{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  fair pris for en hvalp?
  • #1   14. jan 2010 4000.-

  • #2   14. jan 2010 Når du nu omtaler at havlpene er racerene, men uden tavle, hvilken garanti har du så for at cide om de er racerene?

    I min verden er racerene hunde med en stamtavle, som går mindst 7 generationer tilbage.

    Jeg kender ikke prisen på sådan et kuld hvalpe..


  • #3   14. jan 2010 at der er stamtavle på forældrene og tilbage i tiden , men at der ikke er på hvalpene smiley

  • #4   14. jan 2010 har kigget på nogle nemlig men der var en der ville ha 7000 for dem og det synes jeg da er helt sindsygt!

  • #5   14. jan 2010 kostpris = ca 2-3000 afhængig af hvad der er med i prisen (altså både i forhold til vacc, ormekure osv, men osse i forhold til købsaftale, om forældrene er tjekket for arvelige sygdomme osv)

    Det er hvad jeg selv ville give, men reelt er det jo køberne der bestemmer. Hvis de er villige til at give 10.000, jamen så er 10.000 jo den rette pris.


  • #6   14. jan 2010 i sådan et tilfælde ville jeg undre mig over hvorfor der ikke er tavle på hvalpene -kunne forældrene ikke avlsgodkendes? Er de ikke testet for arvelige lidelser? Gad man bare ikke at sætte sig ind i hvad det kræver? eller?

  • #7   14. jan 2010 Alt efter hvorfor der ikke er tavle på, ca. 1/3 af prisen for en stambogsført..

  • #8   14. jan 2010 så vidt jeg kan forstå er det vist fordi de ikke har deres hunde til andet end familiehunde og så synes de ikke det er nødvendigt med tavlen.. men jeg synes bare 7000 er lige i overkanten... det er jo næsten hvad man kan få en med tavle for..

  • #9   14. jan 2010 helle P

    Sekv om du fortæller mig at der er tavle på begge forældre, men ikke på hvalpene, så er det ikke nogen garanti, for at jeg tror at de er racerene.

    Og hvorfor er der ingen stamtavle på hvalpene, hvis der er tavle på forældrene..



  • #10   14. jan 2010 patruljehunden : så spørger jeg måske dumt, men hvis der er tavle på forældrene og man kan se deres stamtavler hvorfor så tvivle på at hvalpene er racerene?

  • #11   14. jan 2010 For en tavleløs hund ville jeg max give 4000,-
    Med ormekur, ordentlig socialisering, hvalpepakke med foder til start,
    chip og vac.


  • #12   14. jan 2010 jeg mener nemlig også selv at omkring 4000 er acceptabelt smiley

  • #13   14. jan 2010 Max 2000 kr, den undskyldning med at man ikke har brug for tavlen fordi det bare er familiehunde og så avle på hundene alligevel - det er i den grad med til at ødelægge racen og seriøst verdens dårligste argument.

  • #14   14. jan 2010 I øvrigt -når hundene indgår i avl, så er de jo netp IKKE "kun" familiehunde. Så tavlen havde jo, for den familie, alligevel været relevant

  • #15   14. jan 2010 Jojo, Michelle for jeg har selv hørt herinde at når de kun laver hvalpe en gang, så er det ikke avl *lol* tsk tsk - det er en utrolig mængde undskyldninger folk kan finde på for at slippe for at gøre arbejdet ordentligt....

  • #16   15. jan 2010 helle P

    Du kan sagens fortælle mig og bilde mig ind at forældrene er gode nok og med tavle,

    Men når der ikke er tavle på hvalpene, så kan man ikke fastslå om hvem der er far eller mor til hvalpene, Det er der ingen garanti for, du kan sagens bilde mig ind, at det er disse to hunde som er forældre til hvalpene, men det kan jeg jo ikke være sikker på..

    Jeg fatter bare ikke at folk er total ligeglad med hvordan man avler, Når folk er kommet til det punk, at de god vil ha hvalpe, men så ikke gider eller vil følge hele avlen op, med det arbjde der følger med, så som registrering af hvalpe og forældre.. Så er det et spørgsmål om penge og ikke et spørgsmål om seriøst avl.


  • #17   15. jan 2010 Jeg vil også mene omkring 3000 må være fair.

    Hvad angår tavle, så er der altså bare nogen der ligger mere i det en det er. Nu bliver jeg sikkert misforstået, men går selv bestemt ind for at avle med tavle.

    Men om vi vil det eller ej, så er der bare nogen der ikke går så meget op i hunde, som nogle af os herinde gør. Der behøver ikke være nogen skummel grund til at der ikke er tavle på hvalpene, andet end at familien ikke så nogen grund til at få avlsgodkendt hvalpene.

    Når det kommer til renracet eller ej, så er det ligeså muligt at fuske med et kuld, der så får tavle med de forkerte forældre som aner på tavlen.

    Jo. 7000 er mange penge for en uden tavle, aner ikke hvad den ville koste med, men straks at konkludere at så er der nok noget galt med forældrene, eller at man så ikke kan være sikker på den er raceren, tjaaaaa. Hvis man vælger at købe en hvalp uden tavle, så må man jo i sidste ende heller ikke gå så meget op i de ting.


  • #18   15. jan 2010 Iben, nemlig. Det kan virke så uoverskuelgt, og hvad pokker, det skal jo bare være hyggehunde, så hvorfor gøre det. Jeg tror langt de fleste er af den holdning, fremfor lusk og bedrag, fordi deres hund ikke kan udstilles, bestå brugsprøve eller klare en sundhedstest.

  • #19   15. jan 2010 Iben, nej det er svært at aflive gamle holdninger, ideer og skrøner smiley



  • #20   15. jan 2010 jeg må ærligt indrømme at jeg faktisk ikke går så meget op i om der er tavle på en hund eller ej, jeg har haft hund med tavle der var så syg af arvelige sygdomme så det halve ku være nok og jeg hat haft hund uden tavle der absolut intet fejlede, så det er jo aldrig nogen garanti blot fordi der er tavle på.. men nu var det nu heller ikke det mit indlæg handlede om, det var om hvor meget en fair pris ville være.. smiley der er sikkert masser af andre tråde der handler om tavler, for og imod så jeg siger tak for relevante svar i denne smiley

  • #21   15. jan 2010 Jamen, 1/3 del af prisen for en med tavle syns jeg er meget fair. Prisen afhænger jo så af, hvad racen normalt koster med tavle, og det har jeg desværre ikke forstand på smiley

  • #22   15. jan 2010 de koster ca 10.000 med tavle smiley

  • #23   17. jan 2010 3000 kr. MAX!!

Kommentér på:
fair pris for en hvalp?

Annonce