1.091 visninger
|
Oprettet:
hundeguf {{forumTopicSubject}}
Jeg så engang en opskrift på nogle hundeguffer, lavet af endten kyllingestykker, kalkunstykker, lever eller hvad man lige havde (skåret i 1x1cm tern). Jeg har svinehjerter som min hund elsker at få endten rå eller kogte. Men i den opskrift jeg så engang skulle man koge kødet, og efterfølgende bage det i ovnen. Men på hvor mange grader, og i hvor lang tid? Jeg syntes at huske at der stod 120 minutter på 120 grader. Men det syntes jeg lyder lige voldsomt nok, eller er det bare mig?
apr 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 28 Svar: 653
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.264
Tror iøvrigt ikke hjerter lugter så slemt, men lever kan også godt være lidt stygt (sødlig lugt)
apr 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 28 Svar: 653
Trine- Ja man har det rigtig godt med at have gjort lidr x-tra for sine dyr :o)
Nightmare L- Da jeg boede hjemme, lave min mor kogt lever til hunden et par gange om ugen, så jeg er enig med dig i at lever godt kan være lidt stygt. Hjerterne lugtede overhovedet ikk efter de havde været i ovnen, dog kunne det godt lugtes lidt efter de var blevet kogt :o)
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.264
apr 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 28 Svar: 653
hundeguf