{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.319 visninger | Oprettet:

Amstaff {{forumTopicSubject}}

hvad er det folk er så bange for ved så en muskelhund!! alle folk man møder på gaden tager deres små børn med på den anden side af vejen.

andre stopper op og siger er det ikke en af de dræber hunde!

nej det er det sku ikke! er ved at være træt af at folk tror det er så farlig en hund! det er ikke hunden der er farlig! det er personen der har den! for det er ham der skal opdrage den!!

der er nogle idioter som syndes det er sjovt at gøre dem så farlige, og det ødelægger alt for så en hund!

for den er lige så dejlig som dagen er lang!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Amstaff
  • #1   13. jun 2007 jaa men kan ikke tage at folk er sårn! du er måske også en af dem der ikek kan lide dem?

  • #2   13. jun 2007 det lidt ligesom med dræbersneglene........G....

  • #3   13. jun 2007 er jeg også! det er slet ikke det!! og forestår det også godt min mor var da ikek gald da jeg kom hjem med aico for har en bette søster!! og sårn!! såå

  • #4   13. jun 2007 kender det godt selv... i starten kajede jeg også rigtig meget ud over det... men lige for tiden er jeg sgu glad nok for de har respekt for min hund for jeg ved selv at han ikke er farlig og ved selv han aldrig har angrebet en hund tvært imod er det andre "almindelige" hunde der er sprunget på morgan desværre...

  • #5   13. jun 2007 sådan nogle møder jeg aldrig *S*

    underligt nok, men heldigvis da


  • #6   13. jun 2007 støtter mig til dig kenny...

  • #7   13. jun 2007 er jeg glad for sandy! en der kan se det!

  • #8   13. jun 2007 ok sofie!

  • #9   13. jun 2007 ja har prøvet det samme maja! bare fordi det er en muskelhund kan de være lige så søde som et barn!

  • #10   13. jun 2007 du må jo så tro hvad du vil henrik du kan se min hund og den ser farlig ud!!

  • #11   13. jun 2007 hvem var den til og hvad er det for en kommentar der bliver henvist til?

  • #12   13. jun 2007 den var til dig!!

  • #13   13. jun 2007 det er vel som man seer på det! kan ikke se det skulel blive være af at man prøver at forklare det ikek er hunden der er skør! det er ejeren der gør den det vis det er det han vil!! men kan du også gøre med alle andre hunde!

  • #14   13. jun 2007 er det mig der er blind eller har kenny bare ikke skrevet i de tråd???


  • #15   13. jun 2007 har han 2 brugere eller hvad?

  • #16   13. jun 2007 hehe okay så er det ikke mig den rebler for hehe

  • #17   13. jun 2007 haha stave kan jeg da vist ikke hehe

  • #18   13. jun 2007 heh er ikke helt med hehe!

  • #19   13. jun 2007 nåre nej nej!! det er rigtigt! men mente mere sårn med at de bliver meget agrasive over for mennesker og andre hunde! det har ejeren meget med af gøre!! men indavl gør dem også skøre!

  • #20   13. jun 2007 nåre hehe!! det er bare iorden!! smiley

  • #21   13. jun 2007 men okay jeg fatter virkelig ikke hva fanden det er folk er så skide bange for man... har de helt tabt hjernen da de læste første artikel om de farlige kamphunde... de er da i hvert fald ikke skide kloge hvis de tror hver og en muskelhund er tosset i hovedet for så tror jeg sgu ikke der var så mange der ville ha dem og halv delen af danmark sgu da blevet spist til sidst hvis det var sådan.... folk må godt tænke lidt selv... det er lige som folk der ser en gyser og tænker nu skal jeg dø fordi jeg lige har set det i flimmer kassen så sker det konstant og hele tiden i hverdagen også selvom de sjovt nok ldrig har oplevet det selv hverken før eller efter de s filmen... kan i følge mig hehe

  • #22   13. jun 2007 uuh Henrik

    jeg giver dig ret i meget af det du siger, og er stortset enig med dig hele vejen igennem


  • #23   13. jun 2007 vil give dig helt ret i alt det det henrik!! det er en skam! for det er så dejlig en hund!

  • #24   13. jun 2007 hvis der skulle være så meget kontrol så syns jeg nu det skulle gælde alle racer... *SS* men jeg er lidt imod det der med tavleløse hunde skulle forbydes det vil jo så også betyde du ikke kunne lave blandinger og det syns jeg er lidt synd da nogle blandinger bare er for dejlige og det ville gøre det svære at indføre nye racer...

  • #25   13. jun 2007 Mange af de problemer der er med amstaffens rygte, fremstammer helt klart fra medier der skal sælge deres nyhedsstof.... Hunde er et meget varmt emne, og i øjebliet mere end nogensinde.... Det værste er de har ret i det de skriver, men de formulere sig meget forkert.... De for det til lyde som om at alle amstaff er bidske, og kun er bygget til en tilng, nemlig som kamphund.... Men kan kun give ret i der burde komme strammere regler om avl af den race... Jeg har personligt ikke stambog på min... Hvorfor kan læses på min hjemmeside... www.123hjemmeside.dk/amstaff_chilli/

    Normalt ville jeg ikke have købt en hund uden stamtavle. Ikke kun pga. den mentalitet men også de følgesugdomme de kan have... Og jeg ville til enhver tid fraråde folk købe uden stamtavle... Hvis de ikke har pengene til en sådan race, har de ikke råd til den i længden alligevel.....

    Tak for i gad læse det lange indlæg....


  • #26   13. jun 2007 Hej
    Kender godt til det med kommentarer. Bobby er helt sort, så folk kigger lidt når de så hører at han er ½ rottweiler, kommer så med kommentaren: ja, så er det godt det er labradoren der slår igennem. Men det er så faktisk rottweileren der har slået mest igennem hos ham. Men Nobody kom der kommentarer om kamphund og farlig hund allerede første dag. Men jeg plejer at forklare folk stille og roligt hvordan det i virkeligheden er og tror også det er den måde man kommer længst på.
    Men på de anden side så skal man jo ikke glemme hvad det er for en hund man har. Det er ligesom børn af alkoholikere har større chance for selv at blive afhængig end andre, har nogle hunderacer større chance for at vise agressivitet.


  • #27   13. jun 2007 Kender kun alt for godt til at folk springer over på modsatte fortov - og da vi havde vores gamle rottweiler blev jeg også vildt provokeret af det, men vi med store hunde er jo altså også nødt til at erkende, at HVIS de gør noget, så er skaden altså større end den havde været med en lille hund!

  • #28   13. jun 2007 Nu er jeg så en af dem der gerne går på modsatte side af vejen når jeg møder visse hunde og det kan da sagtens være at hundene ikke fejler noget og det "bare" er ejeren.......problemet er bare at det er sjældent man møder hundene uden ejer smiley

    Jeg går også gerne på modsatte side hvis jeg møder en schæfer og alle signaler går på at hunden ikke er under kontrol af ejer.


  • #29   13. jun 2007 Jeg synes det er helt ok og forventer heller ikke alle kan lide mine hunde. Men jeg forventer samme respekt som jeg viser ved at holde mine hunde i snor og træne dem. Jeg går skam også selv over på modsatte fortorv når jeg møder visse hunde.

  • #30   13. jun 2007 ved i hvad jeg ville synes var skønt???

    Hvis medierne satte lidt mere fokus på hvor frembrusende, larmende og røvirriterende chiauau (what ever) er! jeg har nu den sidste time ligget vågen fordi deres møghund ovenpå har fået flip! Jeg er så ligeglad med om det er en vagthund der er avlet til at skulle advarer når nogen nærmer sig! det giver mig da ikke en bedre nattesøvn!!!



    AAAARRRGGGHHHH!!!!


  • #31   13. jun 2007 Jeg oplever heldigvis ikke disse problemstillinger her i byen.
    Folk er åbne og hilser gerne på hundene...dem som kender os.
    Dem der bor herned af vejen har næsten alle hunde - og de hilser alle på vores uden problemer.

    Og møder vi folk der vælger at skifte fortorv - så kan jeg godt finde på at spørge om de ikke vil hilse inden de drager forhastede konklusioner omkring racen, og de fleste vælger heldigvis at hilse..også fordi de kan se jeg har styr på dem siger de, og det er dejligt når folk er åbne.


  • #32   13. jun 2007 Jeg er også en af dem der går over på den anden side - men kun hvis jeg har min hund med. Jeg har ingen problem med racen overfor mennesker men jeg har lidt problemer med den måde mange af dem er overfor andre hunde. Og det er ikke fordi jeg tror i alle træner dem til kamp, for det er jeg da godt klar over i ikke gør, det har noget at gøre med at det altså ligger i deres gener et sted. Og efter 1 dårlig oplevelse har jeg valgt ikke at tage chancer, selvom der sikkert er utrolig mange der ikke har tænkt sig at gøre min hund noget. (hun har dog hilst på et par tæver i snor siden)
    Da i valgte racen vidste i - forhåbentlig - at den var udsat, i vidste at den ikke var populær hos mange mennesker. Regnede i med i kunne omvende hele verden?
    Jeg mener altså bare i må acceptere det, og så ellers repræsentere jeres racer på bedste måde. Det hjælper ikke at brokke sig hele tiden.
    (og ja, der er også andre hunde af andre racer jeg ikke lader min hund snakke med, det kommer an på om der er styr på dem. Jeg er ikke så naiv at jeg tror det kun er amstaffen og andre lign. racer der kan gøre min hund noget)


  • #33   13. jun 2007 Heidi - vi fik racen for første gang for snart 13 år siden, og der var der altså ingen problemer omkring den.
    Og vi har ikke i sinde at skifte den race vi godt kan lide ud fordi der er en masse uheldige elementer der gør livet surt for en dejligt hunderace.


  • #34   13. jun 2007 Jeg syntes ikke,vi møder dem der skifter fortov så meget mere og kan osse finde på at gøre som Jeniki,om andet smiler jeg altid venligt til folk..

    Igår aftes var jeg på badetur med tøserne og der holder altid en masse unge mennesker og hygger sig,med deres biler smiley

    Ser dem hver dag og igår trådte den ene så ud og ville lige spørge om noget ang racen..

    Om den var farlig? Tegnede og fortalte i ca en halv time omkring racer og fordomme..

    De syntes det havde været en god snak og det samme syntes jeg..

    Så med lidt venlighed kommer man langt og kan måske få nogen til at tænke sig om smiley


  • #35   13. jun 2007 Nu er miné så ikke amstaff.. sorry..

  • #36   13. jun 2007 Jeniki: Det kan jeg selvfølgelig godt se, det er jo lang tid siden, den var slet ikke så udbredt dengang.
    Jeg synes bestemt heller ikke i skal skifte race - hvis det er den i er vilde med så er det jo sådan det er.
    Jeg siger bare jeg tror man skal acceptere at der er folk som ikke kan lide dem eller er bange for dem og så bare repræsentere jeres på bedste måde. Hvilket jeg også synes det lyder til du gør.

    Stine: Fornuftig indstilling, at tegne og fortælle tror jeg også man kommer længere med.


  • #37   13. jun 2007 Hej. Jeg er mor til to brugere her inde.Nadia som jeg skriver fra og Kenny. Da kenny kom hjem med Aico var jeg meget bekymret.Har selv hørt en masse dårlig om den race.Aicos start på livet var meget dårlig og jeg må indrømme at mine moder følelser løb af med mig..jeg arbejder kun 25 timer om ugen og bruger alt min fritid på mine børn og hundene.Jeg kan slet ikke tro at Aico en dag skulle blive en barsk og volsom hund. Han er meget nem og rolig. Har aldrig haft en hund så nem som ham. Han er en glad hund der elsker at lege med andre hunde.Han er meget glad for nadia og følger hende når hun leger. Aico sover i seng og er som et barn for kenny. Tror det der rammer kenny så hårdt er at der altid bliver talt om de unge knægte der ikke kan finde ud af at ha hund og som bruger dem for selv at virke barsk..Det er ikke tilfældet her. Han elsker Aico og gør alt for at han skal blive ved at være en god hund.vil slutte med at sige at de hunde som bliver omtalt i medierne er jeg bange for at det burde være deres ejer der blev omtalt.. mor til to dejlige børn og to dejlige hunde..

  • #38   13. jun 2007 selvf. skal man respektere at der er folk der er bange for ast og som har deres fordomme... jeg har ikke nogen dårlige oplevelser som sådan....
    jeg har til gengæld, dengang jeg havde schæfer, oplevet at han blev kaldt angrebshund...
    Men jeg fortæller også om hunden, hvis folk spørger, de der kommer på besøg her, især i starten, var nysgerrige, med hvad det var for hunde, men de er jo glade for dem idag... smiler...


  • #39   13. jun 2007 nadia >> ja, med kærlighed og god opdragelse kan man nå rigtig langt... smiler

    Lige et spørgsmål til alle : er der nogen der kender nogle importerede ast, der blev ældre end 1½ - 2 år... spørger af nysgerrighed.... ?
    Jeg har en veninde der er træningsleder, hvor de har haft flere muskelhunde til træning og de har aldrig oplevet en importeret ast, blive ældre end dette, kun danske ast...
    derfor spørgsmålet...


  • #40   13. jun 2007 Jeg er så en af dem der bliver i vildt godt humør og smiler, og hvis hunden går over imod mig sitter jeg mig ned på hug og lader hunden komme hen til mig smiley

    Ejerene bliver også helt glade når de "finder" en der ikke er bange for hunden


  • #41   13. jun 2007 Der vil altid være nogen i mediernes søgelys og amstaff er ikke de eneste der har været der.

  • #42   13. jun 2007 Jeg går også gerne over på den anden side.

    Min grund er så, at jeg er dødtræt af folk der mener deres hunde skal hilse på alt og alle.

    Så det er lige så tit andre racer som amstaff's. Gider jeg ikke alt det hilseri den dag, ja så fordufter vi over på den anden side. Så slipper jeg også for sure miner når jeg afviser deres hunde ;o)


  • #43   13. jun 2007 vi hilser heller ikke på alle hunde... det gider jeg ikke.... de får rigeligt omgang med andre , både herhjemme men også ude, på træningspladsen hilser de også på hinanden...

  • #44   13. jun 2007 Jeg syns da det kan være helt berettiget at nogen frygter ast. Ikke fordi jeg synes en racen som sådan er en dræbermaskine, men derimod fordi der er en del problemer med avl uden tavle og import af mindre heldige hunde inden for denne race (slef osse inden for andre racer).

    Jeg mener jo der er en grund til man mentaltester, og hvis jeg kunne få en garanti for at alle de ast'er jeg mødte var efter gode forældre, og havde en god ejer i snoren ja så hilste jeg da gerne på dem, men jeg kan jo ikke se om den hund jeg møder er efter meget dårlige linier og måske derfor har en brist.

    Så jo, meget af skylden kan tilskrives dårlig socialisering når hunden er agressiv, men det har altså osse meget med avlen at gøre.

    Jeg render ikke ligefrem over på den anden side når jeg ser en ast, men hilser heller ikke på den, medmindre jeg kender den. Går bare forbi. Det er i øvrigt osse tilfældet ved andre større hunde da jeg ved min hund er utryg ved dem.

    Det blev lidt rodet, men håber det gav lidt mening


  • #45   13. jun 2007 Jo flere tråde der forekommer som denne, des mere opmærksomhed. Bare en råd, prøv at undgå al den omtale og ta den med ro. Jeg hører tit folk på HG ikke har problemer og det er gerne de selv samme, der ikke gør sig bemærkede. De tråde kommer gerne i stimer og "følger efter" een - tror det er bedre at tale med de mennesker, I har problemer med *S*

  • #46   13. jun 2007 Tror egentlig ose at en del af mediernes sriverier skyldes at når folk bliver bidt af en ast, er de noget hurtigere til selv at henvende sig til medierne end hvis det er en puddel (eller noget) de bliver bidt af.
    Medierne skal jo lige høre om overfaldet før de skriver om det, og ofte er det jo så "offeret", der selv henvender sig.


  • #47   13. jun 2007 heidi, kan ikke være mere enig!!!

    Jeg bor i randers og har desværre ikke set amstaffer ude at de fungerede som penisforlænger...

    jeg ser desværre aldrig lidt "ældre" mennesker der ejer en anstaff...'
    så har ærlig talt ikke haft den bedste oplevelse med den race.
    hver gang jeg ser en er det altid med en ung fyr eller pige i snoren, som tydeligvis ikke kan styre hunden...
    så har altid valgt at gå udenom...

    men det er jo sådan verden er, der er altid nogen der skal ødelægge det for andre-!!!

    så jeg tager efterhånden bare ikke chancen... hvis jeg en dag ser en ast der går stille og roligt, jamen så ville jeg nok heller ikke skifte fortorv smiley


  • #48   13. jun 2007 Jeg skifter sgu ikke fortov pga. race. Sakki trækker sig stort set altid ved møde med ukendt vuf - det gælder vel i alle tilfælde om at lure signalerne hos begge hunde ;O)

  • #49   13. jun 2007 jeg skifter heller ikke fortov, men så bruger jeg det som træning at de skal blive på plads kommandoen... go træning.. nu er mine stadig så unge og vil gerne hilse på andre, men hvor jeg bestemmer om de må... self. trækker de fremad, jeg har sjældent oplevet en hund der ikke gjorde det, når de gerne vil hilse og det uanset race, men folk er hurtige til at dømme udseendet, jeg ser da stadig ung ud... smiler... men er 36 ... og har 2 børn, det kan man bare ikke se, hvis jeg altså skal stole på hvad folk fortæller mig... griner.... når vi er i klubben synes jeg selv at mine går meget meget pænt, når vi er på vej til arealet hvor vi træner, skulle gerne ende med at kunne gå med dem, med een finger... det er da målet... smiler

  • #50   13. jun 2007 sus >> jeps... det med at lure signalerne... smiler

  • #51   13. jun 2007 FairyTales: Når man ikke kender til Amstaff- kan det være svært at lure deres signaler - synes jeg. Jeg synes ikke de har så tydelige signaler som andre racer(er det bare mig?).


  • #52   13. jun 2007 Og åbenbart har mange ejere også svært ved at læse dem... Og jeg kan ikke se på forhånd hvilken ejer og hvilken hund der er "gode"

  • #53   13. jun 2007 heidi >> ja de har signaler, men ja man skal også vide hvad man kigger efter, og ja det kan være svært.. smiler...


  • #54   13. jun 2007 De amstaffer jeg har mødt har givet signaler lige så tydeligt som andre hunde..

  • #55   13. jun 2007 Nu har jeg købt mig bogen med Turid Rugaas - de dæmpede signaler (eller sådan noget) så nu skal jeg dælme lære signaler så det basker, så kan det være jeg er forberedt til en anden gang jeg render på en "slem dreng" hehe

  • #56   13. jun 2007 indrømmer gerne at jeg skifte fortov når jeg møder andre, men mere at den simple årsag at Tabu tror verden er til for ham, så han har en tendens til lige at prøve at komme hen og sige hej, så for ikke at skræmme andre trækker jeg ud til siden og lader dem komme forbi. har endnu ikke mødt nogen komme med skidte kommentare, eller set blikke fra folk. ved ikke om det område jeg bor i er mere vant til muskelhunde eller hvad det er, men har aldrig oplevet noget dårligt, tværdigmod vil alle gerne hilse og høre om racen

    ~*FairyTales*~ : min er 14 mdr nu, og importeret, kender ret mange importeret der er ældre *S* og håber da osse min lever mere end et par måneder mere *S*


  • #57   13. jun 2007 Ja vores Ivan er fra Polen og han er lige over 5 år;-)

  • #58   13. jun 2007 Heiko > og hva mener man evt. så, grunden er til den mulige korte levetid ?

Kommentér på:
Amstaff

Annonce