{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.848 visninger | Oprettet:

hjælp os {{forumTopicSubject}}

vi har lige hentet en 5 måneder gammel toller fra en opdrætter, han har aldrig været i et hus eller haft ret meget kontakt med mennesker, så han er simpelthen bange for alt (komme i haven, biler på vejen, tv, hvis man taber noget.) inde for er han nysgerrig og vil gerne snakke og lege, men bliver hurtigt bange for noget, er der nogen der kan give gode råd til hvad vi gør, hvor lang tid skal vi give ham bliver han nogensinde en rigtig hund?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hjælp os
  • #1   28. feb 2011 vidste i dette, da i hentede ham??

  • #3   28. feb 2011 Levér hunden tilbage og find en ordentlig opdrætter at købe hos. Man skal aldrig støtte sådan en svinsk måde at opdrætte hunde på.

  • #4   28. feb 2011 Ja, det tror jeg bestemt han gør, men han kræver rigtig meget arbejde, så i skal gøre op med jer selv om det er noget i vil smiley

  • #5   28. feb 2011 uhh er faktisk enig.. find en ordentlig opdrætter og få en ordentlig hund..

  • #6   28. feb 2011 Tålmodighed, tålmodighed tålmodighed. I må bare vise hvalpen at I er der for den og at tingene ikke er farlige. Det kommer til at tage rigtig lang tid. Gør som jeg har gjort da jeg har fået heste til at ikke være bange for biler. tag den forsiktig bort til bilen, lade den snuse, når den har blevet tryg ved det, tend motoren, så kør bilen frem/tilbage. Så dyt osv gør det langsomt uden at forhaste jer og tag alle ting med små skritt. Sikke en opgave I har fået

  • #7   28. feb 2011 hej
    Nej slå nu koldt vand i blodet, nu jender jeg hverken jer eller jeres husstand, men mine forældre hentede engang en ældre airdale der havde været i andet hjem, og den første tid for den sammen og rendte væk når man bevægede sig, og rendte i den anden ende af haven når man ville i konatkt, men den var iikke agressiv, er den det så skal i aflevere den tilbage straks, ellers giv den en chance.
    De tog alt meget stille og roligt, småsnakkede, gav den godbidder når de fx lavede lidt larm med støvsuger osv, nå jeg kom hjem satte jeg mig ofte på gulv ellers græsplæne og lod hunden komme til mig, lod den snuse og tage ting i dens tempo, det tog lang lang tid en måned eller to, men den endte som den bedste bedste hund, den elskede når vi kom på besøg da den havde vænnet sig til det, vi fik børn og lagde dem gerne på gulvet til den, og de kunne tage fat i den osv, den gjorde aldrig noget.
    Så mener I det er en kærlig hund så kontakt evt en hundeterapeut eller læs lidt om det inden i giver op.
    Kontakt evt opdrætter med hvordan I står hvis I giver den en chance kontra at aflevere den nu,


  • #8   28. feb 2011 5 mdr. er meget når den er så nervøs for alm ting. jeg ville også levere den tilbage.

  • #10   28. feb 2011 Jeg er helt enig med Hanne M !!

    Hvis jeg først havde taget hunden med hjem , velvidende om dens opvækst , ja så ville jeg bestemt også gå ind i det med liv og sjæl smiley

    Hunden skal da have en chance og ikke allerede starte som kastebold ved forskellige mennesker smiley


  • #12   28. feb 2011 Jeg mener ikke alt skal reddes, og hvis man har kendskab til hvalpens fortid, så forstår jeg ikke at man køber denne. Hvorfor bevidst købe sig til problemer.

  • #14   28. feb 2011 jeg syntes også at i skal give det tid og gør ham tryg. selvfølgelig ville det politisk korrekte være at aflevere ham tilbage, men man forelsker sig jo i dem ved første øjekast og man nænner ikke at sende den tilbage til "sådan et sted". Af ren nysgerrighed, er hunden hentet i bramming?

  • #15   28. feb 2011 Enig med Maj-Britt. Hvis man læser i hendes link og i dette (link fjernet) så er det ufatteligt at nogen mennesker stadig avler staldhunde, men hvad det er jo det nemmeste og så skal man ikke gøre rent = mere fritid og flere penge som ikke er brugt på rodalon og 3 paller køkkenrulle.

  • #17   28. feb 2011 jeg ville ikke aflevere den tilbage, det ville jeg simpelthen ikke have hjerte til, så heller et internat, hvor de kan vurdere hundes kompetencer for at blive en familie hund. kan slet ikke bære tanken om at den skal derned igen, den bliver jo bare sendt videre til nogle andre som sender den videre igen.
    man høre desværre mere og mere om hunde som kommer fra disse steder, har hørt meget om et sted i bramming som skulle være et frygteligt sted med ALT for mange hunde og ingen samvittighed. er der andre som har hørt om det sted?


  • #18   28. feb 2011 Jeg ville prøve at få pengene tilbage og så aflive hunden. der kommer ikke noget godt ud af det der. det er jo også synd for hunden.


  • #20   28. feb 2011 kan man ikke gøre noget for at stoppe steder som bramming??? kan det virkelig passe ar de kan få lov til at forsætte?

  • #22   28. feb 2011 Jeg vil hurtigst mulig få afleveret hunden tilbage og prøve at finde en opdrætter som man ved har gået op i socialisering og i det hele taget er tryg.

  • #23   28. feb 2011 For år tilbage overtog jeg en hund på godt 3 måneder.

    Hun var ikke vaccineret for som ejeren sagde, så havde det ikke været nødvendigt, da hun aldrig havde været ude.

    Hun var ikke renlig og hun boede stort set i køkkenet under et bord og var bestemt usikker på verden.

    Hun blev en skøn hund og jeg fortrød aldrig et sekund at jeg havde købt hende.


  • #25   28. feb 2011 hej alle sammen. stedet så ikke forfærdelig ud hundene havde det godt og det er en stor opdrætter og han har den fineste stamtavle. han er meget pæn i pelsen og han har fået klippet negle så tror ikke de har været u passet eller noget de har bare ikke haft dem menneske kontakt de skulle hvilket vi ik vidste meget om. for hunden var glad og ville lege og det da vi var på dens hjemme bane

  • #26   28. feb 2011 Min Beauty var en schæfer og som nævnt blev hun en skøn hund - og det uden ret meget arbejde.

    Maj-Britt - hun gik i køkkenet sammen med sin far, som virkede underkuet og trist:-(( - tror ikke der havde været ret mange kærlige hænder omkring dem.


  • #27   28. feb 2011 For at være lidt grov og tænke på fremtiden så skal du se det lidt sådan her.
    Det kan godt være hunden er fysik godt passet, med foder og pelsen og sådan. Men menneske kontakten er alfa omega for at du får en velfungerende hund på længere sigt.

    Ikke sagt at der ikke kan rettes op på det, men jeg vil tage mig i agt for at tage sådan en hund ind.

    Men jeg vil gerne stå med råd og vejledning til hvad I kan gøre.. Du kan skrive en pb til mig for mere information.


  • #29   28. feb 2011 Nana O: Syntes det var en meget hård og ubrugelig dom til en hund så ung, som ikke udviser aggressions tegn.

  • #30   28. feb 2011 han er slet ikke agressiv, man kan røre ved ham løfte ham holde ham han gør intet. han er bare bange ryster og forsøger at flygte

  • #31   28. feb 2011 I skal være enige i familien om at dette er en problemstilling I enten vil tage at arbejde videre med eller aflevere hunden tilbage. Det er først punkt.
    Der efter..
    Hvor længe har han været hos jer?
    Han er mangelfuldt socialiseret både hvad angår omgivelser og mennesker. Derfor skal I gå roligt frem, lad ham komme til jer og ros ham for at komme til jer. Lad være med at presse ham ud i en situation han ikke kan kontrollere..
    Men jeg glæder mig til at se og høre om hans udvikling hos jer


  • #32   28. feb 2011 det er ikke så slemt med mennesker der er han ret hurtig til at komme til dem. vi er en stor familie med mange medlemmer, og venner der går og kommer. vi har haft ham siden lørdag så det er ikke mange dage alligevel.

  • #33   28. feb 2011 Men som sagt giv ham godt tid. Lav måske nogle få øvelser med ham som sit og dæk for at "bounded" med ham og gøre ham tryg.
    Er der nogle situationer hvor han er utryg eller lige frem bange?


  • #34   28. feb 2011 er der ikke noget med man ikke må have det vilde besøg når man lige har købt hund har hørt 1uge 2 uger og 1 måned?

  • #35   28. feb 2011 det ved jeg ikke om man må det har jeg aldrig hørt. jeg har hørt at man skal socialisere en hvalp så meget som muligt. så man ikke ender med en hund som den vi har fået.

  • #36   28. feb 2011 Ikke aflever hunden. Selv om man ikke kan redde hele verden kan du gøre en forskell for din hund. Og man skal hellere ikke støtte useriøse avlere ved at købe deres hunde men købt er købt og jeg er enig med Janet F. Med lidt arbejde kan du få en god hund ud af den, tænk på hvordan den ville have det hvis du også svigtet den. Jeg ville beholdt hunden.

  • #37   28. feb 2011 tror ik det er så useriøst det eren af de største og førende opdrættere


  • #38   28. feb 2011 Det kan aldrig være seriøst, hvis hvalpene ikke er inde i et hus eller har menneskekontakt imo

  • #39   28. feb 2011 Jeg ville ikke kalde en opdrætter seriøs, hvis de ikke sørger for at socialisere deres hvalpe, det er meget useriøst, da prægning og socialisering er så hamrende vigtigt.

    Jeg har aldrig fattet det med at hunde der scorer på udstillingerne, men ikke gide gøre det der også gør dem til gode familiehunde, hvilket man jo må formode de fleste hunde skal være.

    Hvor stor er sådan en opdrætter?


  • #40   28. feb 2011 Tror en gang google kan lede jer på vejen, der kommer i hvert fald en kennel frem der har et par store hvalpe der søger nye hjem.

  • #41   28. feb 2011 En seriøs opdrætter ville aldrig sælge staldhvalpe!!!

  • #42   28. feb 2011 **CHINE* *
    Hvis det ikke var fordi at jeg allerede var ret så tyndhåret havde jeg trukket mig i håret over at folk stadig støtter den slags svineri. Men man lærer åbenbart bedst af sine egne fejl smiley


  • #45   2. mar 2011 :(((

  • #47   2. mar 2011 Håber virkelig, at dem, der ved, hvilken kennel det her handler om indberetter til DKK - for sådan noget svineri bør altså stoppes!

  • #49   2. mar 2011 Palle: Hvis de så endda kommer ind, mens de har hvalpene - det kan jeg have min tvivl om i mange tilfælde - har set for meget smiley

    Og ja, det er helt uacceptabelt for én på 5 mdr. smiley Mit hjerte bløder virkelig for de små skabninger


  • #51   2. mar 2011 Man kan IKKE aflevere hunden tilbage. Uanset hvad, har man selv pligt til at undersøge den "vare" man køber, og det er egentlig meget nemt at bede om at se hvalpene enkeltvis, og derved se hvor selvstændige og socialiserede de er, når de ikke er sammen med deres søskende. Så nej, opdrætter har ikke pligt til at tage hvalpen tilbage. Køber har "dummet" sig.

    Ærgerligt er det helt sikkert, men så længe der er købere hos sådan en kennel, så vil den også lave hvalpe, så det første skridt på vejen er ikke at købe hund derfra.

    Så det er bare på med overtøjet og komme ud og socialisere den. Det kan godt ske at det aldrig kan rettes 100% op, men man kan stadig få en hund, der fungerer fint i hverdagen.

    evt gør DKK opmærksom på opdrætter, det er det eneste i kan gøre(hvis det altså er med DKK tavle)

    Nana: du kan ikke få dine penge og derefter aflive hunden. Hvis handlen skal gå tilbage, skal opdrætter have hunden retur, med mindre den er dødsyg og dyrlægen siger at den skal aflives i henhold til dyreværns loven. Og selv da, skal man have opdrætters accept først. Men som sagt er det ikke en mulighed i dette tilfælde


  • #53   3. mar 2011 Super Tine - det er jeg glad for at høre smiley

  • #54   3. mar 2011 Og jeg giver dig tuldstændig ret!

  • #55   3. mar 2011 En bekendt importerede en hund fra udlandet der viste sig at være dårligt socialiseret, hun brugte Bachs blomstermedicin i starten med stor succes (for i øvrigt talte jeg også med en amerikaner der omplacerede rottweilere, de brugte det også).
    Ellers prøv at snakke med dyrlægen om måske at give hunden en lille dosis zylkene i en periode.


  • #56   3. mar 2011 Zylkene er ikke på recept smiley

  • #57   3. mar 2011 Nej det ved jeg :o) men jeg ville alligevel snakke med dyrlægen først, også for at høre om de havde nogle gode foreslag.

    Apropros zylkene: en af dyrlægerne på min klinik fortalte at hende der forhandler zylkene hos dem selv havde prøvet at tage dem i en periode (hun brugte dem selv til både sin hund, kat og hest i stressede situationer), hun sagde at gav lidt mere mentalt overskud, uden nogen ubehagelige bivirkninger.


  • #58   3. mar 2011 Ja, det er også en god idé at tale med dyrlægen først ;o)

Kommentér på:
hjælp os

Annonce