAWg kan du se indholdet i de enkelte varianter, og ud fra den vælge hvilken fedtprocent du vil give.
    Mht. glans i pelsen, så kan jeg anbefale varianterne med fisk Alaska Salmon og de kornfrie Cold River og Wild Pacific ... Man kan tydeligt se forskel på min hunds pels + der er højt indhold af Omega 6 og 3, men på de varianter, skal du være obs på fedtindholdet smiley

    God læselyst


  • #12   16. apr 2013 Smydi =

    Tussen tak, det vil jeg gå i gang med at kikke på .)

    Da du startede med WB, og jeg mener i perioden hvor man blander lidt af det gamle og lidt af det nye, den blide overgang. Hvor mange gange sked din hund der???

    Betsy som min hund hedder og som får dette fodder, er som sagt stadig i gang med den blide overgang, og laver ca. to meget store men flotte pølser. Nu har Betsys afføring nu aldrig været helt nem at regneud. Men hun skider vel før hen. på det andet fodder, også to gange. Men noget bitte noget. Nogle gange 3.

    Når jeg er færdig med den blide overgang, og hun kun får WB fast, tror du så ikke der vil komme noget mere styr på hendes afføring???

    Mange tak for alt din hjælp, indtil vider .)


  • #13   16. apr 2013 Har kørt med WB i et års tid med stor succes.

    Min er ret kræsen, så red rock med kænguru og Wild pacific med 6 slags fisk er de foretrukne her hjemme.

    Han drikke ikke unormalt meget efter at være startet på WB. Han får 380-400 gr. og drikker ca. det dobbelte pr. dag.

    Min havde ikke en decideret overgang, da han spyttede alt det gamle foder ud og kun valgte WB, men skider lidt mindre "portioner" dog stadig 2 gange om dagen.


  • #14   17. apr 2013 Denise - det husker jeg ikke, jeg blander kun foderet et par dage.

    Jeg syntes altså det lyder som om din hun har et normalt afføringsmønster. Du skal huske på, at der er forskel fra hund til hund - og 2 x aff. dagligt kan der ikke komme meget mere styr på, efter min mening.

    SE på din hund, hvis den trives og har det godt, så er det bare sådan det skal være - det er rigtigt for min hund, er ikke sikkert fungerer for din.


Kommentér på:
Hjælp til fodderet wolfsblut!!

Annonce