Dorte M
Følg
Følger Følg ikke

Dorte M

Ikke angivet, 51 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 7. feb 2008
Offline - Senest online: 20. jun 2008 Bruger er på filterliste

Viier en familie på 6, 3 små hunde, en Mancoon kat også min mand Claus og jeg.
Først er der Hertug, en blandning som vi ikke rigtig ved hvad er, men minder mest om en silke terrier.
Vi fik ham fra Esbjerg, fra en dame som vist havde lidt for mange dyr. Hun påstod han var 2, men vi tro det var noget hun sagde for at komme af med ham.
Han var total mager, hans pels var der ikke meget af, ingen under pels, vi måtte have 16 tænder ud på ham.
Ja, han var ikke i særlig god stand, men i dag ca 11/2 år efter er han flot, med de kg han skal og en pels vi næsten ikke kan styrre andet vi klipper den ind imellem og han leger findt med de to andre. Så han er vores lille solstråle.
Så har vi Gismo han er en papilar, har vi fået afvide, han linger en papilong, bare noget større, han er 2 år og fuld af fis og ballade. Ham har vi haft helt fra lille.
Så er der Dior, han er en dansk svensk-gårdhund på 1 år og 3 mdr. vi har fået ham af min søster, der bor alene og fik et job som gjorde hun næsten aldrig var hjemme, hun havde en hundelufter, men havde altid for dårlig samvittighed.
Han var tit blevet passet hos os, så vi tog imod ham med åbne arme og han ved når min søster kommer, at han ikke skal med hende hjem, men bor hos os.
Vores store han kat, Stoffer elsker de tre hunde, men ind imellem får de også afvide når han ikke gider lege med dem og det forstår de heldigvis.
Vi kan ikke få børn, så vores hunde er blevet vores børn. ikke sådan at de spiser med til bords og den slags.
For dyr skal behandeles på en måde de forstår og det gør de ikke vores måde at være på. Men derfor kan de jo godt være vores børn, for de er næsten med over alt hvor vi er. og helsigvis kan vores omgangs kreds godt lide vores hunde, nogen har oven i købet indhegnet deres have, så vi kan have dem med, når vi besøger dem.
Men jeg vil lige skrive at vi også kan lave andet som ikke omhandler vores dyr. Vi har fundet en kendel, hvor vores hunde næsten ikke vil hjem fra, når vi har været på ferie uden dem. Så det er jo tegn på de selv har nydt deres ferie.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce