{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.372 visninger | Oprettet:

Dkk´s Pasningsvejledninger {{forumTopicSubject}}

Fra den 1. januar 2013 skal erhvervsmæssige sælgere (Se hvem det omfatter her ) ifølge loven udlevere en pasningsvejledning sammen med den hvalp/hund, de sælger. Det fremgår af en bekendtgørelse, BEK nr 1349 af 28/11/2010 som er Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om erhvervsmæssig handel med og opdræt af hunde samt hundepensioner og hundeinternater. Du kan finde bekendtgørelsen her.
For racer markeret med * skal man bemærke følgende: Besiddelse og avl af hunde af denne race samt krydsninger, hvori racen indgår, er forbudt. Personer, som før den 17. marts 2010 besad sådanne hunde, kan dog fortsat lovligt besidde dem, men må ikke overdrage dem. Læs om særlige krav til disse hunde her (§ 3).
Det bemærkes, at besiddelse og avl af Pitbull og Tosa (Inu), samt krydsninger, hvori disse racer indgår, er forbudt, uanset hvornår hunden blev erhvervet.
http://www.dkk.dk/Pasningsvejledninger

Hvad siger I til den ? Personlig synes jeg den generalisere alt for meget i forholde til kategorien og den enkelte race. Forhåbentlig har køberne sat sig ind i meget af det før de køber hvalpen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dkk´s Pasningsvejledninger
Kommentér på:
Dkk´s Pasningsvejledninger

Annonce