{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
796 visninger | Oprettet:

hvorfor grisse ben ???? {{forumTopicSubject}}

nogen der kan svare mig på hvorfor de ben slakteren ryger til hunde altid er grisse ben ??

siger man ikke hunde ikke kan tåle grisse ben
eller ben der ikke er rå, og når de er gøget er de jo ikke rå lengere
jeg har været i 4 forskellige slaktere i dag, ingen rå ben men masser af røget grisse ben


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hvorfor grisse ben ????
  • #1   28. aug 2009 ?? min slagter har altid rå okseben... kraftben! -bruger dem også til at koge suppe på..

  • #2   28. aug 2009 Gris KAN give hård mave, men bortset fra det er der u ikke de store problemer i at give gris (det skal være DANSK gris, da man i nogen lande har en eller anden sygdom -kan ikke huske hvad den hedder -som godt nok ikke smitter mennesker, men som hunde kan få). Mine tåler begge gris uden problemer, men min mors får meget hård mave af det.

    At give røget tror jeg såmænd heller ikke er et problem, hvis det er de større knogler hvr hunden jo alligvel sjældent spiser selve benet.
    Men foretrækker at give rå, det synes hundene er meget mere lækkert


  • #3   28. aug 2009 Og jeg har i øvrigt heller ikke problemer med at få andet end gris. Jeg får både hest og okse

  • #4   28. aug 2009 Michelle De 3 jeg har de klare da fint at kvase selv store okseben.
    Når de er færdig med ben er det meget sjællent der er noget tilbage.

    Jeg kan da ikke forståslagteren ikke har andet end røget griseben.
    Den eneste grund til det må være at han ikke selv får okse kæd hjem for selv at partere det.

    Min slagter røger så griseører, de er utrolig store og koster 7kr.
    han har så altid hundeben af okse.

    Sidst fik jeg at vide jeg bare skulle ringe så han huskede at få ltaget ben fra. han slagter selv.



  • #5   29. aug 2009 ja spike får hår mave så vi holder os til brugsens kraft suppe ben
    de 4 slagtere jeg var ved i dag hade ikke nogen men sage alle sammen at det hade de nogle gange så må man jo bare kikke ind en gang imellem


  • #6   29. aug 2009 Prøv en halalslagter - der har de i al fald ikke svin, men til gengæld meget billige/gratis okseknogler - fik en hel pose gratis og hos en anden fik jeg forleden 2 små for 5 kr. ;o)

  • #7   29. aug 2009 tak for tippet sus m sakki :0)

Kommentér på:
hvorfor grisse ben ????

Annonce