{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.114 visninger | Oprettet:

Foredrag {{forumTopicSubject}}

Adfærdsspecialist Lise Lindegaard Andersen fra SOR Hundeskole afholder 2 spændende foredrag de næste 2 onsdage, hvor alle interesserede for 150 kr. pr. foredrag kan komme og deltage.

"God Ejer - God Hund" , onsdag d. 9. januar kl. 18.15
Hvis vores mund siger ét, og vores krop og handlinger siger noget andet, bliver hundene usikre over de mixede signaler. Det kan føre til hunde, som ikke adlyder, - ikke kan løbe løse, - hunde, der gør udfald mod andre hunde, - ikke kan være alene hjemme, - er angste og nervøse eller aggressive og dominante, - er voldsomme og overstrømmende eller slet og ret hunde, som ikke er velfungerende.
Dette foredrag sætter fokus på den non-verbale kommunikation, du ikke var klar over, du havde med din hund. Lær, hvordan du bliver en god ejer og får en god hund.

"Succesfuld Træning", onsdag d. 16. januar kl. 18.15
Hvad sker der i hjernen på hunden, når den lærer noget? Hvilke basale lovmæssigheder indenfor indlæringspsykologien bør vi have kendskab til og overholde, når vi træner? Vi ser på raceforskelligheder og hundenes forskellige driftspotentialer, og hvad det betyder i forholdet til vores træning og opdragelse af hunden. Endelig berøres videnskaben bag ”tommelfinger-regler”, emotioner og stressmekanismernes påvirkning af hundens indlæringsformåen.

Alle foredragene foregår på Pedersborg skole, Rustkammervej 76, 4180 Sorø

http://www.hundeskole.dk/


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Foredrag
Kommentér på:
Foredrag

Annonce