{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
991 visninger | Oprettet:

hjælp!! {{forumTopicSubject}}

sittuation:
min venindes malamut har lige fået hvalpe, en sad fast, så hun måtte have kejsersnit, dagen efter fik hun indre blødninger og måtte igen til doktormanden.
problem: hun er nysgerrig i hundene men er lidt bange for dem (har dog nu efter 2 dage vent sig LIDT til dem). hun vil dog ikke amme og knurer lidt og gøer lidt af dem. vi har både prøvet med rolig tilvænning og lidt med tvang...holder og beroliger hende mens de sutter.
nogle der har oplevet det samme? - gode forslag til amning (eller hvad det hedder) ønskes!!

kamilla


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hjælp!!
  • #1   15. okt 2008 det er meget normalt for en tæve, der har fået kejsersnit, for hun aner jo ikke, hvor de kommer fra, og at det overhovedet er hendes.
    Det eneste der er at gøre, er som i gør, sidder ved hende hele tiden, hun må ikke være alene, og er ret sikker på at hun nok skal blive fortrolig med dem, de plejer gerne at "komme til fornuft". Men hun må kun være sammen med dem under overvågning, indtil i er sikre på at hun ikke gør dem noget


  • #2   15. okt 2008 Prøv at læse denne tråd, måske kunne der være lidt hjælp at hente.

    http://www.hundegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?msg_ID=266080


  • #3   15. okt 2008 anette: vi har også overvejet det, men de vil så gerne klare det selv. vi prøver lige et par dage mere for lige se om hun ikke kan vænne sig til det.

    lykke: tak for de gode råd, nu blev vi lige lidt mere trykke ved sittuationen.


  • #4   15. okt 2008 Det er ikke unormalt efter et kejsersnit, i særdeleshed hvis moren ikke har født nogle af hvalpene på naturligvis -hun ved jo så ikke hvor de pludselig kommer fra...

    Shelly fik kejsersnit her for 3½ uge siden og de første 2-3 døgn var meget, meget hårde... I første omgang ville hun overhovedet ikke kendes ved dem, hun reagerede ikke selvom de lå i kurven og pev og lagde vi dem hen til hende knurrede hun meget kraftigt så vi var nød til at tage dem væk igen... Heldigvis lykkedes det at få hende og hvalpene hen i fødekassen efter ca. 2-3 timer og hvalpene kunne få lov at patte og hun vaskede dem endda også -hun har haft hvalpe før, så det har muligvis hjulpet hendes instinkter lidt på vej... Men vovede hvalpene at forlade mælkebaren, og især hvis de kom i nærheden af hendes hovede, knurrede og snappede hun efter dem.. :o( Det var 3 utrolig hårde døgn hvor hun krævede 24 timers intens overvågning, for at sikre at hun ikke fik gjort skade på hvalpene... Men da vi så nåede over det 3. døgn var alt som det skulle være, ingen knurrende og hun har passet dem til perfektion siden :o)

    Giv tæven lidt tid, men lad hende IKKE alene med hvalpene på noget tidspunkt!!! Forhåbentlig vænner det snart.. :o)


  • #5   17. okt 2008 vil da gerne lige høre, hvordan det går? håber at alt er vel.

  • #6   19. okt 2008 hej alle.
    lige en opdatering herfra: hunden har nu fået mundkurv på, det går meget bedere, og hun er enda begyndt at slikke dem!! - så kæmpe tak herfra!!!


  • #7   19. okt 2008 Dejligt at det går bedre :o) Men kan hun slikke dem når hun har mundkurv på? - Det er jo vigtigt at hun slikker deres mave og bagdel, da de jo ikke selv kan komme af med urin og afføring...

Kommentér på:
hjælp!!

Annonce