{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp til mundkurv.
  • #1   7. aug 2009 Prøve at få ham til at glemme den når han har den på, ved at lave spændende godbids-øvelser med ham igennem mundkurven ..

  • #2   7. aug 2009 Som de andre siger :o) Hunde kan lære stort set alt! At gå med sko, løbetidsbukser, tøj og mundkurv er relativt let at lære dem.

    Det med at de bliver "flove", er en følelse vi tillægger dem og har ikke noget med virkeligheden at gøre. Hunden aner jo ikke, hvad det er for en ny leg i skal i gang med, så det er bare om at være positiv og legende hele vejen og lade være med at gøre det til noget stort og så gøre det f. eks. 2-3 gange 6 gange hver dag., så det bliver helt normalt.


  • #3   7. aug 2009 Evt. kunne du gå en lille tur hver gang hunden får mundkurven på. Gå-ture står ret højt i de fleste hundes bog, så i den situation kan man glemme meget. Eller på med mundkurven og frem med en god legekammerat (begge forslag er jo bare erstatninger for godbidder - noget rart, som får hunden til at forbinde mundkurven med noget godt og som fjerner fokus).

  • #4   7. aug 2009 Det med flov er også sat i gåsetegn :o)

    Men takker for rådene...


Kommentér på:
Hjælp til mundkurv.

Annonce