{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
750 visninger | Oprettet:

Hvad gør man hvis... {{forumTopicSubject}}

Hej igen - et helt andet emne...
Efter al den debat der jo har været om "kamphunde" osv er jeg både blevet skræmt og lidt fortvivlet. For man vil jo sin egen hund det bedste og skåne den, men på den anden side vil man jo ikke generalisere og dømme alle hunde af de pågældende racer! Men mit spm. går på om der er nogen der har nogle gode råd til hvad man skal gøre hvis man bliver overfaldet - eller ens hund bliver det! Kan man gøre noget? Gode råd efterlyses...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad gør man hvis...
  • #1   26. nov 2004 Ja nu har jg jo en hund hvor der er noget tvivl om hvorvidt det var en kamphund fra tidernes morgen. Beskrives ikke som kamphund i de racebeskrivelser jeg har læst - men de har jo kroppen til det.

    Men synes det er svært lige at hjælpe da jeg ikke har erfaringer. Et eller andet sted tror jeg ikke der er større farre for at blive overfaldet af en kamphund end af mange ander racer. Men har man en aggressiv en af slagsen, har man den forhåbentlig i snor og så kræver det jo at du også har din i snor for at der ikke skal ske noget - eller i hvert skal kunne kalde den til dig.

    Min egen kan ikke med alle hanhunde og har de været i et par små fighter. Der er aldig sket den mindste skade og han har altid sluppet når vi har sagt slip. Så han er nok ikke anderledes end så mange andre hanhunde. Men vi har ham altid i snor medmindre det er på træningspladsen eller på en meget åben strand. Det er langtfra alle hanhunde han reagerer overfor. Mange må endda knurre ham lige op i hovedet og spise af hans madskål. Han er ret sværd at hidse op.

    Tæver elsker han dog og de må virkelig være nogle skrappe tanter overfor ham. Han finder sig bare i ALT.

    Det vil jo altid være en ulige kamp, hvis en lille hund kommer op at slåsse med en stor - uanset race.

    Mht overfald af mennesker elsker han bare alle mennesker og er bare slet ikke vagthund.

    Ud fra hvad jeg har hørt skulle kamphunde være nogle rigtige kælepotte og elske mennesker.

    Der er jo nogen der må rette mig, hvis jeg tager fejl.

    Laila


  • #2   26. nov 2004 Jeg kan fortælle om hvordan jeg til sidst løste problemet med er hund vi havde på agilitybanen. fejl nr 1 da den angreb første gang skyndte jeg mig at rive Nida op til mig. Fejl nr 2 da den kom næste gang, tænkte jeg at jeg ville lade Nida selv ordne paragrafferne da hun er en Schnauzer med stort S, men det er jo heller ikke så fedt hvis ens hund kommer kommer alvorligt tilskade, så tilsidst fik jeg mig læst til at det var mig der skulle gøre udfald mod den hund som ville angribe Nida, så du skulle lige se mor her puste sig op da den prøvede til igen, og hvor det virkede, den blev så paf at den næsten løb pipende tilbage til dens ejer, og vi fik faktisk løst hendes problem med at den ville angribe andre hunde, nu skal det siges det var en Dansk Svensk Gårdhund, jeg ville måske nok havde været til mere betænkelig ved at puste mig op over for en stor hund. men med den her historie ville jeg også lige fortælle at det altså langt fra altid er dem som folk har dømt til at være agresive der er det.

  • #3   26. nov 2004 Hej gitte P

    Ja her må jeg give dig ret.
    Er selv blevet bidt af andre racer end kamphunde.

    det er personen bag linen der har stor indflydelse på hvordan hunden bliver ikke hunden i sig selv. Man skal passe til den hund man har.

    Min mand mener dog man skal stille sig overskrævs på sådan en hund og trykke benene ind så luften trykkes ud af lungerne. Det er dog aldrig prøvet i praksis. Når de taber pusten kan de jo heller ikke vende sig mod en.
    Han havde læst en artikel om en ung knægt der havde gjort det ved en rotweiler.

    Ellers har jeg hørt at man skal løfte bagbenene på hunden. De skulle ikke kunne lide at miste fodfæste - men her kan de jo vende sig mod en. Heller ikke prøvet i praksis.

    Min mand mener også man bare skal have en som mig. Jeg råber og skriger og basker med armene hvis en stor løs hanhund nærmer sig vores. Så ligner de et kæmpe spørgsmålstegn og vender om - er prøvet i praksis he he.

    Laila




  • #5   26. nov 2004 Jeg er helt enig i at det næsten altid er ejeren der er skyld i det, men det hjælper jo ik min lille nelly som altid er glad og som aldrig har mødt en sur hund! Hun løber altid hen og vil lege! Men jeg kan ikke se nogen løsning på problemet andet end at gå den anden vej hvis jeg ser sådan en hund - men det er meget imod mine principper for det er sikkert 9 ud af 10 gange en sød og ansvarlig ejer og hund, men jeg tør bare ikke tage den chance - for en gang kan som sagt være en gang for meget!

  • #6   26. nov 2004 altså Nicola hvis din hund løber hen til en andre hunde og vil lege og du så ikke kan kalde den til dig inden den kommer helt hen til den anden hund - ja så må du i hvert fald være indstillet på at det kan give knups. Og det uanset hvilken hund du møder. Nu hjælper det lidt at det er en tæve du har, men nogle tæver kan skam også være ufredelige overfor hinanden. Det sker også ved små hunde - men er jo mere voldsomt ved store hunde.

    Laila



  • #7   26. nov 2004 Vores er selv engang blevet overfaldet rimelig voldsomt af en Rotweiler - og det mener jeg da ikke er en kamphund - eller hvad Rotweilerfolk?

    Han lagde selv op til det men havde altså ingen chance den klovn - han vejer ca 34 kilo. Ikke noget med han knurrede men hans holdning var meget stolt og hans halerod var hævet. Og den anden var lige ved at blive kønsmoden.

    Den anden fik ikke en skramme vores måtte lappes sammen.
    Et eller andet sted er vi næsten glad for at det var vores det gik ud over med hans selvtillid - for han er i dag 100% uden men. Reagerer overhovedet ikke på Rotweilere. Vi kender den sødeste dejlige Rotweiler han og de kan gå lige op og ned af hinanden uden problemer.

    Vi har i dag et fint forhold til Rotweileren og dens ejer. Vi er nok lidt af den opfattelse at det er knubs, det kan give når man har hund.

    Har haft gravhund som også en gang var i en ret voldsom kamp med en cocker spaniel. Men man reagerer ikke selv så voldsom på det når det er små hunde - det lyder jo ikke så voldsomt.

    Laila


  • #8   26. nov 2004 Hej Nicola!

    Jeg må sige jeg er helt enig med Marie, jeg har selv en rolig og omgængelig hanhund af muskelhunde typen, og jeg siger! BETTER SAFE THAN SORRY!!
    jeg selv benytter altid metoden som Marie nævner, jeg tager altid min hund i snor når vi møder nye hunde, slipper ham aldrig før jeg har sikret mig at ejeren af den anden hund er indforstået.

    hvis du møder en løs hund du ik stoler på, ja så gør igen som Marie så rigtigt skriver, pust dig op, og råb og skrig, det virker fandme!!!

    og jeg har det sådan at skulle det en enkelt gang ik virke, ja så vil jeg egentlig hellere ha jeg bliver bidt, end min hund!

    Rikko





  • #9   26. nov 2004 Hej Nicola!

    Jeg må sige jeg er helt enig med Marie, jeg har selv en rolig og omgængelig hanhund af muskelhunde typen, og jeg siger! BETTER SAFE THAN SORRY!!
    jeg selv benytter altid metoden som Marie nævner, jeg tager altid min hund i snor når vi møder nye hunde, slipper ham aldrig før jeg har sikret mig at ejeren af den anden hund er indforstået.

    hvis du møder en løs hund du ik stoler på, ja så gør igen som Marie så rigtigt skriver, pust dig op, og råb og skrig, det virker fandme!!!

    og jeg har det sådan at skulle det en enkelt gang ik virke, ja så vil jeg egentlig hellere ha jeg bliver bidt, end min hund!

    Rikko





  • #10   26. nov 2004 Ok så må boxeren også være en tidligere kamphund. Synes det er lidt svært at skelne nogen gange også fordi de er avlet så langt væk fra det de oprindelig blev brugt til.

    Laila


Kommentér på:
Hvad gør man hvis...

Annonce