{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.101 visninger | Oprettet:

Furunkulose - Kovaline {{forumTopicSubject}}

eller andet ..

jeg har en veninde, hun har kæmpet i flere år med hundens poter, fistler osv .. dyrlægen taler også svamp osv ..

jeg er efterhånden 99.9% på det er furunkulose, og har læst om Kovaline ..

Nogen erfaring, eller andre succeshistorier og bekæmpelsen af den lidelse ..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Furunkulose - Kovaline
  • #1   29. apr 2020 Har hørt at laser skulle hjælpe en del..

  • #2   29. apr 2020 PS denne her skulle kunne hjælpe mht helingen ret godt har jeg læst efter min mor har købt en..(Virkede også fantastisk på hendes sår og hævelsen af et led der var slemt forstuvet)

    https://www.hundeogkattefodershop.dk/shop/photizo-vetcare-2357p.html


  • #3   29. apr 2020 Pps kom lige i tanke om når der også er tale om svamp er hunden så udredt mht allergi? Sorry for at spamme tråden!

  • #4   29. apr 2020 jeg ved ikke om den er udredt … hun siger hun har prøvet alt … den har også en tør hud, og kløe indimellem … men det er blevet bedre efter hun har fået noget foder af mig som jeg fodre en hund der har haft kløe med, uden nogen form for kylling eller fisk ..



  • #5   29. apr 2020 Jeg ville mene at en hud specialist med henblik på bla allergi udredning kunne være et oplagt bud.. Ellers hvis ikke dyrlægen mener det er allergi kan denne jo ihvertfald stadig hjælpe.. Ville slet ikk nøjes med en almindelig dyrlæge! Men ellers så ved jeg ihvertfald at både den lys dims jeg linker til og laser hjælper rigtigt meget med helingen som minimum! Mille har haft et par bylder mellem tæerne pga allergi som dog har helet super hurtigt efter jeg er stoppede med at gi det hun reagerede allergisk på også smurte med penicillin og binyrebarkhormon creme men jeg ved at hos mange har de svært ved at få dem til at hele og gå væk..

    Men når den generelt døjer med svamp, bylder og pelsen/huden så er det ihvertfald oplagt sted at starte med at ta til hud specialist..


  • #6   29. apr 2020 Michael Butler i Ålborg er smadder dygtig iøvrigt smiley

  • #8   30. apr 2020 Til svaret omkring kovoline, så har det mine anbefalinger.

  • #9   30. apr 2020 Jeg har brugt det, da vi skulle til et stort mesterskab og 4 dage ind fik min hund en mindre "byld" mellem tæerne. (Ikke en egentlig byld, men det lignede furunkulose). Jeg var på vej afsted da jeg opdagede det og kørte forbi dyrlægen, som tjekkede at der ikke sad noget i poten og stak mig kovaline. Det virkede hurtigt, så det var faktisk væk på konkurrencedagen.

    Det var en engangsforestilling, min hund havde det hverken før eller siden.
    Hvis hunden ikke lige kan udredes og helbredes ville jeg da klart prøve med Kovaline, det må være så ubehageligt at gå på ømme fødder, så alt der kan lindre må være værd at prøve.


  • #10   30. apr 2020 tak for svarende vedrørende Kovaline … veninden er ikke en holden dame, og har haft hunden til dyrlæge utallige gange igennem årene .. jeg har ikke kendt hende længe, og vil ikke blande mig i udredning osv …

  • #11   30. apr 2020 Kovoline sker der i hvertfald ikke noget ved at prøve. Albert reagere på maven, når han kravler hen over græs, det elsker han, men det gør hans mave ikke. Så vasker jeg maven 1 gang om dagen med deres færdigblanding, og så bliver han fin igen efter en uge smiley

Kommentér på:
Furunkulose - Kovaline

Annonce