{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.536 visninger | Oprettet:

Hjælp til spanske gadehunde {{forumTopicSubject}}

Kopierer lige dette fra at andet forum...
Håber det er ok. Men jo flere der ser det jo bedre! smiley

Kære gruppe.
Vi hjælper internater i Spanien med at finde hjem til deres hunde her i DK.
Men de har hårdt brug for hjælp. Hvis I bare vil bruge 5 min. på at kigge på vores hjemmeside og være med til at sprede ordet om vores arbejde. www.spanskegadehunde.dk

Tusind tak fra Tarzan og Majken


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp til spanske gadehunde
  • #1   16. jan 2010 Elen: Jeg mener ikke at det ene udelukker det andet. Nogle folk vælger at støtte på et område, og nogle på andre. Det er fint at der er folk der har fokus på danske internater og jeg synes det er nøjagtig ligeså fint at man har fokus på at hjælpe dyr i andre lande. At hjælpe dyr skulle meget nødig reguleres af landegrænser.

  • #2   16. jan 2010 Jeg har ikke selv adopteret men...
    der er ikke noget galt med dem i danmark. og de har også fortjent et nyt og godt hjem.. men de har det noget bedre end dem i de lande som Musse bla. nævner. OG en forskel som jeg også synes er væsentlig: Danske hunde bliver aflivet humant hvis de ikke får et hjem i modsætning til eks. de spanske hunde.. de bliver enten gasset eller brændt levende efter 14 dage på en af "killing stationerne"...
    Jeg kan heller ikke sidde og sige at det ene er bedre frem for det andet. men synes det er dejligt at folk hjælper!


  • #4   16. jan 2010 Thomas, Anne og de 3 hundebørn: Netop. Så længe folk i det mindste gider gøre noget og yde en form for hjælp. Så er jeg sådan set ligeglad med om vi snakker om vestindiske trækfugle, internathunde i DKK eller andre ting. Det vigtigste er ikke bare at se stiltiende til.

  • #5   16. jan 2010 Hov ... jeg mente naturligvis internathunde i DK og ikke i DKK:0)

  • #6   16. jan 2010 Ja kan ikke se til den slags.. man må jo hjælpe hvor man kan... jeg kan ikke adoptere da jeg selv har 3 hunde, men jeg kan sprede ordet og give penge bidrag + at jeg samler ind - mad, halsbånd, tæpper, legetøj osv... de skriver at de kan bruge alt og det er så det jeg kan bidrage med...

  • #7   16. jan 2010 Gud, hvor er de dog dejlige alle sammen... Jeg havde købt flere hvis det ikke var fordi jeg allerede havde én, og mine forældre nok ikke ville være indstillet på flere smiley
    Jeg fik tårer i øjnene da jeg Pili og er så ked af jeg ikke kan give hende et hjem. Gud hvor er hun dejlig. de øjne...


  • #8   16. jan 2010 Jeg syntes ikke rigtig at jeg kan se hvad det koster at få en af disse hunde til DK?

  • #9   16. jan 2010 Jeanet R - Gå ind på forsiden og se i venstre hjørne. smiley der er et link til det

  • #10   16. jan 2010 Man ved ikke hvor skadet en hund fra udlandet kan være, og her tænker jeg mest psykisk. En flyvetur kan så måske få det til at ramle endnu mere for dem. Det vil jeg slet ikke begive mig ud i.

    Det er bare så nemt at falde for en hjælpeløs hund fra udlandet, hvor de render om benene på en. Herhjemme er lige så mange, som bør han en chance mere. Det vil jeg hellere satse på.


  • #11   16. jan 2010 Morten & Monica
    Jamen hvad venter i på, det er bare med at komme igang med at adoptere den lille skønhed.. ss.. smiley


  • #12   16. jan 2010 musse - hvor har du adopteret fra? er det samme koncept som det her, bare i polen?

  • #13   16. jan 2010 okay tak smiley jeg vil da også lige ta' et kig.. med fare for at blive forelsket endnu en gang...

  • #14   16. jan 2010 Er den hund du skal adoptere inde på hjemmesiden?? smiley

  • #15   16. jan 2010 og hvor mange af disse forelskelser havner på danske internater for senere aflivning?
    Prøv at kigge der først, hvorfor tage flere hjem, når vi har mange der mangler hjem.
    Her mener jeg dem vi allerede har taget med herop.


  • #16   16. jan 2010 Okay de er også bare fine smiley
    Synes nowa ser rigtig dejlig ud.. Og man får helt ondt af justin.. held og lykke i hvert fald smiley


  • #17   16. jan 2010 Jeg har læst tråden og synes stadig det er en dårlig ide at tage endnu flere hunde her op, hunde som man ikke kender psyken på, hunde der har haft det skidt, hunde som folk ikke magter i længden osv.
    Jeg ved med sikkerhed der sidder både græske, spanske og hvor de ellers kommer fra på vores internater, men pyt, dem afliver vi da bare, så får vi plads til lidt flere.
    Det er så nemt at forelske sig i et par billeder, send da hellere noget ned til dem, noget de vil nyde godt af, istedetfor at tage dem til DK for at blive aflivet.


  • #18   16. jan 2010 Jeg tvivler stærkt på de bortadopterer hunde som ikke fungerer ordenligt psykisk og som er stærkt traumatiserede.
    De virker alle til at være i menneskehænder dagligt og være velsocialiserede og være ved godt helbred


  • #19   16. jan 2010 ja det har den, så send noget ned til dem, istedetfor at tage dem til dk hvor vi alligevel skal aflive en stor del af dem, så vi er enig, lad dem leve ihvor de er.

  • #20   16. jan 2010 Nu aner jeg ikke hvordan det fungerer hos denne organisation, men hos Græske Hunde tager vi aldrig hunde hjem, der har mentale problemer og som ikke kan fungere i en familie. Og så er adoption til andre lande jo aldrig den primære opgave. Den primære opgave er at kontrollere hundebestanden igennem neutralisering og fodergrupper.

  • #21   16. jan 2010 Åh jeg får nederen når folk begynder på deres" hvad med at hjælpe de hunde på danske internater". Hvorfor tror I der siger sådan, at man kun hjælper de udenlandske hunde? Jeg har en hund fra internat, og da det blev tid til hund nr.2 var der altså ikke ret mange hunde på internaterne og da jeg ikke var interesseret i en labradorblanding, blev det en græsk hund. Her mener jeg Dyrenes Beskyttelses internater, da jeg ikke føler mig tryg ved de andre.
    Desuden kan man jo bidrage økonomisk til bl.a. Dyrenes Beskyttelse og andre internater, hvilket jeg også gør månedligt med et fast beløb, så derfor synes jeg at folk burde tænke sig om, inden de begynder på det der med "hvorfor ikke hjælpe danske hunde".
    Og Amanda: hvorfra ved du med sikkerhed at der sidder græske, spanke og polske hunde på internaterne? Jeg har ikke set dem.


  • #22   17. jan 2010 Udelukker den ene hjælp den anden ?

    Det er vel muligt at hjælpe begge steder, hvis det er det man vil....

    Det er ikke alle herhjemme der kan godkendes til en dansk internathund, nogen steder kræver de f.eks man har have og det er jo langt fra alle der har det.

    Vi har et par grækere i parken, pragtfulde hunde der kan med alt og alle.

    Tager hatten af for dem som frivillgt bruger deres ferier på at hjælpe div. gadehunde verden over


  • #23   17. jan 2010 Elen@ jeg kan kun give dig fuldkommen ret.
    Og Siri ingen så din kommentar, men jeg er ret enig, den primære opgave er at hjælpe der hvor hundene er ikke at flytte dem rundt.
    Oj til dem som ikke tror på disse hunde ryger videre, så kig blot på annoncer herinde, eller tag en tur på et internat.
    Og kun at stole på et internat finder jeg da underligt, hvis man tør stole på nogen der tager andre landes hunde hjem?
    Ikke at der er noget galt med dem, men hvordan dælen hænger det lige sammen.
    At se folk fryde sig over en adoption snart går igennem og så tænke på alle de hunde der bare herinde nærmest gives væk, det får min hals til at snører sig sammen.
    En Labadorblanding er ikke god nok, men en ukendt den er fin fin, bare den kommer fra et andet land, så kan man jo prale med at have gjort en forskel.
    jeg græmmes.


  • #24   17. jan 2010 As every husky owner knows, nobody owns a husky .
    jeg kan give dig ret i meget af det du skriver, dog vil jeg lige fortælle dig at selvom der er oprettet en kontrakt på en hund, så er den IKKE gældende, så snart hunden bor hos dig, er betalt, er den din, dette ifølge advokater og lign, samt retten.
    Og desværre ser man mange der bryder disse kontrakter uden man kan gøre noget som helst.
    Jeg har INTET imod man hjælper disse hunde, jeg mener blot man skal hjælpe dem hvor de er, ved at fjerne en stor bestandel fra gaderne dernede, giver blot plads til mange flere nye.


  • #25   17. jan 2010 Amanda, mange af de hunde der gives væk herinde, der har ejer trods alt et valg, nemlig at give hunde fred eller få den på et internat, hvor der så forhåbenligt er kompetente folk der vil vurdere om hunde kan komme videre eller ej.

    Ikke alle hunde skal videre for enhverpris, nogen af dem der sommetider er herinde, har haft 3-5 hjem på meget kort tid, det er der som regel en grund til

    Så vidt jeg ved, så står de danske internathunde ikke særlig lang tid disse steder, så de bliver også hjulpet videre.



  • #26   17. jan 2010 Jeg forstår udmærket hvorfor nogen vælger en hund fra et udenlandsk internat (mareridt) frem for et dansk internat (luksushotel).

    Er der eksempler på at hunde på danske internater fryser ihjel ????

    Er der eksempler på at hunde sidder på danske internater i flere år ???

    Hvor er sammenligningen ?


  • #27   17. jan 2010 Elen@

    Måske du skulle vende din opmærksomhed mod den virkelige grund til at der sidder så mange hunde på de danske internater, nemlig alt den hovedet-op-i-røven-avl der desværre forekommer.


  • #28   17. jan 2010 At man vælger at aflive en hund, der ikke skønnes egnet til videreformidling, er vel ikke noget dårligt ?

    At der er internatter der ikke tager visse racer ind, jamen sådan er deres regler jo.

    Jeg tror ikke på at danske internathunde lader livet , fordi et fåtal af mennesker vælger at hente en græsk eller spansk gadehund hjem.

    hvorfor beynde på uha uha uha, når du i et indlæg brokker dig over der ikke føres en sober debat, trækker du ikke selv ned nu ?


  • #29   17. jan 2010 Morten og Monica... Iha det lyder spændende, hold os endelig opdateret igå´ smiley

  • #30   17. jan 2010 Kan godt forstå hvad i alle mener. jeg har selv 2 hunde fra Spanien. Den ene en lille gadehund, og den anden en galgo. Hvis man ville have en galgo, er de næsten ikke til at få i Danmark, men der er masser i Spanien. Mine hunde er begge fantastiske hunde. I tilfælde af at jeg ikke kan have dem mere, har jeg skrevet under på at foreningen i Danmark skal have dem tilbage, og skal de aflives skal deres dyrlæge tilse dem først. så mine hunde ville aldrig kunne blive smidt på internat igen. Jeg regner selvfølgelig ikke med at jeg nogen sinde skal af med dem.

  • #31   17. jan 2010 ja de er vidunderlige:D Jeg har desværre aldrig været med til træf da jeg bor i Nordjylland.

  • #32   17. jan 2010 Amanda - du så i hvert tilfælde kommentaren:) Jeg har jo selv hunde i pleje fra Grækenland indimellem og nyder at hjælpe dem, men mener stadig at det er vigtigt at holde for øje at adoption aldrig må blive det primære formål. Det primære formål må være regulering af- og kontrol med bestanden i lokalområdet.

  • #33   17. jan 2010 Amanda- Hvor ser du, at jeg praler med at have gjort en forskel for en hund for et andet land. Når jeg siger at jeg ikke vil have en lab-blanding er det fordi jeg har dårlig erfaringer med dem og derfor ikke ønsker en. Jeg synes absolut ikke at jeg er superduper alletiders menneske, fordi jeg har et hund fra et andet land, men en gan imellem er det da rart at prøve noget andet. Inden jeg fik de 2 jeg har nu, havde jeg schæfere, og på det tidspunkt blev jeg enig med mig selv om, at næste gang jeg skulle have hund, skulle det ikke være tavlehunde og ikke racehunde.
    Det er nu en del år siden, og regner da med at næste hund bliver en dansker (måske) og med tavle (måske), da jeg håber at tavleavlen har taget en ny og bedre drejning i forhold til da jeg havde tavlehunde.

    Jeg så godt Siris kommentar, og jeg er ganske enig med hende. Hjælpen i de pågældende lande er da klart den primære opgave, og jeg støtter tit og ofte ved Græske Hundes arrangementer, men når nu man kan adoptere en hund som har haft en dårlig tilværelse, og som kun kan se frem til et liv på et internat som er afhængig af støtte fra turister og venligtsindede donorer, kan jeg ikke se hvorfor jeg skal vælge en dansk internathund, som ikke lider, har skulle kæmpe for føden, og egentlig har det ganske godt.

    Mht. at jeg stoler på et internat, er det jo ikke helt korrekt. Dyrenes Bekyttelse har jo ikke kun et internat, de har flere. Sammenligner jeg med et andet stort dansk internat, der ligger i Storkøbenhavn, vil de jo ikke bortadoptere deres hunde til folk som arbejder mere end 3 timer om dagen (jeg arbejder mellem 4 og 7 timer om dagen), folk i lejlighed (min veninde), osv. Sådan var det ihvertfald på daværende tidspunkt.
    De der private internater ved jeg ikke ret meget om, så hvordan skulle jeg kunne købe en hund derfra, det kunne ligeså vel være en hundehandler? Det ønsker jeg ikke at støtte.
    Når man skal adoptere gennem f.eks. Græske Hunde, kommer der et besøgshold ud for at godkende én til adoption, det har altså ikke bare noget med hurtig forelskelse i et billede at gøre. Skulle der være tilfælde hvor folkikke kan beholde hunden alligevel (det sker indimellem), så bliver der sat en masse mennesker i gang med at finde en plejefamilie blandt de eksisterende plejefamillier og hundene kommer på hjemmesiden med grundig beskrivelse til adoption. Altså ikke internat.

    Og jeg kan ikke se de annoncer du snakker om herinde?





  • #34   17. jan 2010 Morten & Monica... Det kan jeg godt forstå i er smiley Dejligt i støtter op om gadehunde smiley

Kommentér på:
Hjælp til spanske gadehunde

Annonce