Berner sennenhund Amazing Tiklo's Amy Berner sennenhund Amazing Tiklo's Amy Berner sennenhund Amazing Tiklo's Amy Berner sennenhund Amazing Tiklo's Amy Berner sennenhund Amazing Tiklo's Amy
Sandra P
Følg
Følger Følg ikke

Sandra P

Ikke angivet, 32 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 11. aug 2010
Offline - Senest online: 30. okt 2012 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 19 år,og så er jeg den glade og stolte ejer af en berner bamse.

Jeg har haft kat hele mit liv, men da min tidligere kat forsvandt begyndte jeg at overtale de gamle til at vi skulle have en hund, hvilket jeg altid har ønsket mig.
I min familie har vi altid sagt at hvis vi nogensinde skulle have hund, så skulle det være en berner. Grundet dens flotte udseende.
Men man kan ikke købe en hun kun udfra udseendet, så jeg begyndte at studere lidt om deres adfærd og om den overhoved ville passe ind i vores familie, og det gjorde den heldigvis fuldt ud.

D. 22 oktober 2009 kom der et kuld hvalpe til verden. Deriblandt en dejlig tæve kaldt Amy (den mindste i kuldet).
Jeg ønskede en lidt speciel berner, en der ikke lignede alle andres berner bamser. Og der var hun jo, grundet at hun er asymmetrisk i hovedet, hvilket er helt ubetydelig, så er hun en hund man kan kende.
Så d. 20 december var en fantastisk dag, det var dagen vi hentede hende. Hun faldt godt til og er hele familiens guldklump den dag i dag :)

Ang. berner sennen racen så er der mange der har hørt nogle grimme ting om den, at den er agressiv og ikke kan klare det med andre dyr.
Det vil jeg gerne lige kommentere engang.
Det er OVERHOVED ikke sandt, ja der er nogle uheldige tilfælde med hunde, men det er ikke kun bernere. Det er ALLE hunde, selv en labrador kan blive agressiv.
Jeg har intet problem haft med min, og kender ingen andre der har haft det. Grunden til at de kan blive agressive er at de ikke bliver socialiseret. Og jeg vil ikke kalde at de bliver agressive, det er en vagthund vi har med at gøre som beskytter familien. Hvis hunden så ikke lærer at fremmede er en naturlig ting i hverdagen, så vil den jo blive utryg,, da dette er en hund der knytter sig meget til dens "leder".
Så folk der overvejer at få en berner. DO IT!! Bare husk hundetræning, få den socialiseret så den ved at fremmede er ok. Og så ellers bare nyd den store bamse, for den er afhængig af jer og jeres kærlighed til den. Det er den idelle familie hund.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce