Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Sætte gardinskinner op i betonloft (Vidga ikea) 300 kr.
  • Tilstoppet toilet 1.000 kr.
  • Handyman to fit some blinds 1.000 kr.
  • Install shower mixer 500 kr.
  • Hænge gardiner op 500 kr.
  • Installere vaskemaskine 1.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Hvordan tilbereder jeg lever?
  • #1   3. jul 2009 (link fjernet)

    der står en masse forskellige opskrifter på guffere... også med lever...


  • #2   3. jul 2009 Jeg koger den lige først i vand, så er den nemmere at skære ud...ellers "bløder" og smatter den helt vildt for mig ihf. Jeg skærer den så i små tern, på bageplade med papir og så ind i ovnen ved 150 gr. et par timer...til de er godt tørre og knasende...Mine Sylfider eeeelkser dem. Gem i øvrigt kogevandet, jeg har frosset den ned i isterningepose og her i disse hede tider får de ind imellem en hunde-lever-is at slikke på;)))

  • #3   3. jul 2009 Og det holder ikke så længe, fordi bassen bli'r heeeelt vild med det:D Men har du en lufttæt beholder, så kan det snildt holde et par uger;))

  • #5   3. jul 2009 Jeg synes ikke det stinker, men ja det lugter af lever...jeg ved ikke om det er fordi den er kogt først, at det ikke var så slemt som jeg havde frygtet. Men at se hvor vilde Sylfiderne er med leverguf, det er det hele værd og jeg laver det et par gange om mdr.:))

  • #6   3. jul 2009 Når jeg laver leverguffer, skærer jeg først den hele lever i skiver (som til stegt lever) og koger det i rigeligt vand ca. 30 min. Derefter hælder jeg vandet fra og skyller kødsnasken af leverskiverne. Derefter lader jeg det tørre i en sigte og når det er koldt, bliver skiverne lavet til "mundrette" tern og kommes i ovnen (150 gr.) (Bradepande med bagepapir i bunden) ca, 45 min. eller til de er godt tørre udenpå, men stadig bløde indeni. De tages ud af ovnen og afkøler helt, derefter puttes de i plastpose og kommes i fryseren. Derefter er det nemt at tage den portion op som man nu står og skal bruge. Skal det gå stærkt kan man lige lade dem opvarme et minutstid i microovnen. Derefter er de klar til brug, hunden vil elske det. De er hurtigt fortæret og derfor godt egnede til træning.

Kommentér på:
Hvordan tilbereder jeg lever?

Annonce