{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.498 visninger | Oprettet:

En øv oplevelse/oplysning.. {{forumTopicSubject}}

Jeg ringede til min ven igår for at høre om vi skulle lufte vores tøsser sammen i weekenden, det er ved at være noget tid siden vi sidste sås, nok omk. 2 måneder. Han har en amstaff. Da den nye lovgivning kom havde han allerede sørget for at hans pige havde lært at have mundkurv på og jeg har aldrig oplevet at han har gået uden snor. Han har gjort alt for at socialiser hans lille pige så det har bare været super at de to kunne lege sammen. Nå men tilbage til tlf samtalen. Jeg spurgte om vi skulle på lege date med pigerne og der blev meget stille i den anden ende. Min ven fortæller mig så at han fik hans pige aflivet for lige godt en månede siden pga. tidsmangle og at han havde følt sig meget lidt velkommen det sidste lange stykke tid når de var ude og gå. Jeg har godt oplevet en enkel gang da jeg mødte ham i byen og vi stod og snakkede at der kom en ældre dame forbi. Min ven havde hunden med og mens jeg kæler med hende spytter denne dame på os og mumler en masse. Kan lige love for at jeg blev gal.
Er så utrolig ked af at min ven har mistet hans lille lulu pige for hun var sku dejlig.
Ved endelig ikke hvor jeg ville hen med dette, men sidder med en følese af enormt tristhed. Både over at han ikke har fortalt mig om lulus bortgang og over at vi som mennesker ikke har alt for meget næste kærlighed.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En øv oplevelse/oplysning..
  • #1   9. mar 2011 Føj det er bare ikke i orden at andre opføre sig sådan, istedet for at henvende sig og sige, hvor er det fedt du overholder loven og sikke skøn hund du har.

    Hvor jeg skammer mig over at der er mennesker der opføre sig sådan.

    Jeg kan godt forstå du er ked af han ikke har fortalt dig at de er kommet af med deres hund, men tror måske det er fordi han har været meget ked af at skulle træffe den beslutning


  • #2   9. mar 2011 Ja det ved jeg godt, det er bare mærkeligt at han intet har sagt for i løbet af de 4år jeg har haft malou så har vi set hinanden ret ofte.
    Ja jeg bliver s.. lidt sur når folk opfører sig på den måde, det mærkelige ved den hændelse dengang var at det var mig som sagde noget til damen og han ikke selv gjorde det. Mener jeg sagde noget i retningen af om hun syntes det ville være sjovt at blive spyttet på.


  • #3   9. mar 2011 Måske han ikke helt har vidst hvordan han skulle reagere overfor den damen, men fedt du gjorde, jeg var blevet stik tosset hvis det var mig.

    Men det er trist at han ikke har sagt noget til dig så du kunne hjælpe ham igennem beslutningen


  • #4   9. mar 2011 Min ven sagde at det var tidsmangel og det passer vidst meget godt, før i tiden var han kun væk i omk. 6 timer om dagen, men han fik nyt job for omk. 4 mdr. siden så nu er han væk i omk. 10 timer og det er noget af et spring. Og da den nye lovgivning er kommet kunne han ikke give lulu til hans søster som hellere end gerne ville have hende. Men jeg er ret sikker på at de mange ubehagelige gåturer nok har været med til at han ikke kunne klarer det til sidst. Ved osse at han har oplevet at folk er gået over i den anden side og råbt den del grimme ting efter ham og lulu. Men at man ligefrem spytter der står jeg helt af hesten. Jeg var helt rød i hovedet efter den oplevelse.

  • #6   10. mar 2011 Palle - tror du forveklser mig med den anden. Min ven har ingen tattos og arbejder faktisk som sælger så han er altid i pæne bukser og skojter så han falder virkelig udenfor målgruppen.
    Suzy - Han valgte rigtigt i mine øjne og jeg er bare glad for at han har valgt at følge den lovgivning vi nu har idag, selvom jeg syntes det er synd at aflive en sund og velfungrende hund.


  • #7   10. mar 2011 det er altid trist at en sund og velfungere hund skal aflives,

  • #9   11. mar 2011 Palle - gør intet. smiley Ja han kunne vel have sendt hende til sverige men tror at han gerne ville besøge hende hvis han skulle af med hende.
    Jeg kender generilseringen og syntes faktisk at det er synd for alle de mennesker som virkelige gør noget for racen..


Kommentér på:
En øv oplevelse/oplysning..

Annonce