{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
687 visninger | Oprettet:

Kemi blandt hunde {{forumTopicSubject}}

Hmm, jeg har mødt en hund, der tilsyneladende ikke er andre hunde, der kan lide. Det er en rigtig sød lab-blandingshvalp, men der er altså et eller andet galt, når det kommer til kommunikation med andre hunde.
Hvordan i al verden kan en hund være så uønsket, når den ingen andre har gjort ondt, ikke gør, knurrer eller spiller op? Har du mødt en hund, der har det på samme måde? Jeg har før selv kun mødt hunde, hvor kemien ikke rigtig passer med én hund, men så passer perfekt med en anden.
God aften!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kemi blandt hunde
  • #1   13. nov 2011 Jeg kan godt genkende det du beskriver. Jeg har også før set hunde blive "mobbet". Det er som oftes underdanige hanhunde som folk af en eller anden grund har kastreret, synes jeg!

  • #2   13. nov 2011 Morten - Ja, det kan du egentlig have ret i. Men denne pågældende hund var tæve, 9 mdr. og virkede (på mig) hverken underdanig eller dominerende. Men det er ikke altid til at se de små tegn de udsender

  • #3   13. nov 2011 Jeg tænker også umiddelbart om den er dårligt socialiseret og dermed har et dårligt hundesprog ????

  • #4   14. nov 2011 Eller udsender nogle dufte de andre reagere på, måske...

  • #5   14. nov 2011 Ved nærmere eftertanke går har jeg også set det gå ud over usikre unghunde. Såvel hanner som tæver!
    Den kan også have et dårligt sprog ja, men tit usender underdanige hunde jo masser af dæmpende signaler og udsviser både passiv og aktiv underkastelse! Deres største problem er som oftes at de er så fokuseret på deres egen usikkerhed at de helt mister evnen til at aflæse de andre også selvom de inviteres til leg! Det er ikke nødvendigvis dårlig socialisering. Det kan også være en medfødt svag psyke!
    Hunde med sådan et temperement bør efter min mening ALDRIG være sammen med flere løse hunde af gangen. Da deres i forvejen dårlige selvtillid forværres!
    De bør kun være sammen med en enkelt hund af gangen og det bør være en hund der er rigtig god til at invitere til leg og samtidig kan afstemme sin intensitet i legen efter den andens usikkersikkerhed!
    Så den selvtillid øges sammen EN anden af hund af gangen, og ikke forværres!


  • #6   14. nov 2011 Der er også sjælendt tale om agrassivitet overfor sådan en hund, da den jo udelukkende udsender dæmpende signaler. Som sagt synes jeg i højere grad det bære præg af "mobning"!

Kommentér på:
Kemi blandt hunde

Annonce