{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tæger
  • #1   15. jun 2004 nej men de er afskyelige! vores hund skal måske have dyrlæge fordi vi ikke havde fået en af så den har udviklet sig til noget grimt noget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    daisy har ikke prøvet sådan noget som din...


  • #2   15. jun 2004 Nej... det har jeg aldrig prøvet!
    Perle har haft tæger MANGE gange, men når du tager en ud så husk at tjekke om du har fået det hele ud, hvis ik du har det, kan det give alvorlige lammelser på din hund!
    Så det er MEGET vigtigt!


  • #3   15. jun 2004 Hej med Jer.
    Vi opdagede tægen rimelig hurtig da den jo sad i hovedet. Vi har en tægetang som vi tog den ud med og alt kom med ud. Det heledes fint. Da der så kom hår på var de hvide. Vi regnede med at de ville få normal farve igen men det er ikke sket ??? Nu er der gået et år og de er stadig hvide.


  • #4   15. jun 2004 Hejsa!

    Bare lidt information! ;o)

    Der er mange der tror, at en skovflåt og en tæge er det samme, og det skyldes at skovflåten ofte bliver kaldt for en skovtæge, men den har intet med tæger at gøre. Zoologisk tilhører flåter spindlerne, ligesom edderkopperne, mens tæger tilhører insekterne.

    Skovflåten er 1-3 mm lang, flad og sort. Den findes i skovbundens vegetation af græs, bregner og urter.

    Tægen er 10-16 mm lang, brunlig eller grønlig med tværstribet bagkroprand. Den findes i skoven på træernes og urternes blade.

    Skovflåten lever af at suge blod, først fra små dyr og senere fra store dyr og mennesker. Mens tægen lever af plantesafter, men også af blod fra larver og andre blødhudede insekter.

    Normalt er tægebid ikke farlige, men skovflåter kan overføre bakterien Borrelia burgdoferi, der kan give alvorlige følger. Dyr kan også blive syge af Borrelia-bakterien, men de bliver meget sjældent så syge som os mennesker.
    (link fjernet)

    Jeg tror ikke at de hvide hår får normal farve igen.. Ved det fra heste, at der er nogle, hvis de har haft et sår så vokser der hvidt hår ud der hvor såret har været, men min egen hest får ikke hvide hår selvom han har haft et sår. Så tror det er meget forskelligt, og det samme er det vel nok oz med hunde og andre dyr..
    Men er ikke 100% sikker..



Kommentér på:
Tæger

Annonce