{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.088 visninger | Oprettet:

se lige her håber I kan hjælpe!!!!!!! {{forumTopicSubject}}

Tjek lige dette emne jeg har kopiret det fra en anden gruppe håber der er nogen der vil hjælpe denne hund/ familie.




Skrevet: 13-09-2010 19:52:07

Familie søges til bullmastiff tæve, Coldi

Hvorfor skal Coldi have et nyt hjem:
D. 19. maj blev Coldi halt, hvilket selvfølgelig gjorde at hun kom til dyrlægen og blev undersøgt. Røntgenbillederne viste at Coldi havde forstrukket sit korsbånd og havde en deformitet i venstre knæ. Coldi skal undersøges af en specialist d. 21. sep. som skal vurdere om en operation kan hjælpe hende til at få et godt og fornuftigt hundeliv. Hvis Coldi skal opereres, har nuværende udstationeringsvært ikke mulighed for at hjælpe Coldi igennem genoptræningen, så derfor skal Coldi omplaceres.

Om bullmastiff tæven, Coldi:
Coldi er en glad og blød pige fra d. 26. april 2009 med DKK stamtavle (tavlenavn: Bullprides Cold Execution). Hun elsker hendes ejere til hudløshed. Coldi elsker al den opmærksomhed hun kan få, kys, kæl og putte i sengen. Coldi er blevet lydighedstrænet hos DcH Odsherred, så hun har, stik imod hendes bullmastiff-vilje, de grundlæggende lydighedsfærdigheder. Coldi har også gået til ringtræning og hun klarer sig fint i en udstillingsring.

Hvad forventer jeg af Coldi’s nye familie:
Hvis dyrlægen/specialisten vurdere at en operation kan give Coldi et sundt liv, er mit ønske for Coldi, at hun kan komme ud til en familie som har mod på at give Coldi en chance mere i livet (operationen betales af os). Dvs. familien skal være indforstået med, at Coldi skal igennem en operation EFTER hun er kommet til den nye familie, og have overskud og tid til den genoptræning som følger efter. Efterfølgende skal Coldi’s motion holdes på et lavt plan indtil at det vurderes at hun fungerer optimalt igen. Coldi skal være ene hund i den nye familie, udelukkende for at skåne hende så meget som muligt mod ukontrollerede bevægelser som ofte forekommer i hundeleg. Jeg ser gerne at familien ikke har børn, af samme årsag.
Coldi’s nye familie skal kende til store racer og deres behov.

Så har du/ I lyst, tid og overskud til at give Coldi en chance mere, hører jeg meget gerne fra jer. Mail: weinreichsbullmastiff@hotmail.com eller tlf.: 2298 2444

Billeder kan ses på www.weinreichsbullmastiff.dk


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  se lige her håber I kan hjælpe!!!!!!!
Kommentér på:
se lige her håber I kan hjælpe!!!!!!!

Annonce