{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
790 visninger | Oprettet:

Kulturforskelle og ernæring {{forumTopicSubject}}

Jeg vil ikke udhænge nogen, så jeg nævner ikke restaurationen - ikke at det er vigtigt, men så er det på plads.

Historien er "rygter", altså jeg har ikke set det med egne øjne, men kilden er pålidelig - herren der har overtaget hunden.

En restaurant anskaffede sig en rottweiler som vagthund. Hunden levede af rester fra kunderne, pommesfritter og sådan. Naturligt bliver hunden fejlernæret, og træningen går heller ikke helt som den skulle - hundetræning er vist ikke noget ejerne kender specielt meget til.

Hunden bliver opgivet, og en herre overtager hunden og forsøger nu at få den sund og lydig.

Det er sket før, uvidenhed og kulturelle forskelle gør, at tingene ikke helt afspejler vores syn på hunde, træning og ernæring.

.. Men de har købt nye hunde.. Små selvskabshunde som børnene leger med på parkeringspladsen.

Når jeg ser dem kan jeg ikke lade være med at tænke på om de også bliver fodret med fede rester, eller om de måske har lært noget og giver disse rigtig hundemad.

Hvor er det frustrerende..

På den ene side vil jeg jo gerne hjælpe dem til at få nogle dejlige hunde, men de nærmest flygter når de ser mig, for jeg har jo den store ko med.

Fik dem nærmest tvunget til at lade hvalpene hilse på Kaoz, prøvede at forklare dem om socialisering og forsikrede dem om, at han ikke gjorde hvalpene ondt.
- Jeg gik på kompromis med børnene, og de holdt hundene på armen mens de fik lov at hilse på Koen.

Børnene siger intet (de kan godt sige noget, og forstår også hvad jeg siger), men de virker generte/skræmte når jeg tiltaler dem.

Nu er socialisering jo ikke mere livsnødvendigt end korrekty fodring, men jeg håbede lidt at kunne komme i "naturlig" snak med forældrene en dag, hvis altså de bare ville lade hundene hilse på Kaoz.

Har også prøvet at spørge om jeg må give hvalpene en kikser en dag jeg kom forbi uden Kaoz, men børnene virker stadig lige skræmte.

Nu har jeg været sneeky og lagt en folder om Nutra Nuggets i deres postkasse (jeg havde ikke lige andre), og jeg håber at de vil kigge på den..

Det KAN godt være disse hunde får rigtig mad, i hvert fald noget mere nærende i det mindste, men jeg ved det faktisk ikke..

Jeg vil ingensteder hen med det her.. Bare dele lidt frustrationer =/


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kulturforskelle og ernæring
  • #1   21. aug 2010 Det skal jo times så børn og hunde er ude, og det er sådan et sted man går forbi, og ikke "hænger ud".. Altså det vil se underligt ud hvis jeg stod der og blomstrede længe af gangen *GG*

    Men jeg har forsøgt mig de 4 gange jeg er stødt på dem (går turen forbi 1 gang om dagen, forskellige tidspunkter).

    Den ene af de små hunde udviser dog allerede aggressiv adfærd. Altså det faldt en del til jorden da den opdagede Kaoz på min venstre side, den lod Kaoz snuse og løb så tilbage ind af døren hvor den var spurtet gøene ud da den så mig.

    Jeg smiiiilede til "faren" og sagde, at de meget gerne måtte hilse igen, men han smilede undskyldende og lukkede stille døren.

    Kunne være jeg skulle blive stamkunde i resturenten og forsøge mig den vej *GG*


  • #2   21. aug 2010 Den er lillebitte og jeg blev ikke skræmt.. Men det var ikke Kaoz den gøede af, det var mig.

    Er lidt glad for det ikke længere er rottweiler de holder sig =/
    - Det skal lige siges, at rottweileren så jeg aldrig nogensinde.


Kommentér på:
Kulturforskelle og ernæring

Annonce