{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
6.123 visninger | Oprettet:

Hjælp fransk bulldog hvalp kaster op {{forumTopicSubject}}

hej alle sammen..

vi har lige fået en fransk bulldog hvalp som er ni uger i dag, den kaster op lige efter den har spist og det er lige meget hvor meget den spiser. når den kaster op er det pakket ind i kraftig slim og den bliver maget skidt tilpas bagefter. vi har selvfølgelig været ved dyrelæge med hende hvor hun fik noget pinselin og noget i mod kvalme. vi har fået noget special mad som skulle være til hunde med sarte maver men der kaster den også bare op. det eneste hun kan spise er a 38 men det kan man jo ikke blive ved med. hvad kan der være i vejen den har fået 2 vactioner og 3 gange orme kur.. hjælp..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp fransk bulldog hvalp kaster op
  • #1   6. jul 2008 Det kan være pga. vacc. Men hvorfor er hun blevet vacc. så tidligt ? Altså ved katte der bliver de det når de er 12 uger ?

  • #2   6. jul 2008 Må jeg spørge hvor den er fra?? Og så synes jeg at I skal få fat i en dyrlæge igen hurtigst muligt........

  • #3   6. jul 2008 vi skal til dyre læge med den mandag den kommer fra aalborg..

  • #4   6. jul 2008 hunde skal ormalt vacc, lige når man får dem hjem , dvs. ca. 8 uger

  • #5   6. jul 2008 jeg er som mette ret nysgerrig i hvor den kommer fra. og det er bestemt ikke normalt...jeg vil ikke tro det er vaccinationen..

  • #6   6. jul 2008 plejer vacc. at give opkast på den måde??? men det er selvfølgelig forskelligt. drikker den noget

  • #7   6. jul 2008 drikker lidt men ikke det storer kan godt spise a38.. den kommer fra en by nær aalborg


  • #8   6. jul 2008 tror nu mere de vil vide om den kommer fra en ordenlig kennel

  • #9   6. jul 2008 er ikke fra nogen kennel kommer fra hals ved marlene kan ikke huske efter navn..


  • #10   6. jul 2008 Stakkels lille hvalp, det lyder som om den ikke har det helt godt. Ved nu ikke om jeg ville vente til mandag med at få den tjekket af en dyrlæge igen.

    Det vigtigste er vel ikke hvor den kommer fra, men derimod at den hurtigst muligt bliver rask igen.

    Held og lykke med det lille pus!!!


  • #11   6. jul 2008 I'm a doglover.. : jo det har skam lidt at sige, hvor den er fra.. Da der er nogle, der avler dårlige bullere...

    Og det er da normalt med så tidlige vaccinationer ved hvalpe.. Luna fik sin den første, da hun var 7 uger, hvor hun også blev chippet.

    Jeg tror jeg ville finde et dyrehospital i dag, hvis den bette stadig har det skidt. God bedring til hende


  • #12   6. jul 2008 hej... vores buller var også noget skidt efter sin 2 vaktination... men synes det lyder tidligt at den som ni uger allerede har fået begge... normalt får de da den første 8uger gammel og næste 12 uger eller er det helt forkert...menhun astede også op og var faktisksløj resten af ugen og havde ingen apetit hvor hun normelt slugte maden....men god bedring håber hun får det bedre...

  • #13   6. jul 2008 det kan godt være vacc. men det skal kun vare 2 dage min gjorde det også da jeg fik hende, det kan også være pga. at den er blevet flyttet den kan være lidt stresset..

  • #15   6. jul 2008 ang. vaccination så findes ders faktisk hunde som ikke kan tåle at blive vaccineret og bliver dårlige. Om det er åsagen her, kan kun dyrlægen sige. Hvis hunden almen tilstand er ok , så ville jeg køre skånekost på hende som Carina også er inde på. Små portioner flere gange dagligt istedet for store. Og ja ris, kylling, torsk, kalun, pasta og kogte kartofler er at foretrække. Det skal du gøre i minum 3-5 dage. Du kan selvfølgelig også købe npget hos dr. dyr. Mener man både kan få det i tørkost og Våd ( du ved på dåse.

  • #16   6. jul 2008 Okay, havde ikke lige læst at hun havde fået 2 vacc.. Det er ret tidligt ja..



  • #17   6. jul 2008 Drikker den?
    For hvis sådan en bette hvalp ikke får væske nok, og især når det er så lummervarmt for tiden, så bliver den lynbacardi dehydreret.
    Jeg må indrømme at jeg ikke selv ville være helt tryg ved at vente med at kontakte dyrlæge til imorgen - jeg ville ringe til dyrlægevagten og lige få en snak og høre allerførst. De kan langt bedre vurdere om den skal ses idag eller kan vente til imorgen.


  • #18   6. jul 2008 2 vacciner lyder voldsomt og det kan sagtens være det den er syg af

    jeg hæfter mig ved at du siger maden er pakket ind i sejt slim

    får hunden tørkost uden vand ved?
    mange hunde kan ikke spise det så, men kaster det netop op igen sammen med slim, for så at spise det en gang til, nu sammen med slimet og så glider det ned.


  • #19   6. jul 2008 Vores Hannibal har haft en masse problemer med opkastning - vores egen dyrlæge troede det var maden / for stort spiserør, men det viste sig at være hans luftveje der var skyld i det. Vi søgte hjælp hos en anden dyrlæge der var ekspert i bulldogs. Hannibals bløde gane (det bagerste af ganen) var alt for lang, så det lukkede helt af og sugede maveindholdet op, så han kastede op både efter spisning og ved anstrengelse. Han er holdt helt op med opkastningerne efter en operation for fire uger siden.

    VIGTIGT: Det er jo slet ikke sikkert at det er det der er skyld i jeres problemer, men jeg skriver det for at sige, at opkastningerne KAN skyldes noget andet end det man umiddelbart tror.

    En ting der hjalp Hannibal før operationen: Jeg arrangerede hans madskål oven på to mindre kasser, så han stod nærmest på bagbenene og spiste. Så gled maden meget bedre ned, og han kastede noget mindre op. Det koster jo ikke noget at prøve, hvis det nu kan hjælpe lidt!

    Held og lykke med det hele - I må lige holde os opdateret med hvordan det går!


  • #21   6. jul 2008 nej faste en hvalp er ingen god ide.

    det er vigtigt at hun i hverttilfælde får drukket noget. en hvalp dehydrer hurtigt

    Stine har fuldstændig ret - vi kan have nok så mange gode forslag men dels snakker vi jo kun ud fra vores egne erfaringer og dels kan vi ikke se hunden.

    kontakt dyrlægen


  • #22   6. jul 2008 Må lige korrigere et indlæg længere oppe:

    Giv den endelig IKKE ris og kogt kylling. Ris er en kornsort og mange hunde kan simpelthen ikke tåle det. Derudover er det varmebehandlet og skaber en alt for høj ph-værdi i hundens mave. Kogt kylling er også varmebehandlet og skaber også en for høj ph-værdi. Og hundes syre/base balance er meget anderledes end menneskers.
    Derudover kan der være medicinrester i, som de kan blive frygteligt syge af) så ris og kylling ville jeg aldrig give til en hund. -Og slet ikke en hvalp med dårlig mave.

    Connie J: Er fuldstændigt enig: Få noget væske i den og kontakt dyrlægen.

    Iøvrigt: Hvilket foder har den fået hidtil?


  • #23   8. jul 2008 hej alle sammen..

    det kommer mange gode råd..takker den har fået en puppy vac og en basis og skal have igen når den er 12 uger gammel.. hun vil ikke rigtig drikke men dyrelægen siger at hun får meget vand igennem koster (maden er blødt op i vand) og det skulle være nok.. når hun spiser går der noget tid før hun kaster op og det er lige meget hvad hun spiser, det eneste hun kan spise uden at kaste op er a38., hun er blevet lidt bedre til at spise kan holde noget af maden i sig.
    hendes afføring ser fin ud, hun skiser noget skåne foder fra dyrelægen. ville gerne snakke med en der er spicialist i fransk bulldog.

    min dyre læge siger at vi skal op og have taget ryngen af hendes spiserør for hun siger det kan være slap?


  • #24   8. jul 2008 anders F: Måske kan du bruge denne gruppe til noget..

    http://www.hundegalleri.dk/html/grp_vis.asp?GroupID=26

    God bedring til hende..


  • #25   8. jul 2008 god bedring

Kommentér på:
Hjælp fransk bulldog hvalp kaster op

Annonce