{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.620 visninger | Oprettet:

Mops "efterlyses". {{forumTopicSubject}}

Line Boye Christensen

MOPSE –TÆVE efterlyses!
Brugere på FACEBOOK. Hjælp os. Send denne videre til alle du kender og bed dem sende videre.
Vi er desværre blevet godt og grundigt snydt. Nok, vores egen fejl, fordi vi i vores naivitet, tror på de mennesker vi møder.
Mandag d. 19. marts reflekterede vi på en annonce på en 9 uger gammel mops i Gul og Gratis til kr. 4.500,-. Sælger kaldte sig Missfreja. Sælger var fra Toftlund og vi er fra Fyn. Havde en del korrespondance via sms og telefon, hvor vi ytrede ønske om at møde hunden. Sælger havde dog et problem. Hun var ikke hjemme, da hun var på vej til sin søster, fordi hun skulle på sygehuset dagen efter. Vi gav helt klart gav udtryk for, at vi under ingen omstændigheder ville købe hunden før vi havde set den. Da hun alligevel skulle ud og køre, foreslog hun derfor, at vi kunne mødes halvvejs og at hun ville køre os i møde. Vi mødtes på en rasteplads ved Vojens, hvor vi mødte et par pæne og meget søde unge mennesker og hvor vi blev præsenteret for den dejligste lille mopsepige, som vi faldt for med et brag. Vi ville rigtig gerne have hunden, men da vi ikke var hjemme lørdag, ville vi først gerne have hunden om søndagen. Altså d. 25. marts. Og da hun ikke ville stå i en situation, hvor vi sprang fra, synes vi at det var fair, at sælger forlangte et depositum på 2000,- for denne handel. Sælger ville endda gerne komme og aflevere hunden, da hun meget gerne ville se, hvor den skulle bo.
Sælger udfærdigede købekontrakt med navn (Freja Ghert) , adresse og cprnr, samt de betingelser vi havde aftalt. Alt var på sin plads og vi kørte glade derfra.
Nu viser det sig, at det hele var falsk! Navn og adresse er falsk. Cpr-nummeret eksisterer ikke og sågar nummerpladen på bilen er falsk!
Nu tænker vi, at det er da et større Setup for at franarre nogle troskyldige mennesker den sølle sum af 2000,- kroner indtil vi kom til at tænke på, at de kunne jo have solgt hunden på nøjagtigt samme betingelser til adskillige andre. Og en helt anden ting: Hunden kunne jo i princippet være stjålet. Vi ville jo først få papirer osv om søndagen.
Hvis nogen kender de unge mennesker vil vi meget gerne tale med dem. Skriv til os på mopsen2603@hotmail.com . Faktisk er vi mest bekymret for hunden! Så her følger en beskrivelse:
Hun: Ca. 20-25 år. Mellemblondt hår, stramt opsat. Taler med jysk accent. Hun har en piercing i næsen og er tatoveret på siden af fingrene.
Han: Ca. 20 – 25 år. Dansk men med lidt sydlandsk udseende. Mørkt kraftigt hår. Halvlangt og tilbagestrøget. Han taler dansk med jysk accent. Kører i en grå Suzuki Swift med en nummerplade som ender på 23 903.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mops "efterlyses".
Kommentér på:
Mops "efterlyses".

Annonce