{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Jeg er sku rystet.
  • #1   29. nov 2011 hvorfor er det utroligt??er du ikke sikker på at de bare har en ekstra plads derude??

    da tøzen var hvalp kom hun altid med ud i stalden og da hun var helt lille kom hun ned i en kartoffel halløjsa:)




  • #2   29. nov 2011 der er desværre rigtig mange hvalpe som stadig opvokser deres første 8 uger i en stald, så er folk jo fri for griseriet inde og med at gøre rent efter de små, uff vil aldrig selv købe sådan et sted

  • #3   29. nov 2011 min gamle hund opvoksede sine 8 uger i en gammel hønse stald og hun var sgu en god hund.
    tror også det er for at slippe for svineriet de fleste gør det


  • #4   29. nov 2011 Vores rottweiler er også fra en stald og det er sidste gang jeg køber fra sådan et sted. Det kan desværre mærkes på hendes sind da hun ikke har fået den kontakt hun har haft brug for.

  • #5   29. nov 2011 Mine to er opvokset i en stald - og jeg har aldrig haft bedre hunde. Klart, hvis hunden fra start af er et mentalt lille pjok så er det nok en pænt god ide at socialisere den indendørs i hovede og r.. - men er hunden genetisk stærk og sund mentalt bliver den ikke ringere af at opvokse udendørs.

  • #6   29. nov 2011 ja ok...Men da heldigvis ikke alle steder det er sådan....

  • #7   29. nov 2011 Martine: Blev der også "muget" med en bobkat i hvalpenes boks?

  • #8   29. nov 2011 jeg muger med en gummiged agtig noget min far har engang imellem(når jeg fjerne alt fra boksene, ikke dagligt)

  • #9   29. nov 2011 Christina -

    Nope, det gjorde der ikke. Det var en fin og ren stald hvor der var spåner på gulvet som hvalpene gik i.


  • #10   29. nov 2011 Martine: Der er jo forskel på steder, det er ikke fordi jeg som sådan har noget imod det kan godt forstå at man feks har brugshunde i stalde/kenneler men det skal sku være ordentlige forhold.

  • #11   29. nov 2011 Chtistina -

    Ja, ellers havde jeg bestemt ikke købt mine hunde sådanne steder. Hvalpene var ikke i stalden 24/7, men opholdt sig der, når opdrætterne var på job og om natten.

    Det ser jeg ikke problemet i.


  • #12   29. nov 2011 Punto og hendes søskende boede inde i huset til de var 5 uger. Derefter kom de 10 ballademagere ud i en boks som de boede i når avler ikke var hjemme og om natten.

    Der gik de i spåner og havde en halmhule samt der blev fjernet "klatter" flere gange dagligt. Dette var både bimmelim og bummelum.
    Jeg vil helt klart gøre det samme hvis jeg en dag får et kuld hvalpe.


  • #13   29. nov 2011 Martine: Nu du siger det er mens opdrætter er på job, det ser jeg ingen problemer i overhovedt, det jeg snakker om med stald opdræt - er hvalpene der hele tiden og kommer måske kun ud og nusse når der er købere m.m

  • #14   30. nov 2011 Min Kleiner Blanding boede da også sine første uger i en stald. Hun er en rigtig kæle pot, og ingen problemer der. De fik lov til at løbe rundt over det hele, rigtigt hundeliv smiley
    Ejerne var rigtig søde, og havde også haft meget kontakt med hundene.
    - Døm nu ikke fordi at hunden kommer fra en stald..... Det er ok


  • #16   30. nov 2011 Jeg synes virkelig hundetypen spiller ind.
    Så jeg et sted de havde små selskabshundehvalpe boende i en stald, så ville jeg holde mig LANGT væk!!!
    Kom jeg et sted hvor huskyhvalpene levede part time udendørs i en løbegår - det kunne jeg bedre forholde mig til.


  • #17   30. nov 2011 Jesus er sgu da også født i en stald og ham er der millionvis af mennesker der tilbeder hver dag:) spøg til side. Hundene kan da have det ligeså fint i en stald som alle andre steder. Det er vel bare et spørgsmål om forholdene. Nu lyder ordet stald jo ikke ligeså pænt som bryggers eller udestue, men hvem i alverden har bildt folk ind at det ikke kan være mindst ligeså godt? Jeg ser ingen forfærdeligheder i det.

  • #18   30. nov 2011 Jeg er slet ikke i tvivl om at stuehvalpe er det eneste rigtige for hunde som skal fungere som familiehunde. Jeg har min egen lille prut som er hennem socialiseret og som er vant til alt der sker i en dagligdag. Fjernsyn, støvsuger, opvaskemaskine, telefoner der ringer, dører der klapper i, at man sover når lyset bliver slukket osv osv oven i det er hun som 8 uger og 3 dage gammel super dygtig mht renligheden og går selv til havedøren når hun skal ud. Hun har ikke haft uheld indendøre. Hun er som stueopdræt absulot skam gennem præget på det at være stuehund/familiehund som bor i huset og alt hvad det indebærer er en selvfølge for hende.
    Jeg ville aldrig støtte et stald opdræt da jeg mener at det er meget forkert at holde hunde på den måde.
    Men igen så ville det være "spild" af tid hvis man havde et kuld arbejdshunde som bare skulle udføre en udendørs opgave hele deres liv at have dem inde i stuen.


  • #19   30. nov 2011 Mine tidligere hunde har også været "staldhunde". Og der har slet ikke været problemer med at få dem til at fungere inden døre i en familie. Dog ville jeg ikke købe en "staldhund" igen men det er mere fordi jeg kan tvivle lidt på seriøsiteten når man har hvalpene i stalden døgnet rundt.

  • #20   30. nov 2011 Vivi -

    Mine hunde fungerer som almindelige familiehunde, når de ikke lige er på træningspladsen.

    Den yngste af dem har aldrig nogensinde haft uheld indendørs, på trods af at han voksede op i en stald - ingen af mine to er usikre på nye situationer - de bor indendørs hos mig begge to.

    Så fint nok at du ikke vil støtte et staldopdræt - det er jo et fri valg - men det du skriver med at det er "spild" er noget sludder.

    Det ene udelukker bestemt ikke det andet.


  • #21   30. nov 2011 Jeg kunne skrive en bok om emne.Kom i klørne på useriøse folk.
    Er sterkt i mod staldopdræt hundene var så bange da vi kom hjem md dem.
    Det har tat en måne nu er de rolig å slapper av men sliter med å få en av dem renlig.
    Købte dem for å være grå schæfer nu sidder jeg ghær med to bastarder.
    Det er ikke kontrold over hvem som parer hvem av raserne.


  • #22   30. nov 2011 Min første hund ( schæfer) var født og opvokset i stald. ALDRIG om jeg køber sådan en hund igen. Hun var god og meget menneskevenlig, men hun splittede mit hjem totalt af, og havde ingen fornemmelse af hvad der var ude og inde de første mange uger. Der havde helt sikkert været meget menneskekontakt, men ingen forhold til et hjem, med de ting som følger med i et hjem.
    At en hvalp opholder sig i en stald mens opdrætter er på job, kan være okay, men så kræver de også de er inde, når man er hjemme.
    De 2 kuld hvalpe jeg selv har haft, har været inde i stuen fra dag 1- til de blev afhentet af deres kommende ejere.
    Stort arbejde, ja, men utrolig mange gode minder, om adfærd, og sjove ting, man ikke havde oplevet, hvis de havde været i en stald. Ville ikke have undværet det for noget i verden.


  • #23   30. nov 2011 Det er hvalpe som bor i en boks i en stald og som får lov til at komme ud og tonse på staldgangen for at være vant til mennesker.

  • #24   30. nov 2011 Vil sige at jeg har haft to kuld "stald opdræt" af rottweiler. Og har selv en hvalp ef hver kuld. De boede i stalden om natten, og når jeg var på arbejde, derefter lukkede jeg stald døren op, og fik lov til at rende ud i indhegnet have og gårdplads hele og halve dage.
    Og personlig vil jeg heller vælge fra stald end fra stue opdræt, da mange menneskelig gøre hundene og det er ikke godt for dem, efter min mening.
    Og stadig idag kommer de i stalden når jeg er på arbejde. hellere det end de går inde i hele tiden…


  • #26   5. dec 2011 Nu de hvalpe jeg har set og oprettet tråden omkring de 2 kuld bor i en hesteboks døgnet rundt og bliver kun luftet på staldgangen hvor de får lov at løbe rundt, det er små hunderacer og de er ikke vant til nogle lyde lige bortset fra den bobkat som muger boksen.

Kommentér på:
Jeg er sku rystet.

Annonce