{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.144 visninger | Oprettet:

Hundeadfærds specialist eller hvalpe træning? {{forumTopicSubject}}

Det er sådan at Kato er begyndt at snappe ud efter folk også min far og jeg! Han er 15 uger gammel og en DSG. Jeg tror ikke han har ondt nogle steder da det begyndte en aften efter han havde sovet, men jeg skal til dyrlæge med ham d. 8 januar og have den sidste vaccine så der kan jeg få ham tjekket igennem.

Det startede en aften, hvor min veninde og hendes kæreste kom ind i lejligheden af dem selv, så Kato og jeg nåde ikke ud i gangen inden de var kommet ind og siden da har Kato gøet af folk der kommer ind og også snapper ud efter nogen nu! Selv min far og jeg er han begyndt at snappe ud efter?

Forleden da jeg ville have ham ud af bilen snappede han ud efter mig? normalt har jeg ham i en transportkasse når vi er ude at kører, men lige denne gang, var han ikke lige. Det blæste meget udenfor om det er derfor han snappede ud efter mig ved jeg ikke - fakta er at han altså snappede ud efter mig.

Jeg er frustreret og ved virkelig ikke, hvordan jeg skal håndtere det lige nu. Jeg er ikke glad for at vi får gæster lige nu for jeg ved simpelthen ikke, hvor jeg har ham lige nu.

Jeg ønsker hjælp til at få ham til at lade være, men jeg er lidt i tvivl om, hvilken hjælp? er hvalpe træning nok eller skal der en hundeadfærds specialist til?

Jeg vil gerne gå til socialisering med ham, men tør ikke når han er sådan lige nu.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundeadfærds specialist eller hvalpe træning?
  • #1   28. dec 2012 Hvorfor tror du ikke at han har ondt? Det kan sagtens være, jeg ville få ham tjekket igennem.

    Især det du nævner med at han har nappet efter dig, da du ville bære ham ud af bilen, hvis nu det har gjort rigtig godt fordi du er kommet til og presse ham der hvor han har ondt.


  • #2   28. dec 2012 Jeg ville heller ikke starte til hvalpetræning med ham, før du har fået ham tjekket for smerter.

  • #3   28. dec 2012 din hvalp er bare utryg. det tror jeg ikke der skal specialist til smiley han er ikke så gammel endnu og verden er stor og farlig!
    istedet for at løfte ham ud af bilen, så lok ham hen til dig med en godbid.
    og når der kommer gæster, så få dem til at give ham en godbid, og så ignorere ham smiley


  • #4   28. dec 2012 og ja, som Lotte siger, få han tjekket af dyrlægen først. han kan sagtens have ondt uden at vise det..!

  • #5   28. dec 2012 Jeg nåde slet ikke at røre ved ham da jeg skulle have ham ud af bilen?

    Det hele er startet efter den aften hvor min veninde og hende kæreste kom ind, før det kiggede han bare på de mennesker der kom ind. Han vil ikke rigtig tage imod godbidderne fra fremmede, og selvom vi ignorerer ham er det som om det faktisk bare blive værre? Han gøer endnu mere og bare en af gæsterne rør på sig er han der med det samme med at gø og knurre.

    Normalt så er han jo også i transportkasse når vi kører bil og han hopper også normalt selv ind og ud, men som sagt det blæste meget den aften så han ville ikke selv gå ud og da jeg så ville hjælpe ham ud snappede han ud efter mig, inden jeg rørte ved ham.


  • #6   28. dec 2012 Han skal have sidste vaccine d. 8 januar, men skal jeg bare spørge dyrlægen om han kan tjekke ham igennem for smerter eller?

  • #7   28. dec 2012 fremmede gør ham tydeligvis meget bange.. vil han heller ikke have legetøj fra fremmede?

  • #8   28. dec 2012 ja det vil jeg mene du skal! smiley

  • #9   28. dec 2012 Han kan sagtens have ondt, selvom du ikke nåede at rører ved ham, da han jo har forsvaret sig, inden det gjorde ondt.

    Jeg ville prøve at få en af dine venner til at få ham tryg igen. Hvis ikke han vil tage imod godbid fra hånden på vennen, så få vennen til at sætte sig ned, med hovedet vendt væk fra hunden og få vennen til at ligge en godbid lidt væk fra personen smiley

    Hvis ikke at det lige er til at fikse selv, ville jeg kontakte en adfærdsbehandler, det er meget mere effektivt og personen kan give dig en ordenlig vejledning og vise hvordan det skal gøres, istedet for at du får råd herinde på skrift smiley

    Men ja, få ham tjekket igennem for smerter smiley


  • #10   28. dec 2012 Det er han heller ikke vild med, han elsker når min far og jeg leger med ham.

    For nogle dage siden havde jeg ham nede og tisse også mødte vi min veninde. Jeg snakkede lidt med hende, Kato begyndte at gø men det ignorerede vi så. Da han så var stoppet med at gø satte min veninde sig ned på hug og lod selv Kato komme over til hende og selvom hun intet gjorde snappede han lige pludselig ud efter hende? Efter et kvarter eller sådan noget tog han imod en godbid, men han tør knap nok at komme over til de fremmede, men skal sidde stille som en statue ellers er han væk med det samme og begynder at gø fuldstændig. Kaster de hans bold løber han måske hen til bolden men han kommer ikke tilbage med den, så begynder han bare at holde øje med dem fra det sted hvor bolden landede. :s


  • #11   28. dec 2012 Det lyder meget voldsomt. Hvor er han købt henne? Altså hvalpe kan sagtens være til utrygge, men det lyder godt nok ret vildt smiley

    Er du sikker på at din veninde ikke har vist truende adfærd? Det kan hun sagtens have gjort, uden at i har lagt mærke til det (smil med tænderne, stirren, stiv hånd direkte ned mod hovedet og lignende)

    Jeg ville som sagt kontakte en adfærdsbehandler som kan give jer den bedste vejledning, vi har jo ikke set din hund i virkeligheden smiley


  • #12   28. dec 2012 Kan han blive tjekket igennem uden at skulle have taget prøver altså røntgen eller sådan noget, eller kan dyrlægen nøjes med at tjekke ham uden? smiley

    For jeg bliver frustreret over det her og ved slet ikke lige hvordan jeg skal forholde mig. Jeg er jo ikke tryg ved at lade nogen komme i nærheden af ham når han er på den måde, min veninde er heldigvis ikke blevet bange for ham så hun kan nok godt hjælpe mig lidt. Det underlige er bare at han har mødt hende nogle gange inden og der har han kun lige gøet lidt af hende også var det egentlig bare det, men efter den aften hvor min anden veninde var her, ja så har han snappet ud efter hende? Efter nogle minutter kan han godt gå over og tage en godbid fra hende, men med det samme efter hopper han rundt og gøer af hende igen. :s


  • #13   28. dec 2012 Det kommer jo an på hvor han har ondt. Min tæve på 1½ var begyndt at blive mere og mere sur på andre hunde, hvilket var mærkeligt, for hun er egentlig en glad og social hund. Vi fik hende røntgenfotograferet, og det viste sig desværre at hun har spondylose i ryggen, som er en slags gigt. Ikke noget unge hunde får, men nogle gør desværre. Det er blot for at give et eksempel på at selvom ens hun er ung, kan den desværre godt have smerter og være rigtig syg smiley

    Når han har taget den godbid, ville jeg bede veninden om at tage en ny frem og blive siddende i samme position, og lade ham gø af, og så give ham tid til at komme hen og tage den næste. I vil helt sikkert opleve at gøeriet bliver kortere og kortere imellem godbiderne.

    Har i ham sygeforsikret?


  • #14   28. dec 2012 Han er opdrætter af min mor, så der har ikke været mishandling ind over og jeg var med til hans fødsel. Hans mor er slet ikke sådan og ingen af de andre hvalpe skulle gøre det og det er det jeg ikke kan forstå, hvorfor han pludselig er begyndt på det.

    Det var halv mørkt udenfor, men hun havde først hånden sådan halv bøjet hen mod ham, men på afstand så han selv skulle komme over til den de sidste stykke, men da han snappede ud efter hende havde hun hånden ved sin side?

    Kender i en god specialist i Sønderjylland? Bor imellem Ribe og Tønder nemlig. Jeg synes bare det er en tidlig alder at han er begyndt på det, men forhåbentlig kan han lærer at der ikke sker noget når han er så ung. smiley


  • #15   28. dec 2012 Han er ikke sygeforsikret endnu, det skal jeg have bestilt til ham.

    Jeg kan prøve det med godbidderne og sådan indtil han har været ved dyrlægen og blive tjekket og er det, ellers er jeg nok nødt til at have hjælp fra en specialist.


  • #16   28. dec 2012 Jeg kender desværre ikke en i sønderjylland, er selv fra Nordsjælland.


    Skynd dig at få ham sygeforsikret, inden han skal tjekkes, for er hunden først syg, kan du ikke få ham ordenligt forsikret smiley Jeg har Dyrekassen danmark, hvilket jeg er super glad for. Og det kan nemlig hurtigt blive dyrt. Bare at få Mille røntgenfotografet blev 4000 kroner. Og det er bare spidsen af det, nu venter guldinplantater, så en sygesikring er det eneste rigtige at få.

    Dyrekassen DK dækker dog ikke adfærdsbehandling, jeg ved ikke om der er nogle forsikringsselskaber der overhovedet gør det smiley


  • #17   28. dec 2012 Uhh... det lyder bestemt ikke helt godt.... virkelig trist
    Hvis det ikke er smerte (som du finder ud af her d. 8) så er det virkelig dømt intensiv adfælrds/miljø træning for din lille vuf.

    Hvad med at finde en "støtte" hvalp/hund til at hjælpe dig igennem tiden til d. 8 og videre frem? så kan den måske finde en komunikations metode til din hvalp om hvordan man håndtere de forskellige situationer.





  • #18   28. dec 2012 Rødding dyrehospital er kanon! De kan også tage røntgen.

  • #19   28. dec 2012 (link fjernet)

    + adfærdsbehandling.

    Jeg har selv mine hunde der.
    altså får dem undersøgt, vaccineret osv.


  • #20   28. dec 2012 Jeg har lige bestilt sygeforsikring så venter bare på svar. smiley
    Problemet med en hund mere er at lejligheden vi bor i ikke er særlig stor og vi står og leder efter noget andet at bo i, så vi har heller ikke en have.

    Min mor har Katos søster som også er 15 uger jo også Katos mor derhjemme, men lige i starten når de mødes knurre Sille af Kato og Emma efterligner Kato. De to piger har det med at bide ud efter Kato for lige at sætte ham på plads, det tager lige 5 - 10 min. så er det over også løber de ellers rundt i hele huset i flere timer. De kan bare ikke have ham boende hjemme ved sig indtil d. 8 smiley

    Jeg tænkte på at hvis, han fx havde allergi for hans foder ville det så påvirke ham på den måde?


  • #21   28. dec 2012 Lige nu har vi dyrlæge nede ved Hokkerup og han virker også super, men jeg har kun været der en gang og det var da Kato fik sin første vaccine.

    Har rødding dyrehospital adfærds behandling, hvis det skulle ske at det ikke er pga. smerter? smiley


  • #22   28. dec 2012 Prøv at se linket jeg har sendt. Der står alt hvad de kan smiley
    Røntgen, adfærds behandling, osv. osv. listen er lang smiley


  • #23   28. dec 2012 angående allergi: det kunne det godt. allergi ville jo gøre han utilpas. og han vil derfor være mere på "vagt" og forsdvare sig. eventuelt ondt i maven og så er vi tilbage til smerte problematikken. men kløe og irratationer er også nogle gange nok til at udløse overlevelses tendenser.

    Ihvertfald for min Goofy. ondt i maven og alle fremmede skal bare holde sig væk.


  • #24   28. dec 2012 En kælling: det lyder rigtig godt - tak! smiley

  • #25   28. dec 2012 kan anbefale dorte, har gået på skole med hende for nogle år siden. hun bor i jylland

    http://www.odefey.dk/


  • #26   28. dec 2012 glemte at skrive at hun er adfærdsspecialist

  • #27   28. dec 2012 Kato har det med at klø sig meget, men jeg kan ikke finde ud af om det er fordi han er ved at skifte pels for han fælder. Han er ikke rød nogen steder, eller jo her til aften er han faktisk rød i det ene øre, men det har han ikke været før?

    Han har ikke tynd mave, men heller ikke hård mave.


  • #28   28. dec 2012 Mange tak. smiley

  • #29   28. dec 2012 mener hun hører til omkring esbjerg, der boede hun ihvertfald da vi gik på skole sammen.
    det kunne være godt at kontakte hende, når du har været forbi dyrlægen


  • #30   28. dec 2012 Ja, der er i hvert fald et eller andet der er gået skævt. smiley

  • #31   28. dec 2012 Ja altså jeg kender intet til adfærds behandlerne i Rødding, men har kun været tilfreds med den behandling jeg og mine hunde har fået der.

  • #32   28. dec 2012 Har aldrig prøvet at skulle have hjælp fra en adfærds specialist så jeg ved heller ikke selv noget om det. :s

Kommentér på:
Hundeadfærds specialist eller hvalpe træning?

Annonce