{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
875 visninger | Oprettet:

MopseBulldog hvalp gider ikke spise {{forumTopicSubject}}

Hej,

Vi har fået familiens lille nye hjem her for knap to uger siden. En super sød lille blanding af Mops og Fransk Bulldog. Han er faldet rigtig godt til, og er generelt en super nem hund.

Men han er begyndt ikke at gide spise af madskålen. De første par dage gjorde han det mere eller mindre. Men nnu har det ingen interesse.

Dog hvis vi leger/træner lidt med ham, så spiser han gerne maden som godbidder/belønning. Ligeledes, synes han også det er super hvis det er vi prøver at sprede lidt foder over gulvet så han selv skal finde frem til det. Det er ganske almindelig tørfoder, som han har været vant til hele tiden.

Vi har kigget lidt her på forum, og har også prøvet at han kun har madskålen fremme i ti til tyve minutter i forbindelse med spisetid for ham. Det har dog ikke haft den store effekt på ham.

Da han var den mindste hvalp i kuldet, så er vi jo selvfølgelig "nervøse" for at han ikke får nok at spise. Han skulle jo gerne vokse sig stor og stærk.

Håber på gode input smiley

PS. skulle du have løsningen på en doven og forfrossen hund der ikke gider gå ret meget, så skriv også smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  MopseBulldog hvalp gider ikke spise
  • #1   13. dec 2010 Maden er nok ikke interessant nok når den bare ligger i skålen. Samson vil stadig helst lege maden i sig vha aktiviteteslegetøj. Fint med mig, det stimulerer ham mentalt nemlig.

    ang kulden så køb et dækken til ham smiley


  • #2   13. dec 2010 Benson vil også helst spise sin mad hvis jeg spreder den ud over gulvet.
    Eller hvis jeg putter fiskeolie oven på maden, så ryger den ned med glæde smiley


  • #3   13. dec 2010 Jamen han spiser gerne maden når den er spredt ud over gulvet, eller når vi træner med ham. Vi er også gået fra at fodre ham fem gange om dagen til tre, og maden står ikke fremme mellem måltiderne.

    Og ang. gåturene, så er det kun små korte ture, og mest for at han kommer ud til vejen og vænner sig til biler, og så selvfølgelig for at vi skal se om ikke han kan blive renlig smiley
    (bilerne er han blevet rigtig god til, han sætter sig pænt og venter til bilerne er kørt forbi inden vi skal over vejen).


  • #4   13. dec 2010 Hvis han ryster osv så køb et varmt dækken. Samson er 2½ år og denne vinter har han frosset MEGET. Så på med et dækken - så er turen også sjovere for ham.

    Kan varmt anbefale at besøge www.trenddog.dk


  • #5   13. dec 2010 Jeps, vi tror på at det går den rigtige vej i hvert fald. Men ser jo også gerne at han får lidt at spise, så han bliver en "stor" og dejlig hund. Lige nu er han 12 uger og vejer lige knap 1,5 kg. så han er jo et lille "pjok" endnu.

    Men skal maden leges/aktiveres i ham, så fint med det smiley

    Og vi må på udkig efter et dækken til ham. Altså han vil gerne gå, når vi er på vej hjem :-D, der spurter han nærmest afsted. Tror det er den varme sofa der trækker der...


  • #6   13. dec 2010 Fie kan spise 24 timer i døgnet, dog får hun mere ud af at få sin mad i en LEO sat sammen med en MIKE, det hygger hun sig gevaldigt med. Det kan klart anbefales.
    Da vores fie var helt lille strikkede min svigermor en sweater til hende, så ville hun hellere ud og rystede ikke sådan.


Kommentér på:
MopseBulldog hvalp gider ikke spise

Annonce