{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Samle et skab 700 kr.
  • Klippet buskas ned 1.500 kr.
  • Montere kattelem og lave hul 1.500 kr.
  • Sætte køkkenlåge fast igen 750 kr.
  • Udskiftning af termostater på 3 radiatorer 1.200 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Bedre indendørs forhold for landbrugsdyr
  • #2   16. maj 2022 Jeg holder meget af grise (både på tallerknen og i levende live smiley ). Engang når tiden er til det skal jeg have nogle af de gamle danske sortbrogede grissebasser. Og ja, det bliver frilandsgrise. Først og fremmest til eget brug, men også til lidt salg (pønser lidt på en gårdbutik - vil udvider nok dyreholdet med nogle Herefordere til næste år smiley ). Der må være andre end mig, der sætter prise på et dejligt stykke svinekød med en helt anderledes smag end det 'tamme' kedelige hvide noget man kan finde i køledisken smiley

  • #4   16. maj 2022 Jeg siger til når jeg engang har en halv gris til salg smiley
    Kødet fra grise der har gået udenfor hele livet er bare så meget anderledes end det konventionelle. De gamle sortbrogede har mørkere kød og de er federe end de moderne lyserøde. Fedtet sidder bla. som marmorering inde i kødet. Jeg blev solgt til dem dengang jeg som agronomstuderende rendte på dem i et tema-fag om avl, hvor der også var en hel del om gamle racer hvor vi også var ude og 'gramse' på de gamle racer. Og jo flæskestegen har pletter, men dem kan man ikke smage smiley


Kommentér på:
Bedre indendørs forhold for landbrugsdyr

Annonce