{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
538 visninger | Oprettet:

Instruktør- og adfærdsuddannelse {{forumTopicSubject}}

Halløj smiley

Er der nogen, der har kendskab til DKK's grundinstruktøruddannelse? Om den er værd at gå efter? Eller om den så at sige klæder en godt på til efterfølgende at skulle ud at undervise? smiley

Og så er tillægsspørgsmål: ud over dem der findes hos Hund og Træning og Center for Dyreterapi, har vi så nogen grundig hundeadfærds-specifik uddannelse i Danmark?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Instruktør- og adfærdsuddannelse
  • #1   5. aug Jeg vil næsten påstå, at DKK´s grundinstruktør-uddannelse er på højde med H&T´s nu. De underviser efter materiale udarbejdet af H&T.

    Det vigtigste ift. DKK-uddannelsen er, at det KAN være rigtigt svært at få de praktik-timer på hold, som man har behov for (og som der er krav om) Det er jo desværre meget sparsomt, hvilke hold, der udbydes i de forskellige DKK-kredse, og hvis praktikken er mangelfuld, bliver man ikke nær så godt forberedt på, selv at skulle stå med hold.

    Ift. adfærd kan jeg kun henvise til Irene Jarnved ud over H&T. Hun har et lidt andet fokus/udgangspunkt end H&T, og gør det rigtigt godt ud fra det.


  • #2   5. aug Måske denne kunne være noget? Ved ikke om du kan nå at skrive dig på. Den koster mere end hvis du bliver indstillet af kreds eller speciel klub.

    profilbillede
Kommentér på:
Instruktør- og adfærdsuddannelse

Annonce