{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.291 visninger | Oprettet:

schæfer {{forumTopicSubject}}

hejsa

har et venne par som skal skilles og deres hund skal enten aflives eller bortformidles men da den ene ikke kan ha ham fordi han bor hos sine forældre hvis hunde er bange for hans og hans x vil ikke ha den, har jeg tilbudt at tage ham til de finder ud af hvad de vil med ham.

vi snakker lidt om selv at beholde ham.
han er 11 mdr schæfer han ikke kasteret en sød hund vant til andre hunde og børn.

ved ikke helt hvad mit ,spørgsmål er tror måske bare jeg vil høre lidt om nogle gode råd og lign.

vi bor på gård har selv en lille hund et par heste og masser masser af ude plads smiley to ældre børn som kommer hjem ved 14 tiden hverdag vi kommer selv hjem kl 16.

lige pt det eneste negative jeg kan sige om ham er nok han trækker sygt meget i snor kan godt finde på at tage ting der ligger og bide i dem når han er alene og et enkelt uheld kan sige sig ind - men ellers kommer han når man kalder og ligger sig når man ber ham om det. der ud over han kan sit dække gi pote kommer når man kalder, jaa han virker fornuftig en smule rastløs smiley
der hvor han kommer fra har de skændtes meget og rådt meget så kan se han lbiver lidt utryg ved høje stemmer

mvh anita


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  schæfer
  • #1   30. jan 2012 Jeg synes også han lyder som en fin hund, og jeg tror at han med den rette træning og kærlighed bliver rigtig god for jeres familie smiley

    Så hvis det er muligt for jer så synes jeg da helt klart at I skal beholde ham smiley Undersøg muligheden for at starte til noget hundetræning med ham og få knyttet bånd til ham smiley


  • #2   30. jan 2012 Han lyder dejlig ;o) Og med den rette træning har I en ven for livet.

  • #3   30. jan 2012 Lyder som en god hund.. husk den skal have godt med aktivering hvis den skal være alene hjemme.. Schæfere har det med at blive rastløse og kede sig.. smiley Og det kan blive dyrt i længden.. Fandt ud af det på den dyre måde..

    og helt klart træning.. Det er i mine øjne noget der bare skal være..


  • #4   30. jan 2012 En Schæferhund kan blive den perfekte familie- og brugshund, men det kræver den korrekte opdragelse, socialisering og beskæftigelse.

    En schæferhund er den dejligste hund. Med en schæferhund får du meget. Sige en glad ejer;o)


  • #5   30. jan 2012 hejsa allesammen smiley

    det lyder godt det i fortælle ja jeg tænkte også hunde træning - vi har haft to GD i sin tid men tror en schæfer er noget andet smiley kan godt mærke han virker rastløs men nu skal han jo lige falde til der går nok en 14dages tid mindst ik??

    hvad ville i foreslå af aktivering mens vi er på arbejde vores gamle dasnk svensk gård hund ligger jo bar eog sover når vi ikke er hjemme.
    ham her kunne godt finde på ødelægge ting når han er alene smiley hvad kan beskiftige ham længe nok - ville det være synd at alde ham gå i staldene ?? han kan gå i fyrrummet der er ca 15grader inde smiley


  • #7   31. jan 2012 Boldkast trækkelege osv er forbudt her hjemme hos os, vi har 3 hanhunde ;o)

    Kig på www.schaeferhunden.dk, der er en masse bla. gode råd, sjove øvelser, lidt til I finder et sted hvor I kan binde bånd med ham, via træning. Men I har fået ham i en alder hvor det kraver tålmodighed, schæfer hunden ønsker ikke at lave ulykker, men der sker meget i den alder ;o)

    Men træn lidt indkald med ham, på plads, bliv, stå, vent, mv ting I ville kunne gøre hjemme i haven ;o)

    Det ville også kunne hjælpe med hans trækkeri.

    En schæferhund trives ikke godt uden at arbejde.
    D.v.s. du skal ikke regne med at når den har lært det hele, så er det det. Schæferhunden ønsker vedblivende kommandoer og udfordringer, for at den kan trives.

    Får den ikke nye eller gentagne kommandoer, vil den af sig selv udfordre det allerede tillærte, og du vil se den som ulydig, - hvilket i virkeligheden er det sidste en schæferhund ønsker.


    Han kan godt være i fyrrummet når I ikke er hjemme, sæt en seng til ham og lig noget bide legetøj, husk at flytte de ting I ikke ønsker smagt på fra rummet ;o)



  • #8   31. jan 2012 Nu er trækkelege jo netop noget en schæferhund er skabt til at dyrke lidt. Så selvom jeg ikke vil anbefale børn at lave voldsomme trækkelege med en hund, så vil jeg absolut anbefale voksne at gøre det.

    Det giver bånd til hunden som næsten ingen anden leg gør, med en schæfer.

    Alt i alt lyder det til at I har fået en hund, der fra starten er meget rolig. De få ting du beskriver er meget lidt i forhold til, at hunden har fuld knald på sin lømmelalder.

    Som andre skriver - den skal have nogle - for den - meningsfulde opgaver. Den skal have tilbudt at indgå i en dyb relation med mindst et menneske.
    Jeg er som udgangspunkt uenig med Palle i, at når hunden er utryg ved mennesker, der råber, så er brugspladser noget møg. Nu er det ikke sådan, at brugspladser vælter med råbende mennesker. Men det kunne være, at der var nogen, der ville hjælpe hunden over problemet ved at tilvænne ham langsomt.

    Med hensyn til det med at trække i snoren - det må man sige er lidt op ad bakke-træning, når han ikke har fået det med sig fra lille. Men som udgangspunkt kan man altid prøve at vise hunden, at det ikke betaler sig at trække. Det vil sige stoppe eller vende hvergang snoren er stram.

    Vigtigst af alt er kontakt - og det er også kontakt, der i sidste ende vil være udgangspunktet for at hunden holder op med at trække.


Kommentér på:
schæfer

Annonce