{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvor mange er for mange?
  • #1   6. maj 2007 Julie P

    Sådan et sted vil jeg aldrig købe en hund fra.


  • #2   6. maj 2007 Ja det mener jeg bestemt det er.

  • #3   6. maj 2007 Ja, alt for mange.

    Men de ville aldrig få lov at have 20 hunde i et parcelhuskvarter. Max 4 hunde (måske 5) ellers skal der være 100 m til nærmeste hus.


  • #4   6. maj 2007 Troede bare at man havde en race. Men har set flere steder at de sagtens kan have 2,3,4 racer og så'n set en hel kennel indenfor hver.

  • #5   6. maj 2007 Mia: ja ikk? Så bliver det noget underligt. For hvis jeg f.eks. skulle avle, så ville jeg da gøre det a kærlighed til netop den race. og ikk bare til alle...

  • #7   6. maj 2007 Hvis de avler på så mange hunde, så har de sikkert også tit flere kuld på en gang .....det ser man jo .......og jeg fatter slet ikke, at de kan forsvare det........jeg ved hvor megen tid blot 7 hvalpe tager.........hvordan kan de så passe flere kuld på en gang.......og samtidig mene, at de bliver socialiseret ordentligt`?.........jeg ville aldrig købe hvalp sådan et sted

  • #8   6. maj 2007 Jeg ville aldrig købe fra et sted med mere end 2 racer, og kun hvis der er en mening med det (f.eks hvis racerne har lignende krav - som f.eks labbe og golden -, eller hvis mor bruger hyrdehunden på marken og far bruger jagthunden til jagt).

    Ikke noget med en samling af tidens mest populære racer.. Det lugter for langt væk af hurtige penge


  • #9   6. maj 2007 Det er alt for mange efter min mening. Hundene man bruger til avl skal også aktiveres lige som andre hunde. Det er ikke kun udseendet der tæller.

  • #10   6. maj 2007 Jeg synes ( igen) at man er hurtig til at dømme. Man skal også se på hvor mange forskellige racer der faktisk er der fysisk. Jeg har 2 racer pt, hvor af min amstaff er nr 2 race. Hun skal til min datter og bo, når min datter er blevet lidt ældre og har tid til den. Bagefter får jeg nok ikke flere amstaffs- fordi de ikke harmonerer godt med cattledog.Samtidig er jeg på jagt efter en 3. race, da jeg gerne vil ha flere hunde- men vil "kun " ha maks 4 cattledogs da det er en meget tidskrævende race.

    Nr: 3 race skal være lille, og en der ikke skal ha 2-3 timers individuell træning om dagen- længere er jeg så ikke kommet i mit valg endnu, men til den tid (1-3 år) så står jeg med 3 registrerede racer, for selv om jeg ( måske) ikke har amstaff mere som jeg opdrætter på, så står jeg registreret med dem til "evig tid"


  • #11   6. maj 2007 Men 20 i et parcelhusområde er for mange. Især fordi det altså er ulovlit med mere end 4 hunde.

  • #12   6. maj 2007 Annika

    Jow.. men så har du hellere ikke 20 af dem rendende


  • #13   6. maj 2007 Annika: derfor står du jo ikk med tre racer? Og du har vel oss kun 4 hunde? eller ved selvfølgelig ikk om du har flere som bare ikke er oprettet?

  • #14   6. maj 2007 Lige nu har jeg kun 4 hunde, men jeg overvejer kraftigt at beholde en fra Dinkys næste kuld- så har jeg 5. Og når/hvis jeg finder en god lille race, så har jeg 6. Så har jeg goidt nok kalkuleret koldt og kynisk med at Gizmo er ved at være gammel.Og små hunde er lidt nemmere, og så kan børnene få en hver.....og så har jeg 10....( 5 børn minus den store der har amstaffen) Så det løber hurtigt op.....

  • #15   6. maj 2007 Har ikke læst hele tråden sorry, men for mig er det ikke vigtigt hvormange hunde der er men hvordan de trives, samt den plads de har at boltre sig på.

    Min egen opdrætter har kæmpe mange hunde, og hun og kæresten driver stedet, men det er en enkelt race samt de bor på landet og ikke i et parcelhuskvarter.

    / Trine


  • #16   6. maj 2007 Vicky: sys på en eller anden måde ikke at du avler... Det er jo ganske få hvalpe som er kommet ud a det. Men det er nok bare mine begreber.
    Polski osv: Ja det er helt klart. Men det kan jo være svært at gøre det så godt som man ønsker når der er så mange hunde, og hvis f.eks mange a dem er hvalpe.


  • #17   6. maj 2007 Jeg er sikker på at fx min opdrætters mange hunde hver især får tilfredsstillet deres basale behov og kærlighed og socialisering. Hun har nogle af de mest harmoniske hunde indenfor racen. Hun har sit tredie kuld hvalpe i år og tæverne hjælper hinanden med at passe på de små. Fx har en af tæverne som mistede halvdelen af sit kuld taget en anden hvalp til sig, som var miniput i sit kuld, og nu er han en stor flot hvalp som sine søskende.
    Jeg tror hvis man har viget sit liv til at opdrætte og har viljen til det arbejde det indebærer så skal det nok lykkedes alt sammen.

    / Trine


  • #18   6. maj 2007 men man skal sikkert ikke have et fuldtidsarbejde og bo i et parcelhus og være enlig....

  • #19   6. maj 2007 Vicki - det er 100 m, hvis det er inden for 4 hundegrænsen.

Kommentér på:
Hvor mange er for mange?

Annonce