{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.065 visninger | Oprettet:

Allergi - HJÆLP. {{forumTopicSubject}}

vi har en luna som er en tysk ruhåret, ppå 5,5 år, hun fik i juni månede konstateret allergi.
hun kan bl.a. ikke tåle husstøvs mider, bord mider, lager mider, lopper, m.m. og så regner dyrlæger også med hun har mad allergi !
vi fik lave Heska testen/blodprøverne som vidste dette og vi vacc hende nu hver månede og dryppet i ørene 2 gange i ugen, samt renses. men vi syndes ikke det hjælper, Luna døjer stadigvæk utrolig meget med ørebetændelse, ( det har på et tidspunkt, været så slemt, at hun sprang begge tromhinder) og vi ved snart ikke hvad vi skal gør. Hun er så meget ude og hundenes Kurv er skiftet ud med en pude hvor husstøvsmider ikke kan leve, vi støvsuger hver tl hver anden dag og hun får kun hils foder.
Nogen som kan komme på gode råd.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Allergi - HJÆLP.
  • #1   30. okt 2010 Du må ikke støvsuge så tit når hun ikke kan tåle husstøvmider, gå evt ind på astma og allergi forbundets hjemmeside og se hvad de anbefaler...

  • #3   31. okt 2010 Indledningsvis vil jeg anbefale dig at tage et kig på GourMix fra VetCure BioTec og deres andre produkter, blandt andet GourMix hjalp min forhenværende Kiki meget og hun var multi allergikker.

    Hvis du er interesseret, kan du læse mere uddybende om hende og os på vores hjemmeside: www.nob-mkj.dk/Vores.familie.pdf

    I foderet Z/D ultra fra Hill's er risiko for at foderet indeholder lagermider og lagermide ekskrementer (hvis hunden er allergisk overfor lagermider er det oftest overfor lagermide ekskrementerne) hvilket 'dannes' under opbevaringen i de store siloer.

    Det er et FAKTUM at der kan komme lagermider og deres ekskrementer i alt foder der indeholder korn ligegyldigt hvilken proces (ex. hydroliceret) det har været igennem da det er opbevaringen der er det afgørende.

    Endvidere da jeg havde Kiki var vi alt igennem lige fra A-Å og heriblandt foder drøftelse.

    Hvilket jeg fik drøftet med Flemming K. som er en af de førende indenfor Vet. Dermatologi samt Rebekka G. som blandt andet er forsker hos VetCur BioTec.

    Flemming oplyste mig at der sagtens kan forefindes lagermider og deres ekskrementer i Z/D Ultra fra Hill's, jeg undres da over hvorfor han sælger deres produkter i klinikken og fik at vide at foder til allergihunde ikke er det han gør mest i, da Flemming køre meget på ingredienslisten i foderet som skal være begrænset efter hans ideologi.

    Herudover oplyste Rebekka mig at hydrolicerings processen som der anvendes til Z/D Ultra fra Hill's (en process hvor proteinerne er hydroliceret så langt ned at kroppen ikke kan genkende det og derfor ikke reagere på det) er den proces de fleste foder producenter anvender til fremstilling af deres foder (heriblandt foderet GourMix fra VetCur BioTec) , Hill's bruger blot denne process som markedsføring.

    Afslutningsvis er det vigtig for mig at indhente kvalificeret svar, hvilket jeg gør hos specialisterne indenfor et givent område.


    ---------------------------------------------------------------------------------

    <b>Majs - er en græsart !</b>

    De vilde græsarter er alle meget forskellige fra majs. Majsens oprindelse har derfor været et mysterium og i anden halvdel af det 20. århundrede er der foregået en livlig debat omkring hvilken vild plante der er majsens nærmeste stamfader. Ny viden om majsens genetiske sammensætning synes nu at have givet svar på spørgsmål, og blandt molekylærbiologer hersker der nu en udbredt enighed om at en teosinte-art (Zea mays ssp. Parviglumis Iltis & Doebley), som kun vokser i det sydvestlige Mexico, er den direkte forfader til den moderne majs (Planteforskning maj 2007).

    Mange forskere har betragtet Mesoamerika (det centrale og sydlige Mexico, Guatemala, Belize, det vestlige Honduras og El Salvador) som kerneområdet for majsens oprindelse, mens andre har ment at majsens oprindelse snarere skulle søges i det nordlige Sydamerika (Peru, Bolivia, Ecuador og Chile).

    Popcorn, cornflakes, majskolber, babymajs, majsgrød, polenta, majsbrød og tortillachips – vi kender dem alle, og vi er vokset op med majs og majsprodukter som en naturlig del af det overvældende udbud af fødevarer, vi i dag har adgang til. Oprindeligt kommer kulturplanten majs (Zea mays L.) fra det amerikanske kontinent, hvor et væld af sorter og varianter, havde en afgørende betydning for de civilisationer, der udviklede sig i. Majs udgjorde det absolut vigtigste hovedernæringsmiddel, og majsen var, og er fortsat, hvad hveden engang var for de europæiske kulturer og risen er for de asiatiske. Uden majs ville man ganske enkelt sulte. I dag er majs den tredje vigtigste afgrøde på verdensplan, kun overgået af hvede og ris. Majsens historie er med andre ord historien om en kæmpe succes også fordi majs indeholder mange vigtige næringsstoffer. Indianerne, hvis absolutte hovedernæring består af majs, er det bedste bevis herpå.

    Der er mange myter om, at majs i foder skaber stressede hunde, men her er det vigtigt at tage udgangspunkt i den hele majs. Den hele majs i sammensætning med ingredienser der er fysiologisk tilpasset hunden medvirker i særdeles positiv retning til en harmonisk, stabil velfungerende hund.

    I tilfælde, hvor det kun er skallerne fra majsen der er brugt, er det klart, at næringsværdien er lav.

    Den hele ikke genmodificerede majs er en god glutenfri energikilde, rig på vitaminer-herunder seks forskellige B-vitaminer, vitamin E, K, Beta-karoten - for blot at nævne nogle stykker, mineraler som jern, kalcium og fosfor, sporemineraler - heriblandt zink og selen, kulhydrater herunder essentielle sukkerarter som fucose, galaktose, mannose og fruktose, gode lipider, essentielle aminosyrer og en lang række af aktive plantesubstanser.

    ---------------------------------------------------------------------------------

    <b>Soja</b> (ikke soya fibre, red.)

    Soja er et vegetabilsk protein og er den mest værdifulde proteintype som samtidig er let at fordøje. Soja har det største indhold af alle 12 essentielle aminosyrer og det største proteinindhold på 35 - 38 %. Kulhydraterne udgør 20 - 25 %.

    Soja har naturligt indhold af: Natrium, kalium, calcium, lecitin, lysin, methionin, jern og fosfor.

    Soja har god indvirkning på nervesystemet, samt forskellige leverstimulerende og let fordøjelsesfremmende enzymer.

    De fytokemiske stoffer i soja styrker immunfunktionen og det hormonelle system.

    Godt indhold af B6, B12, biotin, cholin og inositol for en sund nerve- og hjernefunktion og for energiproduktionen.

    Godt indhold af kalcium, magnesium og bor, for stærke knogler og tænder og for nervesystemet.

    Soja indeholder kalium som styrker hjertefunktionen, og et stort indhold af flerumættede fedtsyrer.

    Sojabønner er blevet sat i forbindelse med en nedsat risiko for brystcancer. I Japan og Kina, har kvinder, der får det meste af det protein, de indtager fra sojabønne-produkter - tofu, sojabønner og sojamælk en lavere forekomst af brystcancer.

    Soja i hundefoder giver en god proteinkilde, idet vores hunde hvis de havde adgang til naturens planter netop spiser disse planter, også via deres nedlagte byttedyr (maveindhold).

    Netop derfor er det vigtigt for hunden med vegetabilsk protein.

    Da soja ligger sidst i fordøjelsesprocessen er det en god langstrakt energikilde, så hunden har reserver til hele dagen uden at behøve at tænke på at lede efter føde.

    Soja er samtidig også en god kulhydratkilde der hjælper kroppen med nedbrydning af kød, så kroppen belastes mindst muligt i fordøjelsesprocessen.



    Kilde: Foder bloggen.


Kommentér på:
Allergi - HJÆLP.

Annonce