{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  meningitis, hjælp gerne.
  • #2   11. dec 2012 Mange tak! smiley

  • #4   11. dec 2012 Det er Leonardo, altså nu er han på hospitalet jo, og har lige fået taget de prøver i rygmarven, og ligger til observation, vi må først få ham hjem i morgen, men de fortalte i telefonen, at han har fået masser af smertestillende.
    Da han inden vi to der op, lå og rystede af smerte.
    Hvis vi er heldige, siger de at, vi kan få ham hjem i morgen, det kommer jo an på hvordan han klare sig.
    Prøverne bliver så sendt til Tyskland i dag, så vi har svaret i Weekenden.

    Det er bare så hårdt, det hele.


  • #6   11. dec 2012 Nej han er et år og tre måneder.. Men de har lige ringet, og han har det fint nok, svær ved at gå, men har været udenfor, han ligger lige nu og får drop, også vil de se hvordan han har det i morgen.
    Mange tak, det betyder meget!


  • #7   11. dec 2012 Har ikke nogen erfaring med hunde med meningitis (heldigvis), men ønsker jer god bedring :-). Det er meget hårdt når eens hund er syg.

  • #8   11. dec 2012 Min hund Vega har haft en form for meningitis som hvalp - det hun havde kaldes beagle pain syndrom og er en juvenil steroid responsiv meningitis. Dvs det er som regel hvalpe/unghunde der får det og det kan behandles med steroider. Det er en frygtelig sygdom og helt forfærdeligt at se sin hund så syg og dårlig. Vega kom sig med langvarig behandling, men hun får et anfald ca en gang om året hvor hun bliver lidt skidt tilpas.

    Jeg har desværre mødt flere hunde som er døde af meningitis men også nogle som har overlevet - jeg tror personligt at overlevelseschancerne stiger jo før den korrekte behandling kommer i gang.... Jeg er ikke i tvivl om at Vega ikke havde overlevet hvis ikke vi havde den dyrlæge vi har smiley pøj pøj med din vaps - jeg håber den kommer sig!!


  • #10   12. dec 2012 Åh jeg havde slet ikke set at det er en beagle du har.... Men ja som Birgitta siger så nævn lige beagle pain syndrom for dyrlægen - der er ikke mange dyrlæger som kender det, og hvis der er det som Leonardo har er det umådelig vigtigt at komme i gang med den korrekte behandling!! Jeg ved ikke om BPS kan ses i rygmarvsprøven for så langt nåede vi ikke med Vega - dyrlægen startede behandlingen op efter udelukkelsesmetoden (røntgen osv) og efter få timer så vi en markant bedring smiley

  • #11   12. dec 2012 Jamen, dyrelægen nævnte det selv da vi var der, men han mente at chancen for at det var meningitis, var størst. Men nu må vi se, prøverne er blevet sendt til Tyskland, da de er specialister inde for det område.
    Jeg er bare glad hvis han kommer sig, vi skal hente ham i dag, også må vi se. smiley
    Men mange tusinde tak! smiley


  • #13   12. dec 2012 Så er vi kommet hjem med Leo. Jeg laver lige et foto album, med ham. Da han ser lidt skæg ud, han er blevet trimmet et par steder, for at de kunne gøre det de skulle ordne.
    Nu er han helt vildt glad, men det mener dyrelægen er pga. alt det medicin han har fået. Han skal nu i 4 måneder være på medicin.
    Jeg skriver inden weekenden, eller en privat besked, hvilket sygdom han havde enten er det; meningitis, eller er det Beagle Pain Syndrom.

    Tusinde tak for opbakningen, alle steder! smiley


  • #15   12. dec 2012 Vi lå og nussede, og han lå bare og sagde sådan en speciel lyd, som han siger når man "putter" hans energi, er ikke lige helt i top længere, men så længe han ikke har ondt, så er jeg glad.



  • #17   12. dec 2012 Åh det lyder godt - og som Birgitta siger så er det super godt han får behandling mod begge slags meningitis. Vega fik også i starten både binyrebarkhormon, antibiotika og smertestillende. Når man har oplevet sin beagle så dårlige og med hængende hale er det helt fantastisk at få den hjem glad og tilfreds smiley Hvis det er BPS må du nok regne med en lang behandlingsperiode. Vega fik medicin i ca 1 år og deraf brugte vi ca 3 mdr. på at trappe hende meget stille ud af det. Skriv endelig om det er BPS han har. Og forresten rigtig god bedring med ham smiley

  • #19   14. dec 2012 I dag har han desværre det en smule dårligt, han har ondt i hovedet mener dyrelægen, og hænger lidt med mulen. Men et gø og en logren med halen kom han alligevel med da jeg kom hjem fra skole...

  • #21   14. dec 2012 Jeg må give Birgitta ret - vi vil virkelig gerne vide hvordan det går med Leonardo.... Og som hun skriver bare skriv en PB hvis du har mere lyst til det smiley

  • #22   15. dec 2012 Uh i dag har han bare været på toppen, vi har leget i haven, hvor han bare har løbet rundt med sne til knæene. Da vi så kom ind, forsatte han med at løbe rundt og være glad. Det er virkelig dejligt, når det går godt. I dag skal vi tage et morfin plaster af, han har på siden, som giver ham morfin, så er lidt spændt på at se hvordan han får det derefter. smiley

  • #23   15. dec 2012 Natascha: hvor er det dejligt at høre:-) i vil nok kunne mærke det på ham når morfinen ikke virker mere, men på den anden side bør han heller ikke have så ondt mere:-) jeg håber i er ovre det værste nu smiley

  • #24   15. dec 2012 Det håber jeg godt nok også, men nu er han også træt, han kan ikke lege længe af gangen, uden at være død bagefter. Men hvis det er prisen, er jeg tilfreds. smiley

  • #26   15. dec 2012 Jo det burde der, men de har ikke ringet, alle her hjemme går og venter utålmodigt.
    Ja det er jo lige det, den eneste grund til at han er glad, er jo alle de piller. Men det er nyt for os alle sammen, så ja, det hele skal lige læres, og vi skal alle lige vænne os til det..


  • #27   20. jan 2014 Leonardo har haft et godt år, der har intet været. Vi begyndte at trappe ud af al medicinen, og han kom sig. han har desværre fået et tilbage fald, her i december. Han fik det igen. Samme symptomer som første gang i form af; Rysten, ømhed, dårlig humør, vil ikke bevæge sig, eller kigge op. Vi kørte til dyrelægen med det samme, og de konstaterede at det var kommet tilbage. Han fik samme medicin igen, dog lidt mildere grad. Vi er igen med at udtrappe ham nu, håber på det bedste!

  • #29   20. jan 2014 Mange tak! smiley

  • #31   20. jan 2014 Nej han er ret ligeglad med fyrværkeri, han sov faktisk dette nytår, mens det hele stod på.. Men ved jeg ikke om det kan have påvirket ham..

  • #33   21. jan 2014 Ja, vi har skiftet foder en gang, da han gik fra hvalp til "voksen". Ellers har han kun haft det samme foder. Han er alene hjemme hver dag, ja så det kunne godt tænkes..

Kommentér på:
meningitis, hjælp gerne.

Annonce