{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.850 visninger | Oprettet:

hvalp møde andre hunde {{forumTopicSubject}}

Hvornår mødte jeres hvalp andre hunde? jeg har læst og hørt flere steder det er bedst når den har fået sin 2 vac når de er 12 uger, så man sikker på de ike bliver smittet med noget.

Men så undre jeg mig over man kan starte til hvalpe træning når de er 8-9 uger?
Jeg kunne slet ikke forstille mig at starte til træning med min PrutFiis nu, hun er alt rigtig lille.
Men det er alle hunde jo selvfølgelig ikke.

ville bare høre jeres mening.

amalie


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hvalp møde andre hunde
  • #1   4. aug 2010 Jeg ville først starte til hundetræning efter den 2. vaccination, af de grunde som du selv nævner. Udover det ville jeg slet ikke starte en første uge - eller ugen efter med hvalpetræning med min helt nye hund der stadig skal vænne sig til hjemmet og de nye omgivelser smiley

  • #2   4. aug 2010 Vi bor i et kvarter hvor man ikk ka undgå at møde andre hunde. Så det kom Enzo til lige fra starten. Og så har vi en hundeskov hvor vi havde ham med fra han var 10-11 uger, det er vigtigt at hunden bliver socialiseret, så derfor ska den møde både dyr og mennesker.
    Med hensyn til træning ska vi starte i næste uge, og der bliver Enzo 16 uger.
    Jeg synes det er alt for tidligt at starte når de er 8-9 uger som du siger.


  • #3   4. aug 2010 Men selvfølgelig som A&D også skriver møder man jo tit hunde rundt omkring smiley Min første hund havde en legekammerat to lejligheder væk, så der fik han sin allerførste socialisering fra. Så var vi meget tit rundt de populære gåsteder så der rigtig blev mødt andre hunde smiley

  • #4   4. aug 2010 Nede på vores træningsplads må hvalpene starte så snart de kommer ud i deres nye hjem - dvs. som 8-ugers. Værdien af den socialisering og de gode oplevelser de kan når at få allerede på det tidlige tidspunkt er (efter min mening) meget større end faren for at tage dem ud blandt andre, inden de er færdigvaccinerede.

    Derudover ved vi jo med sikkerhed, at alle de voksne de møder på træningspladsen ER vaccinerede. Det har man jo ingen garanti for at de er, dem man møder på gaden eller i hundeskovene.


  • #5   4. aug 2010 Socialiseringen er meget vigtig. Hvalpen er meget modtagelige for nye indtryk, når den er ca 8-12 uger gammel, så derfor gælder det bare om at komme ud og se en masse( dog uden at stresse hvalpen selvfølgelig). Chancen for at den bliver smittet er vidst ikke så stor igen.

  • #6   4. aug 2010 okay.. jeg vil nok lade andre hunde hilse på hende stille og roligt så. der bor også masser hunde her hvor vi bor men hun er nu meget nysgerrig også med andre mennesker, vi havde hende med ud og køre idag det var heller intet problem.

    Men syntes nu stadigvæk hun er for lille en størrelse til træning. men vil starte når hun bliver lidt større.. nogle steder i vil anbefale i nærheden af rødovre?



  • #7   4. aug 2010 Så vidt jeg kan se, har du ikke oprettet hende endnu? Hvilken race er hun, siden du synes, hun er for lille til træning?

  • #8   4. aug 2010 Hvilken race er der tale om? Jeg ville starte hurtigst muligt hvis det var mig. Vi træner i Ballerup, men jeg ved ikke om det er langt fra Rødovre.

  • #9   4. aug 2010 Måske du også lægger noget andet i ordet "træning" end vi andre gør?

    De fleste hvalpekurser er Hvalpemotivation, så selvom man i et begrænset omfang træner lette lydighedsøvelser, så er det primært en kursus i samarbejde, tillid og socialisering smiley


  • #10   4. aug 2010 tak for alle jeres svar nu har jeg oprettet hende som hund jeg havde bare ikke så mange billeder endnu. de kommer senere. ligger på tlf.

    nu har jeg lige været inde hos naboen så hun kunne hilse på hendes hund og det gik helt fint.
    Jeg er jo bare nervøs for om hun skal blive syg. Men har også selv haft samme tanke mht til hvlape træning at der kræver de jo at din hun er vac så der burde ikke være smitte fare.
    tror lige jeg giver hende en uge mere i hvertfald. så kigger jeg på det! smiley



  • #11   4. aug 2010 hov. det er en fransk bulldog en lille pige.

  • #12   4. aug 2010 Du kan sagtens kigge og melde dig til nu. Der er mange der skal til at starte op nu og det kan være svært at få en plads.

Kommentér på:
hvalp møde andre hunde

Annonce